XM. 10 843 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Czyli dlubal 5 minut przy fabułę i raz na miesiąc wpadł do studia popatrzeć na prace. Kiedyś gdzieś czytałem, że jego wkład w B2 to tyle co nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełni What? Googlowac Kamiye to tak jakby googlowac Bila Gatesa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełnił i cholera, to aktualnie chyba najlepszy chińczyk w tej branży obok Miyazkiego - RE2 - DMC1 - seria Viewtiful Joe - Okami (także story) - Bayonetta 1&2 (także story) - Scalebound Demmmmm. ten chińczyk ma jedną wadę - ktoś mu niepotrzebnie pokazał twittera Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 (edytowane) Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełni What? Googlowac Kamiye to tak jakby googlowac Bila Gatesa. dotąd wiedziałem tylko że grzebał nad Viewtiful Joe'm, Bayo i SB Edytowane 13 sierpnia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 (edytowane) Figaro wrzucił kiedyś ciekawy filmik o nim. O, ten: http://m.youtube.com/watch?v=SEIyN5Lubsc Edytowane 13 sierpnia 2015 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełni What? Googlowac Kamiye to tak jakby googlowac Bila Gatesa. dotąd wiedziałem tylko że grzebał nad Viewtiful Joe'm, Bayo i SB Ale nadrobiles zalegloscia takze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Z ciekawości nad personą Hideki Kamiyi postanowiłem wyguglować sobie jakie gry w przeszłości popełnił i cholera, to aktualnie chyba najlepszy chińczyk w tej branży obok Miyazkiego - RE2 - DMC1 - seria Viewtiful Joe - Okami (także story) - Bayonetta 1&2 (także story) - Scalebound Demmmmm. ten chińczyk ma jedną wadę - ktoś mu niepotrzebnie pokazał twittera co ty gadasz zaje.bistego ma twittera albo kamyia przebrany za iwate na direcie poświęconym wonderful 101 najleprzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Też lubię Kamiyę, a jego twitter to kopalnia beki. Imo jedna z ciekawszych osób w branży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Jego twitter to najlepsza rzecz pod słońcem przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Kamiya bedzie pierwszym czlowiekiem w historii twittera ktory predzej czy pozniej wszystkich po kolei zablokuje. Fajnie sie zapowiada: Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 'MURICA Jaki jest wasz ulubiony C&C? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 (edytowane) Red Alert <3 Edytowane 14 sierpnia 2015 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2015 Red Alert grany w podstawówce na informatyce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Pierwszy, bo to jakie wrazenie ta gra robila w 95 (strowanie, filmiki, muzyka, gameplay, jednostki) wiedza tylko ci co wtedy tego doswiadczyli. RA1 tez kozak (Hell March <3). A potem C&C3 - dobry powrot do korzeni. Generals to niestety popluczyny, bez fabuly i calej commandowej otoczki vel klimatu. Ale co sie dziwic, przeciez tutaj juz za sznurki pociagalo EA, ktore chwile wczesniej zarznelo Westwood. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Paliodor pytanko do Ciebie, Widzialem gdzies pisales ze sporo grales w Enemy Territory (zreszta po avatarze tez mozna sie odmyslec) grales moze w jakims klanie albo interesowala cie polska i europejska scena ET? Edytowane 14 sierpnia 2015 przez hav3n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 weekend na steamie z devolverem http://store.steampowered.com/sale/devolverweekend2015 a tam hotline miami za 2 euro, dwojka za 10, shadow warrior za 2,49, broforce za dyszke, a także god will be watching, ronin, czy hatoful boyfriend też na promce kto nie ma Shadow Warriora czy HM jedynki to niech się nawet nie przyznaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Generals to niestety popluczyny, bez fabuly i calej commandowej otoczki vel klimatu. Ale co sie dziwic, przeciez tutaj juz za sznurki pociagalo EA, ktore chwile wczesniej zarznelo Westwood. W Generals trzeba się trochę wgryźć by docenić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Shadow warrior jest mocno średni, początek fajny, a pozniej coraz gorzej i gorzej to nie ta klasa co SW od 3d Realms Pamietam jak podniecony odpaliłem c&c generals i jedyne co czułem to mega zawód wiec szybko została zlikwidowana z mojego dysku:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Pamietam jak podniecony odpaliłem c&c generals i jedyne co czułem to mega zawód wiec szybko została zlikwidowana z mojego dysku:) To niestety pierwsze wrażenie, które Generals sprawiał. Każdy je miał. Edytowane 14 sierpnia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 A graliscie w Tiberium Wars? Dla mnie eleganckie było nawet ciekawsze od Generals bo te realistyczniejsze kilmaty trochę nużace były. Świetna seria. A Shadow Warrior zaj.ebisty nie gadaj kubson. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Racja Figar. Ale dla mnie osobiscie to juz nie bylo "to co kiedys". Uczycia milego smyrania po jajkach doznalem dopiero kiedy pojawilo sie C&C3. Dla mnie C&C bez NOD i GDI to nie C&C. Chinczyki? Amerykance? No thank you. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Mówisz że trójeczka dobra? To spróbuję. A Ty wypróbuj Zero Hour Dla wielu najlepsza część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 RA1 + dodatki, RA2 i RA3 to bardzo dobre strategie, setki godzin przegrane w RA1 na PS1 Co do C&C to do 1 i 2 ciężko mi się było przekonać, nie skończyłem ich.C&C3 + dodatek dobre szpile, także polecam Czwórka to jakieś (pipi) obesrane, tak przesadzili ze wszystkim że przegrana ino pierwsza misja i gra wyleciała z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi