Bansai 11 198 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Figaro widze znowu odkopuje skamieliny C&C goty seria (nie ma to jak grac w cos sporo na PC potem a sprobowac wersji konsolowej na poczciwym szaraczku), najlepsza czesc imo Red Alert. A mnie po ponownym przjesciu Max Payne'a 3 naszla mnie ochota na rerun Xcom Enemy Unknown, sa tu jacys fani tej giereczki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Figaro widze znowu odkopuje skamieliny C&C goty seria (nie ma to jak grac w cos sporo na PC potem a sprobowac wersji konsolowej na poczciwym szaraczku), najlepsza czesc imo Red Alert. A w co mam grać? W nowe spie.rdoliny? Ja zawsze chciałem mieć C&C na Saturna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Wlasnie, napiszcie jak ze sterowaniem na psx padem? Z myszka do psx gralo sie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) I napiszcie jeszcze jakieś fajne RTSy. Wiem że już o to kiedyś prosiłem, ale pozapominałem, a i może ktoś jeszcze coś wtrąci. Tylko żadne rtsy ze zmieniającymi się wiekami. Tylko takie z naciskiem na budowanie swego imperium :3 Edytowane 14 sierpnia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) ech, Warcraft 3? bardzo szanowałem kampanię orków i nocnych elfów i wciąż łudzę się kontynuacją ....pomimo upływu przeszło 12 lat od premiery Edytowane 14 sierpnia 2015 przez nobodylikeyou Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Nie lubię W3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Miałem kiedyś za dzieciaka jakąś specjalną edycję C&C - 3 płytowa z tego co pamiętam w takim dużym pudełku coś jak do karty graficznej. Ciułałem z kieszonkowego te ~ 110 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Jeżeli warcraft to tylko dwójeczka Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Age of Mythology? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Jeżeli warcraft to tylko dwójeczka Oj tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Age of Mythology? A tam to się czasy nie zmieniają? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Też bym pograł w jakąś fajną strategię, chyba odpalę jakąś EU ale czy to nie jest trudne przypadkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Jeżeli warcraft to tylko dwójeczka Oj tak. Dwojka spoko, swietna jak na tamte czasy grafika i super patent ze statkami. Ale symetria jednostek w tej grze lezy i kwiczy. Normalnie az trudno uwierzyc, ze kolejna gra Blizzarda w temacie balansu i odmiennosci stron rozniosla wszystko na kolejna dekade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Też bym pograł w jakąś fajną strategię, chyba odpalę jakąś EU ale czy to nie jest trudne przypadkiem? Po 10 godzinach gry będzie Ci się wydawało, że znasz podstawy. Po 30 godzinach gry będzie Ci się wydawało, że znasz podstawy. Po 100 godzinach gry będziesz znał podstawy i będzie Ci się wydawało, że jesteś w to dobry. Po 200 godzinach gry będziesz potrafił wygrać wojnę z HRE Holandią, ale dalej będziesz cienki. Ale generalnie warto, no i zawsze polecam by uczyć się gry grając Portugalią. Po 100 latach rozjedzie cię Hiszpania, niebiescy albo inflacja, ale dopóki się to nie stanie to zdążysz sporo ogarnąć. Chciałbym kiedyś wskoczyć poziom wyżej i grać w Aurorę albo Dwarf Fortress, ale szkoda mi tyle czasu na to poświęcać. Edytowane 14 sierpnia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Też bym pograł w jakąś fajną strategię, chyba odpalę jakąś EU ale czy to nie jest trudne przypadkiem? Po 10 godzinach gry będzie Ci się wydawało, że znasz podstawy. Po 30 godzinach gry będzie Ci się wydawało, że znasz podstawy. Po 100 godzinach gry będziesz znał podstawy i będzie Ci się wydawało, że jesteś w to dobry. Po 200 godzinach gry będziesz potrafił wygrać wojnę z HRE Holandią, ale dalej będziesz cienki. To odpuszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Też bym pograł w jakąś fajną strategię, chyba odpalę jakąś EU ale czy to nie jest trudne przypadkiem? Po 10 godzinach gry będzie Ci się wydawało, że znasz podstawy. Po 30 godzinach gry będzie Ci się wydawało, że znasz podstawy. Po 100 godzinach gry będziesz znał podstawy i będzie Ci się wydawało, że jesteś w to dobry. Po 200 godzinach gry będziesz potrafił wygrać wojnę z HRE Holandią, ale dalej będziesz cienki. To odpuszczę. Naprawdę nie chcesz przeżyć tego jak dostajesz wytrysku bo fragment cyfrowej mapy w grze video zmienia kolor na twój kolor? Bo o tym w zasadzie jest ta gra, ile razy mam ochotę zagrać w EU to odpalam sobie PNG z mapą prowincji w grze i koloruje je sobie na powiedzmy pomarańczowy kolor (kolor niderlandów) i mi przechodzi. sarkazm.avi Ostatni raz w to grałem pół roku temu i mam nadzieję nie wrócić. Zbyt uzależnia. Edytowane 14 sierpnia 2015 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Strategia to nie jest mój ulubiony gatunek, powiedziałbym, że gram tylko w naprawdę jakieś fajne i bardzo rzadko. Szukam czegoś casualowego, a nie gry gdzie przez 200h będę się uczył jak grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 I napiszcie jeszcze jakieś fajne RTSy. Wiem że już o to kiedyś prosiłem, ale pozapominałem, a i może ktoś jeszcze coś wtrąci. Tylko żadne rtsy ze zmieniającymi się wiekami. Tylko takie z naciskiem na budowanie swego imperium :3 Starcraft? A jak chcesz budowac bez zadnych wiekow to Total War, praktycznie kazdy, choc Shogun 2 i fedualna japonia Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 (edytowane) Mnie te Total Wary ciągle odpychały swoją grafiką. Może faktycznie czas wypróbować. Trochę się cykam. No Starcraft to wiadomka, conje W dwójeczkę nie grałem. Edytowane 14 sierpnia 2015 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Mnie te Total Wary ciągle odpychały swoją grafiką. rozumiem że W3 też? bo zrobiło mi się przykro, ale po krótkiej chwili pomyślałem że zapewne winny jest jego karykaturalny design istnieje jakaś dobra strategia w uniwersum LOTR? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Mnie te Total Wary ciągle odpychały swoją grafiką. rozumiem że W3 też? bo zrobiło mi się przykro, ale po krótkiej chwili pomyślałem że zapewne winny jest jego karykaturalny design istnieje jakaś dobra strategia w uniwersum LOTR? No, Warcraft 3 był i jest ohydny. I to moja opinia od czasu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Starcraft 2 jest goty, a "dodatki" do niego to praktycznie pelnoprawne czesci, ograj koniecznie. A Total War jest piekny pod kazdym wzgledem, mozesz sobie kamere nawet na butach zolnierza ustawic i ogladac cala bitwe w ten sposob. Absolutna swoboda pod tym wzgledem co przy takiej skali i takiej grafice mocno #dostarcza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 No spróbuję tego TW. Który najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Ciezko ocenic... osobiscie polecilbym Shogun 2, ale trzeba miec w miare dobrego kompa Sprobuj moze Rome 1 lub Medieval 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 14 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2015 Rome Total War Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi