Skocz do zawartości

Konsolowa Tęcza

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem w RA na PSX i się bawiłem wyśmienicie. Sterowania nie pamiętam, ale wspomnienia dobre, więc jakoś mega tragicznie chyba nie było.

Quake 2 to też PSX dla mnie, ile razy ja tę grę przeszedłem i ile meczyków na splicie w multi z kumplami ograliśmy :fsg:

Opublikowano

Strategie na psxie? Warzone 2100 i Populous 3 :fsg: Szczególnie to drugie, wiem że są odpicowane względem konsoli wersje na pc i muszę je ograć.

Opublikowano

Niezły był jeszcze KKND Krossfire, ze multiplayerem na splicie :obama: Dawała rade ta gra, oj dawała. Po za tym ze strategii niezły był Warhammer i Brigindine. Plejka doczekałą się dobrych strategii, nie wspominając o turówkach które były wyśmienite.

Opublikowano

Warzone 2100 był wypasiony z tworzeniem swoich jednostek - jak na tamte czasy to była niezła nowość. KKND2 też wypasik, zwłaszcza za postapokaliptyczny klimat i rewelacyjną techniczną muzę, którą słusznie zachwycał się Kali w recce w PE. Red Alert to wiadomka, ale nie wspomnieliście jeszcze np. o Theme Park World (dla mnie to do tej pory najlepszy sim parku rozrywki) i o drugiej Cywilizacji. W tej ostatniej save zajmował z tego co pamiętam 10 bloków na karcie pamięci :obama:

Opublikowano

mimo ze uwielbiam konsole to jednak stare gry strategiczne tylko na pc, pamietam jak gralem namietnie w gta 1 na pc, pozniej zobaczylem wersje na psx to przepasc straszna byla

Opublikowano

Spajkałta grałem na automacie, był spoko, poza tym, że nie był uziemiony i śrubki obok przycisków kopały prądem.

A co do Double Dragon Neon - w gorszego gniota na PS3 nie grałem.

A co do Seawall Battery, to można było covert-opsem wysadzić gówienko sterujące drzwiami z tyłu. Ale na niektórych modach (ShrubET? ETPub?) można było engiem je wysadzić.

Na ETpro engi wysadzał te drzwi ale z tego co pamiętam było parę serwerów,gdzie covert ops wysadzał tą konsolę sterującą o której wspominasz. Więc pewnie to kwestia jaka wersja mapy śmigała na serwerze, a już mniej moda ET.

Już sam nie wiem, musiałbym ściągnąć ponownie ET i sprawdzić...

Opublikowano

Taka bida w tej końcówce roku, że na Fallouta czekam jedynie. Więc się zastanawiam, czy taki laik MGSowy jak ja (ograłem Trójeczkę - 9+/10, znam fabułę jako tako, bo czytałem) może brać w ciemno TPP? 

Opublikowano

Grałem przecie w GZ. O Peace Walker też czytałem. Za wiele teraz nie pogram, bo mi się zaczyna ostatni rok studiów, ale o Fallouta się obawiam, a MGS może uratować końcówkę.

Opublikowano

ja wersję SE z ulepszoną kamerą brałem dla samego gameplayu pomimo ogrania go 5 krotnie. :problem:

ale faktiko hajp na współczesne sterowanie, konna eksploracja w open worldzie i poszerzenie formuły PW jarają mnie bardziej niż story.

Opublikowano

i tak tata sponsoruje wiec bierz

A Tobie zona. Nie wiem co gorsze.
Opublikowano

Suteq a tobie mama nie kupowała do tej pory gier? A nie zapomniałem, że zaje.bywałeś z torrentów. 

Opublikowano (edytowane)

Suteq a tobie mama nie kupowała do tej pory gier? A nie zapomniałem, że zaje.bywałeś z torrentów.
Nie. Handluj klapie. :lapka: Edytowane przez suteq