Harbuz 953 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Do napisania takiego tematu skłoniła mnie walka z tym czymś: Serio miałem ochotę wyłączyć grę jak zaatakował mnie atakiem Attract. Jynxa przeżyłem, bo byłem wtedy mały, ale to coś to już przesada. Cytuj
Velius 5 698 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 W pokemonach wkurza mnie ze nie moge sie cofnac w czasie 15 lat i znowu poczuc magie Pokemon Blue na Gameboyu u babci na feriach gdzie bylo -22 stopnie, spalismy w kurtkach i swiecilem latarka na ekran zeby przejsc jeszcze kawalek i zobaczyc co tam dalej w "trawie piszczy". A tak serio to wkurza mnie brak mocnej gry w 3D na Wii U z mozliwosciami sieciowymi i troche juz system walki gdzie jeden skill potrafi zabrac caly pasek HP, ale wiem ze inni to lubia. 2 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 (edytowane) Najgorsze Pokemony to Diamond/Pearl - jedyne Poki, które przeszedłem tylko raz i nie miałem ochoty więcej grać. Przede wszystkim nie pasowało mi tempo rozgrywki. Ponoć Platinum dużo poprawiło, ale byłem tak niezadowolony z D/P, że Platinum nawet nie kupiłem. Być może kiedyś jeszcze to się zmieni, bo to jedyne Pokemony z głównej serii, w które nigdy nie grałem. Oczywiście większość spin offów tej serii to też żenada, ale rozumiem, że to temat tylko o tej najlepszej serii gier, a nie pół produktach w stylu Hey You Pikachu czy innych Ranger'ach Edytowane 30 grudnia 2014 przez funditto Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 30 grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 grudnia 2014 Te spin offy rzeczywiście są nieciekawe, ale wybaczam, bo rozumiem, że rynek japoński przyjmuje je z otwartymi rękoma. Mnie irytuje w większości pokemonów fabuła. W tych ostatnich już szczególnie. Ekipa, która za mną biega (grubas, te laski itp.) jest tragiczna, dialogi są suche i niepotrzebne. Nie ma to jak stary, dobry Gary Oak Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Ale Pokemon Conquest to wy szanujcie. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Napisałem większość: Conquest i Snap to wyjątki Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 30 grudnia 2014 Opublikowano 30 grudnia 2014 Do tego spin-offu proszę mi z szacunkiem. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 30 grudnia 2014 Autor Opublikowano 30 grudnia 2014 Kolejny tragiczny Pokemon. Wygląda jak twarz starego, obleśnego zboczeńca. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 21 grudnia 2016 Opublikowano 21 grudnia 2016 A tam, Alolan Golem wcale nie jest taki zły. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi