Skocz do zawartości

Growe postanowienia noworoczne 2015

Featured Replies

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda to konsola bardziej dla fanów gatunku ja tak to widze   pytam z ciekawości, brak mi czasu aby ograć wszystko co b

• To może ja to wyjaśnię, bo fanbojom Big N głupio, a żałującym zakupu PS4 tym bardziej: na WiiU nie ma gier, na PS4 nie ma gier. WiiU kupują ludzie, którzy mają ochotę afiszować swoją odrębność i pozor

• Sam nie wiem,które zdanie zabawniejsze.

Opublikowano

kupić Wii U

przestać grać w crapy

Opublikowano

Co wy z tą platyną w MGS 4 ?

how-hard.jpg

Ponoć jedna z bardziej montonnych chyba z 7 razy trzeba skonczyć ten film

Opublikowano

W tym roku przejdę jakiegoś jRPG'a. Do dzis przeszedłem tylko GOTY DQVIII i Lufie na GBA, także mam niesamowity wybór gier przed sobą z tego gatunku.

No i pod daszek na pewno wyląduje jedna z tych konsol - Wii U bądź gufno obeszczane.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Zaliczyć wszystkie resztki na xboxie360 i tym samym zamknąć ten rozdział w moim growym życiu. Ciekaw jestem, jakie to uczucie mieć ograne wszystko, co się chce na konsoli z tak obszerną biblioteką gier i nie mieć powodu, aby do niej kiedykolwiek wracać? Jakbym wbił jakiegoś mega calaka.

To samo z Wii, aczkolwiek tutaj pominę kilka tytułów, które nawet chciałbym, ale mi się po prostu nie chce (np fire emblem czy rune factory). Kiedyś kupię ponownie i wtedy pokończę.

I tym sposobem ze stacjonarek 8 generacji konsol zostaną mi tylko exy na ps3. Po ich ukończeniu będę miał praktycznie całą generację zamkniętą. Ale to jeszcze nie w tym roku.

W każdym razie, oprócz kończenia biblioteki x360 i wii, kontynuuje drugi rok zagłębiania się w DSa. I przez najbliższe 5 lat pewnie będę to robił, bo tyle tam gierek do ogrania jest :banderas:

Oprócz tego raz jakiś czas jakiś jrpg na psx/ps2. Celuję w Suikodeny.

Opublikowano

Cel mam prosty - ukończyć półkę tytułów na PS3, które uzbierałem z mojej listy życzeń. Pewnie zajmie to jeszcze parę miesięcy a potem zastanowię się, którego current gena kupić (na niego też już buduję wishlistę gier, by na dzień dobry nadrobić zaległości, gdy już te gierki będą po 30-40 zł).

Opublikowano

Przejść Bloodborne, HM2, obie Bayonetty i może podbić wszystkie prowincje w EUIII, bo jeszcze mi się nie udało tego dokonać.

Opublikowano

kupić Wii U

przestać grać w crapy

ale jakie są dobre gry na Wii U ?

podajcie tytuły

nie interesują mnie Mario itp

Opublikowano

Fanek słaba grafa na WiiU, nie polecam!

Opublikowano

kupić Wii U

przestać grać w crapy

podajcie tytuły

A grałeś w jakieś Mario itp? No i nie ma platyn pamietaj!

Opublikowano

wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda

to konsola bardziej dla fanów gatunku

ja tak to widze

pytam z ciekawości, brak mi czasu aby ograć wszystko co bym chciał na PS4, a co mowa o kolejnej konsoli

edit:  tak grałem, jeszcze nawet na starym Nitendo u kolegi i Game Cube, to mnie zupełnie nie interesuje, nie mam 12lat

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

brak mi czasu aby ograć wszystko co bym chciał na PS4

to mnie zupełnie nie interesuje, nie mam 12lat

Sam nie wiem,które zdanie zabawniejsze.

Opublikowano

wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda

to konsola bardziej dla fanów gatunku

ja tak to widze

pytam z ciekawości, brak mi czasu aby ograć wszystko co bym chciał na PS4, a co mowa o kolejnej konsoli

edit: tak grałem, jeszcze nawet na starym Nitendo u kolegi i Game Cube, to mnie zupełnie nie interesuje, nie mam 12lat

Idź ty kur.wa lepiej wbijać platynę w Assassinie.

Opublikowano

Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg,

nic na siłę. Gry i konsole N są specyficzne i nie dla każdego.

moje postanowienie - ps4 w bundlu z Orderem.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg,

Że co?

Opublikowano

@Velius - no jeśli weźmiemy pod uwagę bibliotekę z poprzedniego Wii, to coś niecoś powinno być.

Anyway, to jest okrutny off top.

Opublikowano

napisałem po prostu abyście wymienili tytuły i dostałem Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg

serio pytam a wy bierzecie to do siebie czy co, po nikim nie jade zadałem proste pytanie

nie znam żadnych tytułów wiecej na to poza mario i zelda

a wiec niech ktoś wymieni ;)

sorry za offtop - niech odpisze mi ktoś w temacie ogólnym Wii U jakie są fajne gry na tą konsole, dzieki

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

pod choinka za rok spotkac WiiU

nadrobic kupke wstydu na vicie + nostalgicznie zaliczyc pare legend jrpg z psx na tej konsolce

Opublikowano

i dostałem Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg

a wiec niech ktoś wymieni ;)

Szczyt bezczelności.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_software

Zmykam z tego offtopa, eot. Fanek, nie sądzisz, że najlepiej zapytać w dziale o Wii U ?

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

kupić Wii U

przestać grać w crapy

podajcie tytuły

Wii U oferuje coś innego niż PS4/Xone

Do tego nie miałem Wii a jest tam trochę tytułów które mnie interesują

Plus brakuje mi konsoli od nintendo, ostatnio miałem DSa a wcześniej gacka

Opublikowano

Zeldy nie ma żadnej na WiiU póki co (dobra Wind Waker HD, ale wiecie o co chodzi), no i smiesznie to brzmi nie mam 12 lat a jarasz się jakimś Asassynem. Niestety albo zmieniasz priorytety gierkowe i wgłębiasz się albo zostajesz na powierzchni i jarasz się tylko ładną grafiką i pustym gameplayem. Grałeś na gamecubie w mario to rzeczywiscie masz pojęcie o grach z mario :obama: Co do tytułów na WiiU to masz google czy inne gamerankings, fanek jesteś szprotą 2.0

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jak co roku - nadgonić trochę backlog.

Dalej grać w najlepsze gry i nabijać się z raków branży  :reggie:

I kupić 2DS żeby backlog był jeszcze większy niż na koniec zeszłego roku  :yao:

Edytowane przez DonSterydo