Opublikowano 1 stycznia 201510 l Co wy z tą platyną w MGS 4 ? Ponoć jedna z bardziej montonnych chyba z 7 razy trzeba skonczyć ten film
Opublikowano 1 stycznia 201510 l W tym roku przejdę jakiegoś jRPG'a. Do dzis przeszedłem tylko GOTY DQVIII i Lufie na GBA, także mam niesamowity wybór gier przed sobą z tego gatunku. No i pod daszek na pewno wyląduje jedna z tych konsol - Wii U bądź gufno obeszczane. Edytowane 1 stycznia 201510 l przez XM.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Zaliczyć wszystkie resztki na xboxie360 i tym samym zamknąć ten rozdział w moim growym życiu. Ciekaw jestem, jakie to uczucie mieć ograne wszystko, co się chce na konsoli z tak obszerną biblioteką gier i nie mieć powodu, aby do niej kiedykolwiek wracać? Jakbym wbił jakiegoś mega calaka.To samo z Wii, aczkolwiek tutaj pominę kilka tytułów, które nawet chciałbym, ale mi się po prostu nie chce (np fire emblem czy rune factory). Kiedyś kupię ponownie i wtedy pokończę.I tym sposobem ze stacjonarek 8 generacji konsol zostaną mi tylko exy na ps3. Po ich ukończeniu będę miał praktycznie całą generację zamkniętą. Ale to jeszcze nie w tym roku.W każdym razie, oprócz kończenia biblioteki x360 i wii, kontynuuje drugi rok zagłębiania się w DSa. I przez najbliższe 5 lat pewnie będę to robił, bo tyle tam gierek do ogrania jest Oprócz tego raz jakiś czas jakiś jrpg na psx/ps2. Celuję w Suikodeny.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Cel mam prosty - ukończyć półkę tytułów na PS3, które uzbierałem z mojej listy życzeń. Pewnie zajmie to jeszcze parę miesięcy a potem zastanowię się, którego current gena kupić (na niego też już buduję wishlistę gier, by na dzień dobry nadrobić zaległości, gdy już te gierki będą po 30-40 zł).
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Przejść Bloodborne, HM2, obie Bayonetty i może podbić wszystkie prowincje w EUIII, bo jeszcze mi się nie udało tego dokonać.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l kupić Wii U przestać grać w crapy ale jakie są dobre gry na Wii U ? podajcie tytuły nie interesują mnie Mario itp
Opublikowano 1 stycznia 201510 l kupić Wii U przestać grać w crapy ale jakie są dobre gry na Wii U ? podajcie tytuły nie interesują mnie Mario itp A grałeś w jakieś Mario itp? No i nie ma platyn pamietaj!
Opublikowano 1 stycznia 201510 l wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda to konsola bardziej dla fanów gatunku ja tak to widze pytam z ciekawości, brak mi czasu aby ograć wszystko co bym chciał na PS4, a co mowa o kolejnej konsoli edit: tak grałem, jeszcze nawet na starym Nitendo u kolegi i Game Cube, to mnie zupełnie nie interesuje, nie mam 12lat Edytowane 1 stycznia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 1 stycznia 201510 l brak mi czasu aby ograć wszystko co bym chciał na PS4 to mnie zupełnie nie interesuje, nie mam 12lat Sam nie wiem,które zdanie zabawniejsze.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda to konsola bardziej dla fanów gatunku ja tak to widze pytam z ciekawości, brak mi czasu aby ograć wszystko co bym chciał na PS4, a co mowa o kolejnej konsoli edit: tak grałem, jeszcze nawet na starym Nitendo u kolegi i Game Cube, to mnie zupełnie nie interesuje, nie mam 12lat Idź ty kur.wa lepiej wbijać platynę w Assassinie.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg, nic na siłę. Gry i konsole N są specyficzne i nie dla każdego. moje postanowienie - ps4 w bundlu z Orderem. Edytowane 1 stycznia 201510 l przez aphromo
Opublikowano 1 stycznia 201510 l wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg, Że co?
Opublikowano 1 stycznia 201510 l @Velius - no jeśli weźmiemy pod uwagę bibliotekę z poprzedniego Wii, to coś niecoś powinno być. Anyway, to jest okrutny off top.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l napisałem po prostu abyście wymienili tytuły i dostałem Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg serio pytam a wy bierzecie to do siebie czy co, po nikim nie jade zadałem proste pytanie nie znam żadnych tytułów wiecej na to poza mario i zelda a wiec niech ktoś wymieni sorry za offtop - niech odpisze mi ktoś w temacie ogólnym Wii U jakie są fajne gry na tą konsole, dzieki Edytowane 1 stycznia 201510 l przez Fanek
Opublikowano 1 stycznia 201510 l pod choinka za rok spotkac WiiU nadrobic kupke wstydu na vicie + nostalgicznie zaliczyc pare legend jrpg z psx na tej konsolce
Opublikowano 1 stycznia 201510 l i dostałem Zombii U, Bayonetty, sporo Jrpg a wiec niech ktoś wymieni Szczyt bezczelności. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Wii_U_software Zmykam z tego offtopa, eot. Fanek, nie sądzisz, że najlepiej zapytać w dziale o Wii U ? Edytowane 1 stycznia 201510 l przez aphromo
Opublikowano 1 stycznia 201510 l kupić Wii U przestać grać w crapy ale jakie są dobre gry na Wii U ? podajcie tytuły nie interesują mnie Mario itp Wii U oferuje coś innego niż PS4/XoneDo tego nie miałem Wii a jest tam trochę tytułów które mnie interesują Plus brakuje mi konsoli od nintendo, ostatnio miałem DSa a wcześniej gacka
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Zeldy nie ma żadnej na WiiU póki co (dobra Wind Waker HD, ale wiecie o co chodzi), no i smiesznie to brzmi nie mam 12 lat a jarasz się jakimś Asassynem. Niestety albo zmieniasz priorytety gierkowe i wgłębiasz się albo zostajesz na powierzchni i jarasz się tylko ładną grafiką i pustym gameplayem. Grałeś na gamecubie w mario to rzeczywiscie masz pojęcie o grach z mario Co do tytułów na WiiU to masz google czy inne gamerankings, fanek jesteś szprotą 2.0 Edytowane 1 stycznia 201510 l przez _Be_
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Jak co roku - nadgonić trochę backlog. Dalej grać w najlepsze gry i nabijać się z raków branży I kupić 2DS żeby backlog był jeszcze większy niż na koniec zeszłego roku Edytowane 1 stycznia 201510 l przez DonSterydo