Opublikowano 1 stycznia 201510 l Grałeś na gamecubie w mario to rzeczywiscie masz pojęcie o grach z mario Co do tytułów na WiiU to masz google czy inne gamerankings, fanek jesteś szprotą 2.0 Biorąc pod uwagę, że był tam najgorszy marian (i najmniej marianowy w histori), to faktycznie Fanku znasz serię na wylot xD
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Nie kupować PS4. Po tym co pokazał ten sprzęt w poprzednim roku myślę że wytrwam bez problemu. TYLKO XBOX
Opublikowano 1 stycznia 201510 l To może ja to wyjaśnię, bo fanbojom Big N głupio, a żałującym zakupu PS4 tym bardziej: na WiiU nie ma gier, na PS4 nie ma gier. WiiU kupują ludzie, którzy mają ochotę afiszować swoją odrębność i pozornie lepszy (bo niszowy) gust. PS4 kupuje się dla zasady, bo to z kolei konsola dla "prawdziwych graczy" czyli takich którzy chcą wpasować swoją osobę w "dobre" towarzystwo. Jej posiadanie podnosi twoją ocenę w społeczeństwie, czy podnosi twoją samoocenę. Jak pograć w jakieś gry? Kilka poprzednich generacji powinno zaspokoić twoją potrzebę, Fanek.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Fanek tylko grafika a ze na wiiu to nie jest nawet grafika więc po co mu ta konsola?
Opublikowano 1 stycznia 201510 l kupić Wii U przestać grać w crapy ale jakie są dobre gry na Wii U ? podajcie tytuły nie interesują mnie Mario itp A grałeś w jakieś Mario itp? No i nie ma platyn pamietaj! I każda rew.izja konsoli jest jest OK. To ważny argument! W spoilerze gierki warte uwagi na wii u (nie wszystkie)
Opublikowano 1 stycznia 201510 l skompletować kolekcje gier na X360 (zostało około 10 tytułów) scalakować The Last of Us Upolować TLoU Ellie edtion kupić Wii Moje postanowienia są skromne ale za to realne ;D
Opublikowano 1 stycznia 201510 l To może ja to wyjaśnię, bo fanbojom Big N głupio, a żałującym zakupu PS4 tym bardziej: na WiiU nie ma gier, na PS4 nie ma gier. WiiU kupują ludzie, którzy mają ochotę afiszować swoją odrębność i pozornie lepszy (bo niszowy) gust. PS4 kupuje się dla zasady, bo to z kolei konsola dla "prawdziwych graczy" czyli takich którzy chcą wpasować swoją osobę w "dobre" towarzystwo. Jej posiadanie podnosi twoją ocenę w społeczeństwie, czy podnosi twoją samoocenę. Jak pograć w jakieś gry? Kilka poprzednich generacji powinno zaspokoić twoją potrzebę, Fanek. Nie zgadzam sie. Na wstepie zdefiniujmy co rozumiemy poprzez "Nie ma GIER". Czy poprzez gry rozumiemy wszelkiej masci crapy, (pipi), remaki, remastery i inne popłuczyny? No to tak, nie ma gier. Jezeli mowimy o tytulach AAA to jest ich mnostwo, tyle zagęszczenia jakosciowych gierek dawno nie widzialem.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l To może ja to wyjaśnię, bo fanbojom Big N głupio, a żałującym zakupu PS4 tym bardziej: na WiiU nie ma gier, na PS4 nie ma gier. WiiU kupują ludzie, którzy mają ochotę afiszować swoją odrębność i pozornie lepszy (bo niszowy) gust. PS4 kupuje się dla zasady, bo to z kolei konsola dla "prawdziwych graczy" czyli takich którzy chcą wpasować swoją osobę w "dobre" towarzystwo. Jej posiadanie podnosi twoją ocenę w społeczeństwie, czy podnosi twoją samoocenę. Jak pograć w jakieś gry? Kilka poprzednich generacji powinno zaspokoić twoją potrzebę, Fanek. Nie zgadzam sie. Na wstepie zdefiniujmy co rozumiemy poprzez "Nie ma GIER". Czy poprzez gry rozumiemy wszelkiej masci crapy, (pipi), remaki, remastery i inne popłuczyny? No to tak, nie ma gier. Jezeli mowimy o tytulach AAA to jest ich mnostwo, tyle zagęszczenia jakosciowych gierek dawno nie widzialem. Przez "NIE MA GIER" rozumiem fakt, iż na WIIU wychodzi jedna gra na pół roku i trzeba w nią grać, nieważne czy jest się fanem gatunku czy nie (ale to już problem fanbojów Big N). Na PS4 przez "NIE MA GIER" rozumiem fakt iż mnóstwo kapitalnie fantastycznych hiciorów, które pojawiają sie na tym sprzęcie ma w nazwie DEFINITE EDITION (czyżby to gry z jednej serii?). To musi w tym momencie wystarczyć, aby 13 milionów frajerów poczuło się lepiej, ale fakt pozostaje faktem.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Ciezko bedzie, ale: - kupic i przejsc Fallout 3 GOTY i New Vegas Ultimate Edition - ruszyc w koncu dwa pierwsze Batmany - scalakowac Dark Souls - ograniczyc gre w Borderlands 2 do minimum - kupic WiiU, doswiadczyc Metroidy, przezyc Zeldy i zagrac w Mario Galaxy 1/2. To tyle, i tak ich wszystkich nie zrealizuje, ale byc moze w przyszlym roku sie uda.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Kapitalnie fantastycznych hiciorów na ps4? Wymień mi owe hiciory bo chyba żyjemy w dwóch alternatywnych rzeczywistosciach.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Kupić więcej konsol, z xbox one na czele, więcej grać w gierki na ps3,poeksperymentowac z tytułami słabiej mi znanymi. Przejść moje ff6,7,8,9,10, docenić w końcu gry atlas. Nadrabiać backlog z ps3 Na poważnie pograć w monhuna 3u przed premierą 4u Wrócić na poważniej do pisania artykułów, felietonów, recenzji growych, szlifować koraliki i origami Póki co tyle :-) Edytowane 1 stycznia 201510 l przez Rayos
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Kupno nowego TV, Wii U oraz Zeldy na premierę. To jest główny punkt. Ogranie reszty gier na PS3. Poszerzać horyzonty i bardziej się wgłębić w komputerowe RTSy/strategie. Wrócić do amatorskiego dziennikarstwa, z grami jako główną tematyką. Rozszerzać swoją kolekcję gier na stare konsole. Kupić któreś Atari.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Ojoj rok 2015 mam nadzieje, że growo będzie lepszy niż ten poprzedni. Z takich mały postanowień: - zrobić maraton wszystkich fabularnych MGS - ograć co najmniej jednego dużego jRPG - ograć w końcu Baldura w Enchanced edition - zredukować Backlog o jakieś 30 gier - znaleźć czas na to żeby grać więcej niż 2 razy w tygdoniu po 2 godziny - kupić WiiU albo Xboxa One żeby mieć trochę alternatywy od platform Sony i PC Najważniejsze dla mnie jest żeby mieć czas na granie. W tamtym roku było z tym bardzo różnie i nie ukończyłem za dużo gierek. Powiększyłem zaległości o prawie 50 gier.W tym roku mam nadzieję, że będzie inaczej.
Opublikowano 1 stycznia 201510 l - kupno wiiu - przejście bloodborna - totalne olanie achivów - zrobienie/kupienie koszulek/bluz z motywami z gears of war
Opublikowano 1 stycznia 201510 l - Nie kupować nowych gier dopóki nie skończę posiadanych, wyjątek dlc na które się czaję - wymaksować jak najwięcej gier - kupować tylko gry bardzo dobre, nie tracić kasy na średniaki, które potem czekają w kolejce - kupić kino domowe do gier i filmów, ale to po konsultacji z narzeczoną XD
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Planuję żyć konstruktywnie, a więc grać mało. Myślałem o kupnie DS-a, ale podejrzewam, że poza Pokemonami i Osu/EBA pewnie wszystko inne by mi się znudziło po 5 minutach - już przecież to zrobiło w przeszłości. Nadal, dla tych gier i sentymentu może być warto poświęcić nieco czasu. Ale bardziej prawdopodobne, że poczekam na pojawienie się New 3DS-a. Jeśli będzie w dotyku taki uroczy, jak się wydaje na zdjęciach - będzie kupno i granie w starocie z DS-a i to wszystko co jest na 3DS-ie. Aha, no i pod koniec roku wyjdzie nowa Zelda i Xenoblade 2. A więc całkiem możliwe, że na koniec roku już 5 najlepszych gier generacji będzie dostępne na jednej konsoli, która będzie do kupienia za mniej niż tysiaka. Tak że nic nie postanawiam, ale pewnie się nie oprę. Edytowane 1 stycznia 201510 l przez ogqozo
Opublikowano 2 stycznia 201510 l - Zagrać w coś innego na żydboxie niż GTA Online i Gyrosy 3 - Wypełnić postanowienia z '14, aby dokończyć z GBA Tactics Ogre, Advance Wars 2 oraz ogarnąć o co chodzi w FF Tactics
Opublikowano 2 stycznia 201510 l kupić xbox one, przejść kilka indyków na pc, kilka japońskich gier na vita i 3ds które mi się uzbierały w backlogu. Być wymiataczem w bloodborn.
Opublikowano 2 stycznia 201510 l - Kupić Wii U i ps4 - Ograć więcej jrpg niż w roku 2014 - Kupować więcej klasycznych pozycji do kolekcji
Opublikowano 2 stycznia 201510 l -kupić w końcu PS3 i przejść MGS4 i GoW3&Wstąpienie, Heavy Rain -wymienić 3DS'a na new3DS'a i więcej na nim grać -posiąść limitkę Zeldy MM3D -marzy mi się tuning wizualny makarona i mam nadzieję że w końcu się za to zabiorę np. taki
Opublikowano 2 stycznia 201510 l # Kupić kilka perełek na SNES-a (Super Metroid, Lost Vikings)# Nadrobić zaległości z Wii i WiiU - LEGO City: Undercover, drugą cześć Mario Galaxy i Twilight Princess (ale ver. na GC) # Pokończyć tytuły napoczęte które leżą na półkach# Kupić X One (choć na dzień dzisiejszy interesują mnie dwie, góra trzy gry) # Kupić New 3DS-a XLGrać więcej ^_^