Opublikowano 2 stycznia 201510 l -kupić WiiU -zdobyć PS4 do premiery Tekkena 7 -zdobyć Lunar 1 i 2 na PSX -grać w dużo jrpg, ograć pare klasyków, może też troche odświeżyć -zagrać w te najlepsze indyki -dalej nadrabiać zaległości z nintendo -grać w to na co mam ochotę a nie w coś tam co ktoś polecił -ograć MGSy które mi zostały (portable ops, 4, peace walker i rising)
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Kupić brakujące tytuły na PSXa:- Road Rash Jailbreak- Fighting Force- Tekken 3- Crash Bandicoot 3- Gran TurismoPlus do tego jakieś crapy, ale w pudełkach 6/6, co by pozamieniać swoje stare pudełka... Ponadto chciałbym dorwać gdzieś PS2 Simkę, nówkę w kartonie. Reszta mnie nie interesuje.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l - wydawać jeszcze mniej na gierki (prócz GTA V i MGS V najlepiej wcale) - powstrzymać się przed kupnem next-gena - najlepiej nie grać wcale na konsolach i PC idealnie byłoby jeszcze ograniczyć forumka, no ale kurwa bez przesady, co to za życie by było
Opublikowano 3 stycznia 201510 l -Kupić New 3DSa i same zaje.biste gierki do niego. -Ograć więcej gier na Wii i WiiU. -Ograć całą Xenosagę i Xenoblade. -Dokończyć zbieranie kolekcji gier Yakuza. -Nadrobić przynajmniej część zaległości na praktyczne każdej posiadanej przeze mnie platformie.
Opublikowano 3 stycznia 201510 l -kupić bloodborne -kupić uncharted -kupić order (o ile nie będzie crapem) -kupić gta 5 -kupić psx/ps one -pod koniec roku kupić 3dsa/vitę
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Duży wydatek na sprzęt, na który i tak nie będę miał czasu. A nawet jak go znajdę, to będę zaniedbywał ogromne backlogi na pozostałych platformach. Poczekam aż wyjdą nowe kupy, trochę więcej fajnych gierek, większe dyski, ceny spadną. kupy re,wizje = kupy xDDDD Edytowane 4 stycznia 201510 l przez raven_raven
Opublikowano 4 stycznia 201510 l - kupic new 3ds xl na premiere xenoblade - nadrobic (kupic) exy na wii u ktorych mi brakuje - zdobyc 10k punktow w mario kart online - zelda i xenoblade wii u, majora mask 3ds na premiere - wsiaknac w bloodborne i persone 5 na premiere - sukcesywnie czysic backlog na ps3, 3ds i vite nie kupowac tylu gier, tylko grac zamiast powiekszac kupke wstydu.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Rzadziej kupować gry - przechodzić te, które się już ma. Generacja dopiero się zaczyna i nie ma sensu na początku robić zaległości i dalej kontynuować ten paskudny nawyk gdzie na trzy zdobyte gry kończy się najwyżej jedną.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l Mam podobnie. Z pudełek mam pesa, drivecluba, tlou, destiny. Driveclub tak mnie wciągnął, że praktycznie tylko w niego gram. Wszystkie 3 pozostałe gry oraz cyfrowe z plusa poszły w odstawkę na rzecz dc. Pomimo, że są świetne (z wyjątkiem instustice i secret poncho, zupełnie mi nie siadają). Tlou ukończyłem oczywiście no ale zostało multi, które jest rewelacyjne. PES w master legaue i my club też super. Destiny również bardzo mi siada, pomimo, że rzadko gram w fpsy i bardzo chciałbym wbić ten 30 lvl i zacząć grać na dobre, ale póki co nic z tego. Mimo wszystko lubię po prostu kupować gry i je mieć na półce, ale postanowiłem że póki nie ukończę destiny, touru w dc i nie wpadną trofiki za online w tlou to nic nie kupuję. Trzeba ograć to co jest, a multiplatformy na początku tej generacji naprawdę dają radę, gorzej z ilością eksów.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l W 2015 - dalej robic 100% w gierkach, ktore napoczalem lata temu i mi wisza na profilu (czeka mnie kilka platyn 9/10 ale ch.uj, moze sie uda) - zrobic profil na 100% - stronic od gier z trofeami online - kupic nowy monitor do grania bo stary zdycha - przejsc w koncu wiecej RE niz 1, 4, 5 i zebrac w nich wszystkie itemy - ograniczyc foruma
Opublikowano 5 stycznia 201510 l No ale w DeS i DaS to ja ta platyne musze zrobic. I MGS4. Reszta to tylko aby zaspokoic swoja pedantycznosc. Gdybym wtedy wiedzial, ze mnie to bedzie uwierac i ze trofow nie mozna wylaczyc to bym w zyciu nawet nie sprawdzal tych budzetowych gierek z plusa.
Opublikowano 5 stycznia 201510 l - Wbić pierwszą platyne - Ciągła gra w Destiny - Kupić PS Vita - Grać mniej ale z efektem
Opublikowano 7 stycznia 201510 l -Kupić jakiegoś Handhelda -Przejść jak najwięcej Final Fantasy (jak mnie w(pipi)ia mój brak konsekwencji. W I,II,IV,V,VI,VII,IX zawsze dochodziłem do ostatniego bossa i momentalnie przechodziła mi ochota na granie) -Dokończyć swoją bibliotekę gier na PS3 i kupić next-gena/X360/Wii
Opublikowano 7 stycznia 201510 l biedny mejm, zmusza się do grania w gierki żeby cyferki się na telewizorze zgadzały .
Opublikowano 7 stycznia 201510 l biedny mejm, zmusza się do grania w gierki żeby cyferki się na telewizorze zgadzały . Też mam taką nerwice, ale staram się z nią walczyć
Opublikowano 7 stycznia 201510 l biedny mejm, zmusza się do grania w gierki żeby cyferki się na telewizorze zgadzały . Nie znacie mojej sytuacji!
Opublikowano 8 stycznia 201510 l biedny mejm, zmusza się do grania w gierki żeby cyferki się na telewizorze zgadzały . Nie znacie mojej sytuacji! 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% 100% Profil - completed wytrysk
Opublikowano 5 lutego 201510 l Pati mój dorasta, a co za tym idzie, śpi w nocy jak niedźwiedź, bez budzenia sie na mleczko.Takze tego:# przejść i z calakowac wszystkie Batman'y, poty nowa cześć sie jeszcze nie ukazała,# splatynowac Metal Gear Rising - przeraza mnie to(nie mój gatunek, robię to z Miłości do serii MGS),# ukończyć backlog PSV,PS3 i PS4, który to sie aktualnie tworzy(10 pozycji w sumie),# pozaliczać GOTY DLC i kontynuować dobijanie profilu ku 90.00%. Calaka nie będzie, bowiem platynuje tylko te pozycje, które mnie interesują i cieszą.# stworzyć konto xbox live i ograć exclusivy na pożyczonym sprzęcie( M$ ode mnie kasy nie zobaczy).Tyle i nic na sile w tym roku. Edytowane 5 lutego 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 5 lutego 201510 l Calaka w Batmanie Origins polecałbym zacząć robić już teraz póki ktos jeszcze w to gra.
Opublikowano 5 lutego 201510 l Splatynować Mesjasza - Bloodborne. Kupić Wii-U. Ograć najlepsze szpile od Ninny. Grać dalej w mesjańskie exy od Sony. Jak 343 da radę, to kupić łoniaka na święta z H5.
Opublikowano 5 lutego 201510 l wymasterować bayonetty i ograć w końcu planescape torment PP na wszystkich poziomach?