Skocz do zawartości

Growe postanowienia noworoczne 2015

Featured Replies

• Odpowiedzi 104
  • Wyświetleń 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wiem, ale pytam poważnie w co grać na Wii U, przecież tam same serie mario i zelda to konsola bardziej dla fanów gatunku ja tak to widze   pytam z ciekawości, brak mi czasu aby ograć wszystko co b

• To może ja to wyjaśnię, bo fanbojom Big N głupio, a żałującym zakupu PS4 tym bardziej: na WiiU nie ma gier, na PS4 nie ma gier. WiiU kupują ludzie, którzy mają ochotę afiszować swoją odrębność i pozor

• Sam nie wiem,które zdanie zabawniejsze.

Opublikowano

W sumie miałem jedno jeszcze na początku roku, mianowicie odstawić Bordersy, ograć zaległości na PS3 (jest tego sporo) i pod koniec roku przesiąść się na nextgena. Potem zapowiedzieli Handsome Collection i wiadomo jak się skończy.

Opublikowano

Powinno być łatwo, chyba tylko the division powoduje umnie jakiekolwiek zainteresowanie tak 2/10 no i mirrors edge 2 ake ch.uj im na grób

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moje postanowienie na 2015:

- skończyć Skyrim + Dragonborn, Okemiden

- przejść AC IV, Divinity, Kingdoms of Amalur, Risen,  Zeldę Twilight Princess oraz Metroida na Wii

I tak pewnie tylko Skyrim podstawkę zaliczę, reszta na 2016.