Colin 1 976 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 jezusie już się bałem że to ma wyjść na konsole a to tylko popierdółka na mobilne. ostrzegaj następnym razem jakimś krótkim opisem Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 Tytuł No Limits pewnie ma się do mikropłatności. Cytuj
kes 1 462 Opublikowano 6 stycznia 2015 Autor Opublikowano 6 stycznia 2015 LOL sam po przeczytaniu tweeta myslałem że ten crap wychodzi na konsole dzięki za uswiadomienie i wywalcie ten temat Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 6 stycznia 2015 Opublikowano 6 stycznia 2015 no serio mi stresa narobiłeś patrzę i kurna nie wierzę. na końcu iOS i Android... uff. a temat niech będzie, może komuś się przyda. jak nie to umrze śmiercią naturalną. Cytuj
Kosmos 2 741 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 Mi się wydaję, że nfs na konsole w przyszłości i tak jest nieunikniony. Po most wanted moim zdaniem ta seria upadła. Pierwsze części w pamiętam jak ogrywałem jeszcze na pececie, potem pierwszy underground na gacku, ależ to był genialny tytuł. Następnie nfsu2, mw i shift. Dalej już moim zdaniem dno i wodorosty. Przydałby się pożądny arcade, ale ta seria już chyba się wyczerpała. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 8 stycznia 2015 Opublikowano 8 stycznia 2015 tak się kończy wypuszczanie gry co rok. byle jaka, byle wyszła. zamiast dać ludziom spokojnie pracować to naciskają terminami i później wychodzi co wychodzi. gdyby wypuszczali co 2 lata może coś z tego by było. do tego niech w końcu darują sobie te pseudo fabuły i dialogi niczym z filmów klasy C jeśli nie niżej. ta cała otoczka jest tak tandetna i kompletnie zbędna. chciałbym żeby wrócili do korzeni, po prostu ściganie się / uciekanie przed glinami bez tej całej mizernej fabuły na siłę. Cytuj
Longstar 62 Opublikowano 31 stycznia 2015 Opublikowano 31 stycznia 2015 Najlepszy NFS to byl Porsche, z bratem walkowalismy to w nieskonczonosc. Driveclub bardzo mi przypomina tą gre pod wzgledem miodnosci i prowadzenia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi