kazuyoshi 231 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 @Velius, jeśli jednak anulowałeś, to teraz masz pełny wybór amiibo w Ultimia.PL Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 15 stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 stycznia 2015 Coraz wiecej tego robia, na poczatku myslalem zeby powoli zebrac caly set, ale juz tyle robia wariacji i wypusczaja nowe fale ze nie wiem czy chce tyle pieniedzy wydawac na figurki, chyba jednak sie ogranicze do figurek z FE i Charizarda. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Ja lubię takie bzdety-gadżety. Mam na półce amiibo Mariana, będę chciał jeszcze Luigiego ale tego co wyjdzie w marcu. Ta wersja z pierwszego rzutu mi się nie podoba. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Ja biorę tylko te figurki, które mają to coś i mam do nich większy sentyment. Całego seta na pewno nie uzbieram (bogaczem nie jestem niestety) i dlatego selekcjonuje swoje zakupy w tym amiibo. Cieszy także, że wszystkie nowo zapowiedziane figurki amiibo, mają normalne pozycje, a nie jakieś dynamiczne wygibasy. Mam nadzieje, że trend się utrzyma, bo jak już wyjdzie nowa Zelda, to Linka chciałbym zobaczyć w epickiej pozie takiej jak prezentują nam postacie/figurki z Fire Emblem, a nie jakieś gimbuskiej, jak Samshowy i Toonowy. ps: Wario spier...ili, wolałbym podstawową wersje. Charizard wymiata. Widać, że będzie jedną z większych i cięższych figurek. Cytuj
lechu 21 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Cieszy także, że wszystkie nowo zapowiedziane figurki amiibo, mają normalne pozycje, a nie jakieś dynamiczne wygibasy. O to. Poza tym pozycje pozycjami, ale nie cierpię figurek które "lewitują" i mają jakieś druciki czy inne półprzezroczyste plastiki żeby trzymać równowagę. Zawsze mnie to wkurzało - od strategicznych bitewniaków począwszy na figurkach i statuetkach kolekcjonerskich skończywszy. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Ciekawe czy ten Shovel Knight amiibo to tylko w Love Game będzie dostępny - brałbym, ale 99 zł trochę odstrasza, a może to siakieś limitowane amiibo i cena jest adekwatna, wie ktoś co i jak,..................................................Rayos ,.....hmmm. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 (edytowane) PRZYBYWAM NA POMOC! amiibo Shovel Knighta jest dystrybuowane, podobnie jak fizyczna kopia gry, nie przez Nintendo, a przez samego Yacht Club - twórców gry. Stąd brak tego amiibo w naszym kraju, poza LoveGame, któremu udało się parę parę sztuk sprowadzić oraz taka cena Fakt, 99 zł to trochę dużo, ale za podobną cenę kupisz w UK (15 funtów + wysyłka) więc jak dla mnie, można brać Wątpię, żeby inne sklepy miały to amiibo, jak coś, to już by powinni dawać preordery. Szkoda tylko, że nikomu nie udało się zgarnąć fizycznych kopii gry do sprzedaży u nas, ale ja i tak już mam zaklepaną pudełkową wersję na 3dsa Edytowane 8 października 2015 przez Rayos 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 dzięki za odp. Poczekam jeszcze troszkę i pewno wezmę tego rycerza bo cudownie się prezentuje A z fizycznymi kopiami tej gry, to rzeczywiście lipa. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 W maku do happy meala dodaja figurki mario i ksiezniczke, tez dzialaja jak amiibo w 3ds lub wii u ? Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 W maku do happy meala dodaja figurki mario i ksiezniczke, tez dzialaja jak amiibo w 3ds lub wii u ? (...) I po co prowokujesz? (...) Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 8 października 2015 Opublikowano 8 października 2015 Zapytalem tylko, myslalem ze te figurki tez dzialaja z 3 ds i wii u,dlaczego odrazy prowokacja ? Cytuj
Dante 433 Opublikowano 9 października 2015 Opublikowano 9 października 2015 Pewnie dlatego, że te figurki nie mają nic wspólnego z Amiibo i ich cena to jakiś ułamek tego co kosztują tamte figurki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi