Skocz do zawartości

Star Fox Zero

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Balon ma rację, Star Fox nie ma jeszcze swego tematu.

Niewiele wiemy. Będzie widok z kokpitu, jak i z trzeciej osoby. Wyjdzie w 2015 roku, przed Zeldą. Gra będzie kompatybilna z amiibo. Będzie jakiś helikopter w grze, nowy pojazd.

Star_Fox_Wii_U_TIME_leak.jpg

Edytowane przez Figaro
  • Plusik 1
Opublikowano

No ja właśnie jestem ciekaw formy rozgrywki ale obstawim mix klasycznego gwiezdnego liska z TPP jak w Adventures.

Fajne "uniwersum", super postacie, wcześniejsze gry były świetna więc jakoś nie mam obaw.

Figaro nie podeszło Tobie Adventures ? Ja nie grałem ale mam na liście ze statusem do ogrania.

Opublikowano

Na e3 będzie grywalny Star Fox, takie info poszło w necie. Dziwaczne biorąc pod uwagę, że premiere ma być w tym roku to chyba powinno być oczywiste.

Opublikowano

fuu, teraz nie wiem czy chodziło mi o Adventures czy Assault... To było tak dawno temu. Ale pamiętam, że chodzone misje były straszne.

Adventures to głównie chodzona gra przeplatana momentami w powietrzu.  Oceny i recenzje zbierała kozackie.  Ja nigdy gacława się nie dorobiłem. Kiedyś nadrobię.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja Adventures pamiętam choćby za tego malca którym lubiłem się bawić rzucając mu piłkę, potem doszedłem do 2 podejścia do wodnej świątyni i zapał opadł. Foxa nie lubię, ale zobaczymy co z tego będzie może uda im się stworzyć coś ciekawego.

Opublikowano

W Adventures głównie hejcono za wrzucenie tego dziwacznego języka dinozaurów jako dubbing zamiast normalnego angielskiego tekstu...

Tutaj jest mała próbka od JonTrona: 

Mi osobiście to tak bardzo nie przeszkadzało i grało się w miarę dobrze chociaż to, że samo RareWare nie było z tego tytułu do końca zadowolone i była to ich ostatnia gra na konsole Nintendo coś musi znaczyć ;)

Gość DonSterydo
Opublikowano

Przeglądałem jakieś materiały z wcześniejszych części i dobrze widziałem, że to liniowy szuter na szynach?

Opublikowano (edytowane)

Balon w PT ktoś sprzedaje GC za grosze ;>

THX za info ale teraz poluję na nowego PSX i PS2, bo moje się pokończyły :frog:

a część gierc z gacka mam ograne na Wii.

Edytowane przez balon
Opublikowano

Mam tylko nadzieje, ze gra ukaze sie jeszcze na Wii U i nie przeniosa jej na kolejna konsole - w koncu powstawala juz na Wii i pracowano nad nia az 6 lat.

Najbardziej chcialbym jednak StarFox Adventures 2 bo pierwsza czesc bardzo mi sie podobala.

Opublikowano

Oni chyba eksperymentowali z różnymi pomysłami za czasów Wii, ale żadna konkretna gra nie powstawała. Produkcja nowego Star Foxa rozpoczęła się jakoś przed zeszłorocznym E3.

No ale mogło mi się coś pomieszać.

Opublikowano

Mam tylko nadzieje, ze gra ukaze sie jeszcze na Wii U i nie przeniosa jej na kolejna konsole - w koncu powstawala juz na Wii i pracowano nad nia az 6 lat.

Najbardziej chcialbym jednak StarFox Adventures 2 bo pierwsza czesc bardzo mi sie podobala.

Ja liczę na mix latanki i chodzonki. Czuję w kościach, że jak będą takie i takie poziomy to będziemy mieli kolejną grę od Nintendo na ok 90%

Opublikowano (edytowane)

Tak naprawdę to nie wiemy, co w tej materii zaserwuje nam Miamoto. Zdjęcie na którym stoi z gamepadem i ma przed sobą telewizor(na którym podobno widzimy nowego Star Foxa) sugeruje, że mamy tu do czynienia z kontynuacja Star Foxa 64. Taką kontynuacją na pewno bym nie pogardził jednakże, podzielam zdanie saptisa i także wolałbym Star Fox Adventures 2. Lub chociaż, jak pisze balon - misz masz strzelanki i nożnej eksploracji planet. Mam nadzieje, że na najbliższym Dajrekcie Miamoto zaprezentuje gameplay i rozwieje nasze wątpliwości.

Edytowane przez kazuyoshi
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Za kampanię odpowiada Platinum Games.

Dla mnie najjaśniejszy punkt Digital Eventu, chociaż generalnie panuje drama w związku z grafiką. Widać po dzisiejszym dniu, że Wii U idzie w odstawkę.