Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Dla pierwszy 5 użytkowników PPE, StarFox Zero w edycji FIRST PRINT za 169,99zł! http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Star-Fox-Zero-First-Print-Edition/5230 Kupon rabatowy: StarfoxPPE Wysyłka od 5zł
Opublikowano 10 kwietnia 20168 l Świetna cena, zamówione Ile jest czasu na dokonanie wpłaty? 7 dni :-) Przewidujemy więcej takich szybkich promocji dla użytkowników PPE
Opublikowano 12 kwietnia 20168 l 4 z 5 kodów wykorzystane , został ostatni :-) Przypominam , edycja FIRST PRINT za 169,99zł z kodem rabatowym: StarfoxPPE http://powerplay.com.pl/pl/p/PREORDER-Star-Fox-Zero-First-Print-Edition/5230
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l @Graczdari - w jakim rozmiarze macie te koszulki dołączane do zamówień? Bo w sumie nie wiem, co odpisać. PS. Fajny bonus
Opublikowano 15 kwietnia 20168 l Do zamówienia First Print Edition w sklepie u Graczadariego (mam nadzieję, że dobrze odmieniam).
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Nigdy nie gralem w zadna czesc i zastanawiam sie nad ta. Trailer wyglada zachecajaco.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Nie wiem jak tam full, ale launch trailer akurat im się udał i za 50zł bym sprawdził.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Serio zachęcająco? Przecież to ubercrap Argumenty? Z dpy takie zdanie. Niech mi ktos teraz powie, ze prasa growa moze sie zwijac.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l No od czego zacząć... Może od padackiej grafiki? Jest pusto, prymitywnie i zwyczajnie brzydko. Obrazu nędzy i rozpaczy uzupełnia koszmarny design. Gameplayowo wygląda to po prostu fatalnie. To już starożytny Panzer Dragoon wygląda 100 razy lepiej. A już zwyczany hd remake Orty zjadłby to coś na śniadanie.
Opublikowano 19 kwietnia 20168 l Chyba jednak sam bede musial sprawdzic bo cos te minusy naciagane. Wii U chyba nie kupuje sie dla mega wypasionej grafiki. To co prezentuje trailer wypada ok. Zastanawia mnie tylko gameplay. Nie mam pojecia jak wypada sterowanie a tlumaczenie typu "jest chjowe" do mnie nie przemawia. Chyba wiem co wskoczy do paszczy Wii U na poczatku maja.
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l Sterowanie nie może być dobre ani tym bardziej responsywne kiedy ciągłe spadki animacji wachają się w granicach 10-20 klatek na sekundę...
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l No jak Ty tam widzisz 10-20 klatek to naprawdę chyba masz wzrok muchy. Jak widać ludzie z Eurogamera są zadowoleni z gameplayu a zwłaszcza z Gamepada. Kilka innych "normalnych stron" również potwierdza że to tylko pozory bo gra się przyjemnie. Poza tym mam szczerze wygrzane na takie sformułowania hipsterów a Godot aż żal mi Twoich postów czytać, nie wiem czy się śmiać czy płakać. Gra nie będzie wyglądać lepiej a to zasługa dwóch ekranów które wyświetlają świat pod zupełnie innym kątem, więc gra musi dwukrotnie generować obiekty, AI i całą resztę. Dlatego nie prezentuje się wybornie ale również nie można powiedzieć to totalny crap a jeżeli tytuł oceniasz tylko po grafie to idź proszę Cię do kolegów z piaskownicy o nazwie "PC master race" którzy jedynie co widzą to grafę i gameplay po kompresji na YT gdzie nawet nie miałeś okazji do tej pory zagrać ale co tam "gra g.ówniana".
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l W Wonderful 101 tez wedlug recenzentow nie dalo sie grac wiec moze poczekajmy na pierwsze relacje normalnych graczy...
Opublikowano 20 kwietnia 20168 l W Wonderful 101 tez wedlug recenzentow nie dalo sie grac wiec moze poczekajmy na pierwsze relacje normalnych graczy... Nie wiem jak zrobić parry 3/10. Yeswas.jpg