chrno-x 901 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 (edytowane) Tak wiem, mi chodzi o pełną kontrolę pojazdu i trochę jednak więcej swobody a nie g.ówniane obracanie się bo to nie jest to samo co stanąć pojazdem w poprzek lub spokojnie zatrzymać się Walkerem bo w wielu misjach nie można stanąc w miejscu bo pojazd ciągle biegnie. Dla mnie jest to słabe i leniwe rozwiązanie bo aż chce się polizać ściany czego nie można w zasadzie zrobić. Fajnie że gra Ci się podoba ale dla mnie jest stworzona naprędce, bez pomysłów na coś zupełnie nowego (przecież to jest remake, remake'a wydania z N64 ile razy można wałkować te same planety i lokacje?). Dlatego do dnia dzisiejszego niekwestionowanym liderem serii (dla mnie) jest Star Fox Adventures (który na początku mało ze Star Foxem miał wspólnego). A Assault jest moim zdaniem niedoceniony no i kosztuje obecnie średnio 200zł =_= Edytowane 24 sierpnia 2016 przez chrno-x Cytuj
S_600 252 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Jakby ta seria wychodziła co roku to może ifaktycznie by mi się znudziła ciągle ta sama konwencja ale tak nie jest. Co do niezatrzymywania się w sekcjach "korytarzykowych" to właśnie sam miód i z tego ta seria słynie. Mega rajcujące jest szukanie ukrytych bonusów czy wymijanie przeszkód właśnie na "pełnej piź...".Dla mnie ta gra to mocne 9/10. 1 Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Opublikowano 24 sierpnia 2016 Punkt dla Ciebie, ja niestety ograłem poprzednie odsłony dosyć niedawno i może dlatego mnie Zero tak nie podjarał (choć grę przeszedłem za jednym podejściem, jak usiadłem tak 3.5h później skończyłem). Może za bardzo oczekuje iż Miyamoto ruszy do przodu i skoro twierdzi że Star Fox ma być bardziej widowiskowy i filmowy to chciałbym większe przygody nie tylko za sterami pojazdów tak jak swego czasu w Adventures. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi