chrno-x 901 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Opublikowano 15 sierpnia 2015 (edytowane) Mam nieprzerwane uczucie że nowy Star Fox Zero to tak naprawdę wypisz wymaluj nigdy nie wydany Star Fox 2 z paroma dodatkowymi bajerami. Niech mi nie wciskają że długo nad tym tytułem myśleli. Ewidentnie sam Miyamoto nie ma pomysłów na serie skoro wykorzystują patenty z przed 20 lat.... Edytowane 15 sierpnia 2015 przez chrno-x Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 15 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2015 Mam nieprzerwane uczucie że nowy Star Fox Zero to tak naprawdę wypisz wymaluj nigdy nie wydany Star Fox 2 z paroma dodatkowymi bajerami. Niech mi nie wciskają że długo nad tym tytułem myśleli. Ewidentnie sam Miyamoto nie ma pomysłów na serie skoro wykorzystują patenty z przed 20 lat.... Ale to właśnie prawie każdy fan chciał. Brak udziwnień z chodzonymi misjami (które zawsze były kupiaste), po prostu powrót do korzeni. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Opublikowano 17 sierpnia 2015 Jakoś się nie zgodzę, w ostatnich latach gdzie nie pisało się o Star Foxie na Wii U to tylko można było wyczytać iż ludzie chcieli aby grę robiło Retro i stworzyło jeszcze lepszą przygodówke rodem ze star Fox Adventures. Sam się pod tym podpisuje. Uwielbiam oryginalną serię gdzie głównie latam ale po przejściu SFA o wiele bardziej uważam iż seria nadaje się na świetną przygodówkę z wykorzystaniem po prostu arwinga i całej reszty jako dodatek tak jak było to pierwotnie w SFA. Sam czekam na Zero bo mnie kręci ale zwyczajnie bardziej wolałbym Star Fox Adventures 2 z odpicowaną grafą (do dziś pamętam to zaj.ebiste futro Foxa). Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2015 Oficjalna okładka ku.rwy Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 I don't like it, zwłaszcza że postacie mogłyby śmiało tak wyglądać w grze a z tego co widziałem to nawet nie podskakują wersjom Adventures. Cóż wybrali sobie kiepską datę premiery bo 20 dni wcześniej wychodzi Fatal Frame a 14 dni później Xenoblade X więc będę miał w co grać. Poczekam aż stanieje, no chyba że wymyślą zacną limitkę jak dwie powyższe gry będą miały to co innego ;-) Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Okladka bardzo ladna, niestety nie posiadam konsoli, ale okladka bardzo fajna i nie jeden dzieciak kupi ta gre przez ladna i rzucajaca sie w oczy okladke Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 (edytowane) Edytowane 25 sierpnia 2015 przez 20inchDT 3 Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2015 I don't like it, zwłaszcza że postacie mogłyby śmiało tak wyglądać w grze a z tego co widziałem to nawet nie podskakują wersjom Adventures. Cóż wybrali sobie kiepską datę premiery bo 20 dni wcześniej wychodzi Fatal Frame a 14 dni później Xenoblade X więc będę miał w co grać. Poczekam aż stanieje, no chyba że wymyślą zacną limitkę jak dwie powyższe gry będą miały to co innego ;-) Postacie są zrobione w stylu okładek z wersji SNESowej/N64. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Będzie jakaś wersja limitowana? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Opublikowano 25 sierpnia 2015 Pewnie zrobią bundle'a jak ma od niedawna Captain Toad i dorzucą miałkie Amiibo aby ludzie się rzucili na dodatkowe zewnętrzne pudełko ;-) A okładka wiem że jest wzorowana na starych odsłonach ale osobiście mi się nie podoba (jak i w przypadku pierwszych odsłon) gdyż bardziej przypomina mi okładkę jakiejś bajki disneya itp i owszem dla dzieciaków ta okładka będzie się rzucać w oczy bo jest pod tym względem je.bitna ale mnie akurat nie pasi. Kwestia gustu ;-) Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Pojawił się pierwszy preorder- w Ultimie za 169,90. Jest więc szansa że będzie do dorwania za 140-150zł, za tyle pewnie się skuszę. 1 Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 9 września 2015 Autor Opublikowano 9 września 2015 Pojawił się pierwszy preorder- w Ultimie za 169,90. Jest więc szansa że będzie do dorwania za 140-150zł, za tyle pewnie się skuszę. Jak będzie do zdobycia za 149 na premierę, to byłoby zayebiście. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 To się ostatnio chwali w Big N, żadna produkcja od końcówki zeszłego roku (za wyjątkiem Super Smasha) nie chodzi za wyżej niż 169zł a można dorwać i taniej. Dobry ruch z ich strony bo jednak cena swoje robi i więcej osób weźmie podczas premiery. Jak samemu mi się uda znaleźć za 149 z przesyłką to nie omieszkam łyknąć. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Pojawił się pierwszy preorder- w Ultimie za 169,90. Jest więc szansa że będzie do dorwania za 140-150zł, za tyle pewnie się skuszę. Jak będzie do zdobycia za 149 na premierę, to byłoby zayebiście. Mówisz i masz http://konsoleigry.pl/gry-na-wiiu/5525-star-fox-zero-wiiu-045496334840.html Edytowane 10 września 2015 przez Dobos Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ha a jednak nie myliłem się i ekipa z konsoleigry nie zawiodła >: D Cytuj
Figaro 8 213 Opublikowano 10 września 2015 Autor Opublikowano 10 września 2015 Serio wporzo sklep. Szanuję. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 września 2015 Opublikowano 14 września 2015 w lovegame 155, więc tradycyjnie już tam wezmę tylko nie wiem czy na premierę czy potem... bo jak grałem w tego star foxa to mocno, ale to mocno średni byl i koszmarne sterowanie. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 A czy podobnego mniemania nie miałeś przy Super Mario Maker? Raczej z wypowiedzi nawet Miyamoto można odnieść wrażenie iż to pozycja którą raczej trzeba sprawdzić samemu w domowym zaciszu a nie na targach czy mini pokazach. Jeszcze się wstrzymam ale raczej pre-order w na początku listopada zamówię bo szkoda nie dać mu szansy. Zresztą w końcu to Miyamoto i nie wierze aby tytuł był jednak średniakiem (dalej uważam iż Platinum Games swoje jeszcze zrobi a to co pokazują to stary build zanim jeszcze się za to PG zabrało). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 września 2015 Opublikowano 15 września 2015 A czy podobnego mniemania nie miałeś przy Super Mario Maker? Raczej z wypowiedzi nawet Miyamoto można odnieść wrażenie iż to pozycja którą raczej trzeba sprawdzić samemu w domowym zaciszu a nie na targach czy mini pokazach. Jeszcze się wstrzymam ale raczej pre-order w na początku listopada zamówię bo szkoda nie dać mu szansy. Zresztą w końcu to Miyamoto i nie wierze aby tytuł był jednak średniakiem (dalej uważam iż Platinum Games swoje jeszcze zrobi a to co pokazują to stary build zanim jeszcze się za to PG zabrało). Przy Mario Maker uważałem, że tytuł będzie GOTY w domowym zaciszu Jasne, ze lepiej bedzie sie obcowac z tym starfoxem w domu na spokojnie, a i do sterowania sie przywyknie, ale mi generalnie jakos starfoxy dupy nie urywaly Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Jak już rayos nie chce kupić w pre orderze gry nintendo to znaczy że naprawdę musi być cienko. Szkoda bo to byłby pierwszy star fox w moim życiu. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Skoro jemu StarFoxy nie pasują to po czym blanciu oceniasz jakość gier? Zapytaj sam siebie czy poprzednie części Ci odpowiadały, przecież dostaniesz to samo tyle że 2/3 razy więcej bo jak na razie ukazali dopiero ze 3 lokację na krzyż a mogę się założyć że będzie tego znacznie więcej. Osobiście jestem ciekaw sterowania i z chęcią po niego sięgnę bo zwyczajnie do platynowych mam zaufanie (a Miyamoto w swojej karierze jak dla mnie tylko raz popełnił faila w postaci Wii Music). A naprawdę do tej pory jak widzę to najwięcej osób narzeka na skomplikowane sterowanie którego nie da się ogarnąć w 5 minut (jak za łatwo źle, jak za trudno też źle - nie dogodzisz współczesnemu odbiorcy). Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Jak już rayos nie chce kupić w pre orderze gry nintendo to znaczy że naprawdę musi być cienko. Szkoda bo to byłby pierwszy star fox w moim życiu. Olaboga, ja wiem, że aspiruję na człowieka nintendo 2015 w polsce (LAJKOWAC facbook.com/rayosmowi) ale, że mam taki wypływ na ludzi to nie wiedziałem :O Przede wszystkim - mi starfoxy jakoś nigdy nie pasowały. Są nudne i nieciekawe, dla mnie oczywiście. Star Fox Zero wydaje się kolejną częścią lotów na szynach i nawalaniu do wrogów, to zwyczajnie nie dla mnie. Co nie znaczy, że komuś innemu może się nie spodobać Najlepiej sam po prostu zdecyduj czy chcesz zagrać czy nie. Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Chyba zgodzimy się wszyscy że z marek Nintendo seria Star Fox jest tą najgorszą. Też nigdy fanem nie byłem. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 16 września 2015 Opublikowano 16 września 2015 Najgorsza z marek Nintendo to Nintendogs ale faktycznie Starfoxy też mnie jakoś nie porywają (nie licząc Adventures, ale czegoś w tym stylu pewnie już nigdy nie zrobią...) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi