Opublikowano 8 stycznia 201510 l Potrzebuję jakikolwiek kod aktywujący triala ps+ na moim japońskim koncie dniowy tygodniowy cokolwiek
Opublikowano 8 stycznia 201510 l A aktywowałeś już triala na tym koncie? Jeśli nie to wchodzisz do PSS i tam masz do wyboru 14-dniowego. Nie trzeba nawet numeru kary podawać. Edytowane 8 stycznia 201510 l przez pleju
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Autor Pleju tak aktywowalem spróbowałam założyć nowe konto i ściągnąć dlc z niego i działa na tym nowym Ale nie działa na EU i tym Jp z którego kupiłem gre
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Jesli juz kupiles na nowym koncie DLC to powinno dzialac. Pamietja ze gra i dlc musza byc z tego samego regionu,a tamte konta tez musza byc aktywowane na konsoli bodajze.
Opublikowano 8 stycznia 201510 l Autor Nie mam sprawą wygląda tak że mam grę kupiona na koncie Jp psn na którym miałem już 14 dni plusa i ono wraz z moim UK kontem są mainami założyłem kolejne dla DLC i tam zassalem kolorki do postaci na osostatnim koncie tym pod dlc konsola widzi wszystkie dlc i grę eu widzie grę z jp z dlc postaciami ale nie widzi kolorkow konto jp na którym kupiłem grę widzi tylko to co kupiłem