Skocz do zawartości

American Crime Story - 2016 - FX

Featured Replies

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 3,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pozwoliłem sobie założyć ten temat, mam nadzieję, że nie za  wcześnie   Pierwszy sezon ma liczyć 10 epizodów. Takiej obsady może im pozazdrościć nawet samo HBO : John Travolta, Cuba Gooding Jr, Da

• w pierwszym odcinku muzyka jakby żywcem wyjęta z któregoś z ostatnich filmów Davida finchera. serial mocno się różni od ahs i na pewno będę oglądał dalej.

Opublikowano

O.J. Simpson mnie wymęczył, ale temu chyba dam szansę

Opublikowano

jp2 cooo

jak to? już? oficjalnie czy to wyciek jakiś?

ależ będzie oglądane :banderas:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

po 4 odcinku jest nieźle

ale czy lepsze od O.J.? Zobaczymy na koniec 

Opublikowano

Kto jest "bohaterem" drugiego sezonu?

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Odkopuję, bo dopiero obejrzałem drugi sezon o Versace i mam mieszane uczucia. 

W ogóle to tytuł nie powinien brzmieć "Zabójstwo Versace" tylko "Życie Andrew Cunanana", proporcje są mocno zachwiane. I o ile rozumiem retrospekcje dotyczące życia Andrew to już przeszłość jego pozostałych ofiar zupełnie była zbędna. To największy zarzut w stronę serialu, bo po kilku świetnych początkowych odcinkach robi się z tego serial dokumentalny o życiu Andrew i dopiero w ostatnim odcinku wracamy do Versace, no słabo. 

Poza tym aktorsko poezja, aktor grający Andrew dał świetny popis, Versace dobrany jak ksero, zarówno pod wygląd jak i zachowanie, Penelope jako Donatella - czapki z głów. Nawet Ricky Martin dał radę. Do tego zawsze świetnie dobrana muzyka do okresu. 

Jest dobrze, ale pierwszy sezon z OJ Simpsonem był bardziej angażujący jako serial. 

• 4 miesiące temu...