Opublikowano 11 stycznia 201510 l Zapowiada się kozak, któremu jak najbardziej należy sie osobny temat. https://www.youtube.com/watch?v=AD0YjOX3tjY https://www.youtube.com/watch?v=qG8LP4UoX0s Kid Icarus Uprising i Nights into Dreams się podobały? - taaaak. Kid icarus Uprising i Nighs into Dreams były kaozackimi grami - no baaaaa,................. tu może być podobnie. Edytowane 11 stycznia 201510 l przez kazuyoshi
Opublikowano 17 stycznia 201510 l Czekam od czasów zapowiedzi wersji na Wii i 3DS'a i nigdy się niestety nie doczekałem, mam nadzieje że teraz będzie inaczej i będę latał po niebiosach słysząc japonski VA. Widać że jest to przeskok z Wii na Wii U a nie jako pełnoprawnie pisanie gra pod Wii U ale nie przeszkadza mi to ani trochę, liczyć się będzie gameplay a tutaj widać że Yuji Naka się postarał jak za czasów Sonic Adventure ;-]
Opublikowano 18 stycznia 201510 l Japoński direct ujawnił nowy gameplay z Rodeo i faktycznie zapowiada się grywalnie tylko grafika nadal jak na Wii
Opublikowano 7 lutego 201510 l Autor Graficznie poziom wii, tylko w HD. Jednak pod względem intensywnej rozgrywki, wygląda to naprawdę wspaniale. https://www.youtube.com/watch?v=TjOc3eVLD5A Czekam na grę.
Opublikowano 20 lutego 201510 l Za sprawą NIS America gra ukaże się w Europie jesienią. W planach jest wersja na Wii U i 3DS-a, ale NIS chce też, o ile będzie to możliwe, zlokalizować pierwowzór z Wii, który jest oryginalną wizją Naki pozbawioną elementów systemu rozwoju i jakichś tam innych rzeczy. Gdyby do tego doszło wersje z Wii i Wii U sprzedawane byłyby razem, czyli tak jak w Japonii. Oficjalna strona: http://nisamerica.com/games/rodea-the-sky-soldier/
Opublikowano 20 lutego 201510 l No i w końcu się doczekam, uważam że w Rodea czuć twórczość Naki na kilometr i mam nadzieje że udowodni jak to się jeszcze potrafi gry robić bo to co Sega robi z jego dzielem w postaci tasiemcowych Soniców woła o pomste do nieba. Aczkolwiek nie powiem, bardziej jarałem się nią za czasów Wii ale narzekać nie będę :-]
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l Autor Walka z Gigantem rwie, będzie rwała skalpa imo. Premiera w Europie 25 sierpnia 2015r i mimo niepochlebnych opinii, dam tej produkcji szanse. Edytowane 4 kwietnia 201510 l przez kazuyoshi
Opublikowano 9 listopada 20159 l Prawdopodobnie pierwsza polska recenzja http://operacjapanda.pl/2015/rodea-the-sky-soldier-recenzja
Opublikowano 9 listopada 20159 l Czy ktoś może potwierdzić iż któryś z naszych rodzimych sklepów posiada wydanie z wersją na Wii? Gra pojawiła się w konsoleigry oraz Ultimie ale nie ma jednoznacznie informacji iż posiadają takie egzemplarze (a na takim najbardziej mi zależy)...
Opublikowano 20 listopada 20159 l Wlasnie odebralem swoja kopie zamowiona w KiG. W pudelku sa obie wersje
Opublikowano 20 listopada 20159 l w LOVEGAME też mają jak coś. jest jedno pudełko z wymienialną okładką, z tego co mi mówił koleś
Opublikowano 20 listopada 20159 l W jednym pudelku sa dwie plytki. Okladka jest faktycznie dwustronna. Oprocz tego sa jeszcze: czterostronicowa ulotka do wersji Wii U informujaca o cyfrowej wersji instrukcji na plycie, kilkustronicowa, kilkujezyczna instrukcja do wersji na Wii oraz standardowa "czarna" ksiazeczka.
Opublikowano 21 listopada 20159 l Dzięki za info. Jakiś czas temu wypytywałem KiG czy mają takową wersję, ale nie byli w stanie mi odpowiedzieć na pytanie A nie jest przypadkiem tak, że edycja z dodatkową wersją na Wii na odwrocie pudełka ma coś wypisane( np. zakładka compatible namalowanego Nunchucka oraz wiilota)?
Opublikowano 21 listopada 20159 l Na folii na froncie pudełka jest czerwona, okrągła naklejka z napisem bodajże (folię wyrzuciłem, więc piszę z pamięci) free bonus game
Opublikowano 22 listopada 20159 l Autor Świetne wydanie, jeno oceny wskazują niestety, że mamy do czynienia z crapikiem. Jak to jest naprawdę panowie - wole waszej opinii niż recenzentów matołów, którzy grają w gry bo to modne.
Opublikowano 22 listopada 20159 l Szczerze dostaje takie same oceny co nowy Fatal Frame (w skrócie gra dobra ale dla wielu ocena 7 to crap). Swojej kopii jeszcze nie otrzymałem ale wedle właśnie recek najwięcej problemów stanowi (ponownie) kamera i to że tytuł jest podobno trudny (co się naczytałem że to też jest wada). W tygodniu zamawiam swoją kopiie chyba z KiG tak więc się okażę (aczkolwiek najbardziej jaram się wersją na Wii bo to nad nią pracował Naka).
Opublikowano 22 listopada 20159 l Ja jeszcze nie grałem (brak czasu), a ocenami recenzentów przy zakupach to ja się kierowałem w latach 90-tych, kiedy o grach pisali .... zresztą nie ważne, nie będę dzisiaj złośliwy ^_^
Opublikowano 22 listopada 20159 l Szczerze dostaje takie same oceny co nowy Fatal Frame Bliżej jej ocenami do Devil's Third a niżeli Project Zero. http://www.metacritic.com/game/wii-u/rodea-the-sky-soldier No i jest sporo opinii, że wersja Wii bije na głowę edycje z WiiU oraz 3DS, w co jestem w stanie uwierzyć po zapoznaniu się z poniższym porównaniem.
Opublikowano 23 listopada 20159 l Ja od pierwszego trailera reklamującego wersje na Wii wiedziałem że chce w to zagrać. Zresztą zauważ że recki dotyczą wersji na Wii U lub 3DS'a, rzadko kiedy mowa jest o wersji na Wii, która jednak znacząco się różni od tego lelumpolelum na U/3DS'a. P.S. właśnie złożyłem zamówienie w KiG i mam nadzieje że jeszcze załapałem się na wydanie z wersją na Wii bo inaczej szybko wersja na Wii U poleci na allegro Edytowane 23 listopada 20159 l przez chrno-x
Opublikowano 23 listopada 20159 l Jak grac to tylko wersje Wii. Na 3DS gierka ma 20 fpsów i mimo tego zdarza jej sie dropnąć. Wii U to 30 fpsów i to jest port wersji 3DS. Obie "nowsze" maja skopane sterowanie i sa zmienione wzgledem oryginału. Za to gra na Wii lata w 60 fps i jest naprawde swietna.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Zresztą wersja na Wii to jedna z tych gier na to małe cudeńko, które naprawdę wykorzystuje czujniki ruchu od Wiilota i aż chce się grać. Widać w tym rękę Naki, który chciał zrobić nową wersje Nights'a. Ciesze się cholernie ze doczekałem się tej gry bo jestem zachwycony!