Skocz do zawartości

Przegapione okazje, błędne decyzje, pochopna sprzedaż

Velius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

200 złotych z wliczoną wysyłką!

A w gratisie były dwie czarne memorki 251 bloków. Z kolei zamiast zwykłego kabla wizyjnego był porządny monster cable ze złotymi końcówkami, który ma też końcówkę do sprzętów Sony i pierwszego Xboksa - korzystam z niego regularnie.

• Plusik 1
Opublikowano

Ludzie wystawiali różne wersalki ,telewizory,opony.Widziałem że stał stary automat do gier.Nie zatrzymałem się żeby go zabrać.Miejsce miałem bo busem jechałem.Miałem do zrobienia jeszcze jeden punkt i śpieszyłem się.Później okazało się że ten punkt dłużej jest czynny niż myślałem.

Do tej pory przeżywam to jak sobie przypomnę.

Opublikowano

żałuję, że nie kupiłem wcześniej oficjalnego poradnika do Bayonetty od Future Press, jak zobaczyłem obecne ceny na amazonie za nówkę, to mi z żółci cebula w domu pogniła

Gość mate5
Opublikowano

200 złotych z wliczoną wysyłką!

A w gratisie były dwie czarne memorki 251 bloków. Z kolei zamiast zwykłego kabla wizyjnego był porządny monster cable ze złotymi końcówkami, który ma też końcówkę do sprzętów Sony i pierwszego Xboksa - korzystam z niego regularnie.

Może jakaś zdradzona żona wyprzedała kolekcję męża, a ten właśnie wisi na sznurze w piwnicy po tym jak się zorientował?

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

W złotej generacji miałem i grałem w kolejności: Xbox, GC i PS2. Z czasem GaCek poleciał za grosze (w Polsce używki były bardzo tanie), poleciało też PS2 Fat, ale po to, by kupić PS3, czego oczywiście nie żałuję, bo co chciałem z PS2 dograć, kupiłem w wersji na PS3 (HD Collection i te sprawy).

No ale ostał mi się pierwszy Xbox z padziorem i pełnym okablowaniem, nawet kilka gier jeszcze miałem. Wylądował w szafie, a jako że mały syn sąsiadki często prosił mnie o instalkę gierek na jego kompie, na którym i tak nic nie działało, jakoś żal mi się szkraba zrobiło i pomyślałem: "a ch.uj tam, po co się będzie kurzyć do końca świata, oddam dzieciakowi". Tak też zrobiłem, ale po jakimś czasie naszło mnie na nadrobienie kilku zaległości: Silent Hill 4, Conker, Shenmue 2 + filmiki z jedynki. No ale przecież oddałem, to nie odbiorę... Potem się dowiedziałem, że na komunię dostał "komputer do nauki". Czyli pewnie ten Xbox znów zaczął zbierać kurz, tyle że już nie u mnie. :(

Opublikowano

Dobra wiadomość jest taka, że za stówkę takiego klocka teraz wyrwiesz. Bardzo niedoceniona platforma, a jeśli ktoś ma telewizor CRT, to przy okazji świetna maszyna do emulacji.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Tak jak mija czas to coraz bardziej żałuję, że przepuściłem jakieś pół roku temu okazję na komplet Pokemon Crystal: całość z wysyłką za jakieś 150zł. Nie miałem jeszcze wtedy wyrobionego tiku, że jak jest okazja to nie ma się co zastanawiać i ktoś mi to oczywiście zgarnął sprzed nosa. A teraz to mniej niż 250zł jest cięęężko znaleźć :frog:

Opublikowano

Ja żałuję że swojego PS2 Fata kupiłem za jakieś 150 zeta rok temu, jak za 300 zł widziałem full komplet z grami, dwoma padami, memorkami i z monitorem dedykowanym pod PS2!!!

Kur.wa!!! A jeszcze ten fat ma laser do wymiany, oryginały czyta, ale z FF X PL ma problem :/

Opublikowano (edytowane)

Mi ostatnio z olx nie udało się kupić Dreamcasta z padem, dwoma memorkami i okablowaniem za 80 zł. Już miałem robić przelew ale typ napisał że ktoś kto niby wcześniej z nim gadał się odezwał i jemu sprzeda bo był pierwszy ;(

Edytowane przez czapa
Opublikowano

Kiedyś były nowe Dreamcasty za 99 zł w Auchan i nie kupiłem, bo już miałem.

A całkiem niedawno X-szrota sprzedałem, a tera w Forzę by się popykało.

Opublikowano

Ja żałuję że swojego PS2 Fata kupiłem za jakieś 150 zeta rok temu, jak za 300 zł widziałem full komplet z grami, dwoma padami, memorkami i z monitorem dedykowanym pod PS2!!!

Kur.wa!!! A jeszcze ten fat ma laser do wymiany, oryginały czyta, ale z FF X PL ma problem :/

Weź w końcu wymień te PS2, już chyba od roku piszesz o uszkodzonym laserze  :gayos: