Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 (edytowane) Najgorsze, że to nie jedyny mój grzech konsolowy. Jak na szczyla miałem pokaźną kolekcję różnych platform i gier i już wtedy z 15 lat zbierania za sobą, ale poznałem złą kobietę i dałem sobie frajer wmówić, że jestem za dorosły na takie "rozrywki". Z głową zawróconą "dupą" posprzedawałem większość swoich perełek a kasę rozpieprzyłem sam nie wiem na co. Kobieta przeminęła jak i inne, a ja zostałem z pustym pokojem. No prawie pustym bo coś mnie tknęło i ostatnie trzy platformy uratowałem. Szkoda tylko, że musiała mnie ta lekcja tak drogo kosztować. Edytowane 13 stycznia 2015 przez Dark_Pharmacist Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Gry i sprzety tez sie przewalaly. A wszystkie TMSemic w perfekto stanie? Nie daruje sobie nigdy. NIGDY. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Kiedyś wstawiałem ale warto przypomnieć skoro nadarzyła się okazja. Podczas przeprowadzki do kosza przez przypadek zostało wypie,rdolone wszystko oprócz FFVI i Mario na Snesa. 3DS został ocalony cudem, bo zachciało mi się grać w monster huntera w aucie. Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Stary w Ruchu pracował, miałem wszystkie możliwe komiksy wydawane w Polsce, po kilka sztuk czasem. Przy przeprowadce starzy kazali wszystko wy(pipi)ać Cytuj
Gość Dark_Pharmacist Opublikowano 13 stycznia 2015 Opublikowano 13 stycznia 2015 Kiedyś wstawiałem ale warto przypomnieć skoro nadarzyła się okazja. Podczas przeprowadzki do kosza przez przypadek zostało wypie,rdolone wszystko oprócz FFVI i Mario na Snesa. 3DS został ocalony cudem, bo zachciało mi się grać w monster huntera w aucie. Ja p..... Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Po pół roku żałuję, że jednak sprzedałem xboxa 360... Wersja premium z 20GB dyskiem, rocznik 2006, białasek i do tego 2 pady Magia nowej generacji mi padła na móżg i jak głupek w kwietniu poleciałem po ps4, na której mój czas spędzony na graniu i fun nijak się ma do 360 A wystarczyło dysk dokupić, to bym mógł się cieszyć gierkami do teraz Pamiętam jak go kupowałem, ledwo co dostałem 400 zł za 1szego xa, i od razu poleiałem do MM i wróciłem z 360/pgr3/dead rising, żeby potem na mikołajki dostać Gearsy, i tak zaczęły się moje najlepsze lata gejmingu na tamtej konsoli. Edytowane 14 stycznia 2015 przez Ferris71 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Ja tez troche zaluje. Bo mialem fajna wersje Stingray. I masa dobrych gierek Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 ja sobie obiecalem, ze zadnej gierki co mam w pudelku na vite nie bede sprzedawal, juz teraz dostanie w pl w rozsadnej cenie niektorych pozycji jest trudne, co dopiero bedzie za pare lat czego zaluje - zdecydowanie sprzedazy za 150zl w zestawie z 200dyskietkami mojej amigi 600, psx i ps2 sprzedawalem gdy juz ich laser nie domagal od kopii bezpieczenstwa, ps3 dalem chrzestnicy wiec raz na ruski rok mam z ta sztuka kontakt, ameprod trzymam w szafie - jedyna polska konsole ever trzeba szanowac Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 ja zaluje troche, ze nie kolekcjonuje sprzetu, byla by bardzo dobra kolekcja a tak zawsze zanim kupowalem cos nowego pozbywalem sie starego - kolekcja tego wszystkiego byla by zacna (amiga600, psx, ps2, xbox, 360, ps3, gameboy classic, DS) Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Podobnie. Sprzedaz bo sie dokladalo do kolejnego. Jedynie ostal sie staruski PSX i rowniez leciwa 360tka. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Żałuję dwóch rzeczy: 1. Szarpnąłem się swego czasu na kolekcjonerską wersję Elder Scrolls Oblivion na X360. Gra okazała się kupsztalem. 2. Za szybko sprzedałem PS3. Decydując się na sprzedaż nie wiedziałem, że Sega wyda w końcu Yakuzę 5 w zrozumiałym języku. Teraz nie ma to tamto. W marcu będę musiał jeszcze raz skombinować sobie tą konsolę. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Elder Scrolls Oblivion na X360. Gra okazała się kupsztalem. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 oddalem kolekcje magazynow o konsolkach, jak dostalem od rodzicow PC. Byly tam takie perelki, jak nieistniejace juz PlayStation Plus, 2 letnia kolekcja Oficjalnego Magazynu Playstation, jakies ekstrimy i neo plusy z czasow pierwszego psxa. Po dzis dzien mi tego zal. Potem to samo zrobilem z 5 letnia kolekcja CDA, po zakupie drugiej plejki. Teraz, po latach chetnie bym poprzegladal takie antyki. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 zostało wypie,rdolone wszystko oprócz FFVI :obama: :obama: :obama: Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Przegrałem niedawno aukcję Road Rash Jailbreak (PSX) o 50 groszy. Gierka pojawia się raz na pół roku.A w ogolę, mając już kompa, sprzedałem swoją pierwszą grę na PSXa - Porsche Challenge, koleżanie za 10 zł. Potem zacząłem zbierać gry z PSXa, bo można było je odpalać na PS3, chciałem to odkupić od laski, ale ona zgubiła :/Zgubiła moją grę, którą odpalałem milion razy w '98 roku i dziwiłem się, że leci muzyka w i postacie mówią, a grafika wprost, tworzy się w oczach (ograniczenia systemowe:).To samo z demówkami PlayStation Magazyn - sprzedałem 20 tych demówek za jakieś 20 zł komuś z forum skizo.org, a teraz... Teraz chciałbym powspominać tak wiele tych gier. I tak pełniaków bym nie skończył, ale demówki są idealne na wspominki: dużo sentymentu/gier na jednej płycie:/Żałuję, też że nie kupiłem PS2 Slim, jak chodziło po 250-300 zł za nówkę. Kupiłem 14letniego Fata, który ma problem z Verbatimami, a chciałem Finala X po polsku przejść. Mam kontto na ebayu, konto Paypal, może się przyczaję i wydam te 900 zł za nówkę Slima... No chyba że macie jakieś inne oferty? Ping, ratuj! Edytowane 14 stycznia 2015 przez grzybiarz Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Grzybiarz podlącz dysk do tego ps2 fata i sobie przejdziesz FF X po polsku. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Miałem ten cały Adapter, ale PS2 mam u rodziców, a kompa do zgrywania tu, no i nie chciało mi się z tym pieprzyć, bo często na miejscu okazywało się, że gra nie działa, albo jest NTSC i mam czarno-biały ekran. Wkurzyłem się i to spyliłem razem z dyskiem, teraz nie będę tego szukał dla jednej gierki. Muszę kupić nową Slimkę, tak samo pudełka po gierkach z PSXa wypadałoby wymienić. Nie wiem, po co ja w ogóle poluję na takie starocia? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Ja pamiętam jeszcze na starym forum w okolicach 2004/05 kupiłem od Michaelisa Network Adapter do PS2 :o aaale to były czasy! Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pare lat temu mialem okazje kupic w Empiku Metroid Prime Trilogy za 79zl oraz Ace attorner Justice for All za 49zl i jakos sie nie skusilem Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Przegrałem niedawno aukcję Road Rash Jailbreak (PSX) o 50 groszy. Gierka pojawia się raz na pół roku. A w ogolę, mając już kompa, sprzedałem swoją pierwszą grę na PSXa - Porsche Challenge, koleżanie za 10 zł. Potem zacząłem zbierać gry z PSXa, bo można było je odpalać na PS3, chciałem to odkupić od laski, ale ona zgubiła :/Zgubiła moją grę, którą odpalałem milion razy w '98 roku i dziwiłem się, że leci muzyka w i postacie mówią, a grafika wprost, tworzy się w oczach (ograniczenia systemowe:). To samo z demówkami PlayStation Magazyn - sprzedałem 20 tych demówek za jakieś 20 zł komuś z forum skizo.org, a teraz... Teraz chciałbym powspominać tak wiele tych gier. I tak pełniaków bym nie skończył, ale demówki są idealne na wspominki: dużo sentymentu/gier na jednej płycie:/ Żałuję, też że nie kupiłem PS2 Slim, jak chodziło po 250-300 zł za nówkę. Kupiłem 14letniego Fata, który ma problem z Verbatimami, a chciałem Finala X po polsku przejść. Mam kontto na ebayu, konto Paypal, może się przyczaję i wydam te 900 zł za nówkę Slima... No chyba że macie jakieś inne oferty? Ping, ratuj! Kup sobie slimkę i nowy laser za 70zł. Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Grzybiarz, sprawdź ebay w poszukiwaniu Road Rash Jailbreak, jest kilka egzemplarzy. Cytuj
Velius 5 731 Opublikowano 14 stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 stycznia 2015 Żaluje ze nie kupilem tych wszystkich atlusowych gierek z videogamesplus jak byly instock albo w promocjach po 9$ i 19$. Nie kupilem Dokapon Journey za 19$ jak bym w promo 2 lata temu, teraz chodzi po 100$ Mogłem dawno temu nabyc Shadow Hearts na PS2 za 39zl w Robsonie, trzymalem w reku i olałem odkładajac na półke myslac sobie "Pewnie jakis randomowy nisko budzetowy crap. Walki jakies z kółkami, kto by w to grał lol. Liczy sie tylko final fantasy" :facepalmz: :facepalmz: :facepalmz: Cytuj
Labtec 3 654 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 z 4-5 lat temu bylem w Kanadzie u rodziny na rok, wtedy jeszcze nie bylo takiej mody na gry komputerowe tak jak dzisiaj, sporo gier kupilem, typu większość NTSC FF gier, Pokemony na GBC/GBA a takze Soul Silver nowke za 25$, DS Lite za 70$ a nawet PSP Go nowe za 80$ wtedy MGS4 amerykanska limitke itp,itd a potem przed wyjazdem to wszystko po odsprzedawałem do takich sklepów jak Gamestop/EB i dopłaciłem do PS3 slim żeby zabrać do domu, takze wszystkie FF NTSC gry + gb/psp/ds poszły na sprzedaz Cytuj
Velius 5 731 Opublikowano 15 stycznia 2015 Autor Opublikowano 15 stycznia 2015 (edytowane) z 4-5 lat temu bylem w Kanadzie u rodziny na rok, wtedy jeszcze nie bylo takiej mody na gry komputerowe tak jak dzisiaj, sporo gier kupilem, typu większość NTSC FF gier, Pokemony na GBC/GBA a takze Soul Silver nowke za 25$, DS Lite za 70$ a nawet PSP Go nowe za 80$ wtedy MGS4 amerykanska limitke itp,itd a potem przed wyjazdem to wszystko po odsprzedawałem do takich sklepów jak Gamestop/EB i dopłaciłem do PS3 slim żeby zabrać do domu, takze wszystkie FF NTSC gry + gb/psp/ds poszły na sprzedaz Brak słów... :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: :obama: Edytowane 15 stycznia 2015 przez Velius Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Można depresji dostać od czytania niektórych postów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi