Opublikowano 16 czerwca 20159 l ugryze sie w jezyk co do oprawy xD mimo wszystko ten pad z manetkami i ta gra to bedzie poezja
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Jak na 60fpsow wyglada niezle, pamietajcie ze forza to betonowe 60, zadnych spadkow, nawet do 59.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l jak ktos lubi cukierkowo plastikową oprawę to może się podobać. Forza 7 wyjdzie w w cell shadingu. Widać Turn10 nie opanowało jeszcze kolorów.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Z deszczem słabszym niż w Horizon? Przecież to prezentuję się dużo lepiej niż w H2, szczególnie te krople na szybie które wreszcie nie są statyczne. No i jeszcze te kałuże.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l mi sie nie podoba ta cala kolorystyka i engine odpowiedzialny za oswietlenie - do klimatu arcadowki pokroju horizon2 pasuje idealnie ale do realdrivingsimulator juz tragicznie
Opublikowano 16 czerwca 20159 l widzę niektórym w dupach sie poprzewracalo i cokolwiek co wygląda gorzej od 30fps driveclub wygląda zle.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l To samo było z FM5 gdzie większość myśli, ze gra wygląda jak na dżutubie, który zżera 80% detali. To już są wszystkie lokacje czy jeszcze coś dojdzie ? Lokacji jest 26. To nie są wszystkie. EDYTA: Tutaj jest sporo materiałów offscreen - opony latają jak w trailerze http://www.xboxygen.com/Medias/Videos/20224-Forza-6-nos-10-videos-de-gameplay-pluie-nuit-et-collisions Edytowane 16 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Parę gifów jak w grze zachowują się auta przy tych wjazdach w wodę i trochę latających opon
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Turn 10 jest bezkonkurencyjne na konsolach. Na gaffie jest już trochę ludzi co grali na targach i generalna opinia, że gra gniecie fizyką, modelem jazdy czy nawet oprawą. Oczywiście 60 FPS betonowe. Prawdopodobnie najlepsza symulacja jazdy w deszczu i mokrej nawierzchni.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l ślicznie Nie popełnię tego błędu co z FH2 i od razu biorę uber vip edyszyn Edytowane 16 czerwca 20159 l przez chris85
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Nie wiem co mnie bardziej cieszy, że FM6 zapowiada się tak dobrze, czy świadomość, że na tej bazie Playground Games robi Forza Horizon 3
Opublikowano 16 czerwca 20159 l mnie najbardziej cieszy że FM6 już za 3 miesiące a nowe Horizon już za rok ^_^ na dniach pewnie będzie kolejny wysyp contentu. ciekawe czy szykują jakąś fajną limitkę z okazji 10 urodzin.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Moim zdaniem mogli sporo wiecej poopowiadac o tej forzy, liczylen tez na zapowiedz jakiegos dedykowanego kolka, moze na gamescomie jeszcze cos pokaza.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l T10 zawsze cedzi informacje przez zęby. To, że do tej pory nie ma nawet żadnego direct feedu w HD mnie nawet nie dziwi, bo tak jest zawsze
Opublikowano 16 czerwca 20159 l No wlasnie o drivatarach bylo gadane jak wprowadzali, teraz wprowadzaja znowu jakies nowosci, a tylko zajawke puscili.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l zawsze byli oszczędni. gamescom za 2 miechy (premiera za 3 ) więc będzie więcej materiałów. poza tym oni na targach zazwyczaj robili zajawkę a więcej detali i materiałów wypuszczali do sieci od tak.
Opublikowano 16 czerwca 20159 l nie no, chuyowo to wygląda :yao: gify zrobione z offscreena w 328p, czego sie spodziewales ? Ja chce Directfeeda!
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Jeżeli chodzi o Drivatary to ciągną je poziom wyżej i dodali taki mały ficzer, że będzie można odgórnie wyłączyć opcję niezbyt ładnych zagrań jak spychanie z toru itp. Najlepiej jakby ktoś streścił ten byczy artykuł z arstechnica, mi nie chce się czytać tej ściany tekstu Nie wiem czy było, słaby offscreen ale można zobaczyć pełne przejazdy po Rio i Brands Hatch z komentarzem Dan'a: Mam nadzieję, że te gluty da się wyłączyć. Edytowane 16 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Direct Feed http://news.xbox.com/api/mediacart/download/63130a6695834b95b44f053fb93ac054 Dla mnie wygląda świetnie Edytowane 16 czerwca 20159 l przez marcin33
Opublikowano 16 czerwca 20159 l Na gamersyde sa offscreeny w 60fps w hd. Nie wiem czy to tak wgladalo wfm5 ale zwrocilem uwage ze na trasie w rio na peknieciach szyby padaly cienie zotoczenia.