Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 99,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Właśnie obczaiłem że w grze jest tryb Photo Mode, więc strzeliłem na szybko parę fot         Fajnie że dali możliwość włączania i wyłączania świateł

• Dobrze, że w końcu ogłosili, dzieki walce z Sony GT7 wszyscy na tym skorzystamy

• No właśnie. Czasem wypadało by zagrać w coś innego jak FM, żeby mieć punkt odniesienia       Czyli to jest temat, tylko do fapowania nad FM6?       Tak właśnie działa Turn 10. Dodamy fruwaj

Opublikowano

ugryze sie w jezyk co do oprawy xD

mimo wszystko ten pad z manetkami i ta gra to bedzie poezja

Opublikowano

Jak na 60fpsow wyglada niezle, pamietajcie ze forza to betonowe 60, zadnych spadkow, nawet do 59. 

Opublikowano

jak ktos lubi cukierkowo plastikową oprawę to może się podobać. Forza 7 wyjdzie w w cell shadingu. Widać Turn10 nie opanowało jeszcze kolorów.

Opublikowano

Z deszczem słabszym niż w Horizon? Przecież to prezentuję się dużo lepiej niż w H2, szczególnie te krople na szybie które wreszcie nie są statyczne. No i jeszcze te kałuże.

Opublikowano

mi sie nie podoba ta cala kolorystyka i engine odpowiedzialny za oswietlenie - do klimatu arcadowki pokroju horizon2 pasuje idealnie ale do realdrivingsimulator juz tragicznie

Opublikowano

To samo było z FM5 gdzie większość myśli, ze gra wygląda jak na dżutubie, który zżera 80% detali.

To już są wszystkie lokacje czy jeszcze coś dojdzie ? 

Lokacji jest 26. To nie są wszystkie.

EDYTA: Tutaj jest sporo materiałów offscreen - opony latają jak w trailerze :)

http://www.xboxygen.com/Medias/Videos/20224-Forza-6-nos-10-videos-de-gameplay-pluie-nuit-et-collisions

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Parę gifów jak w grze zachowują się auta przy tych wjazdach w wodę i trochę latających opon ;)

ezgif.com-crop1itjgn.gif

tire_walls01cpked.gif

3d_puddle015nrtz.gif

ezgif.com-crop2r5shc.gif

tire_walls0239uzn.gif

Opublikowano

Turn 10 jest bezkonkurencyjne na konsolach. Na gaffie jest już trochę ludzi co grali na targach i generalna opinia, że gra gniecie fizyką, modelem jazdy czy nawet oprawą. Oczywiście 60 FPS betonowe. Prawdopodobnie najlepsza symulacja jazdy w deszczu i mokrej nawierzchni.

Opublikowano

ślicznie :) Nie popełnię tego błędu co z FH2 i od razu biorę uber vip edyszyn :D

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Nie wiem co mnie bardziej cieszy, że FM6 zapowiada się tak dobrze, czy świadomość, że na tej bazie Playground Games robi Forza Horizon 3 :D

Opublikowano

mnie najbardziej cieszy że FM6 już za 3 miesiące a nowe Horizon już za rok  ^_^  na dniach pewnie będzie kolejny wysyp contentu. ciekawe czy szykują jakąś fajną limitkę z okazji 10 urodzin.

Opublikowano

Moim zdaniem mogli sporo wiecej poopowiadac o tej forzy, liczylen tez na zapowiedz jakiegos dedykowanego kolka, moze na gamescomie jeszcze cos pokaza.

Opublikowano

T10 zawsze cedzi informacje przez zęby. To, że do tej pory nie ma nawet żadnego direct feedu w HD mnie nawet nie dziwi, bo tak jest zawsze :D

Opublikowano

:dunno: zawsze byli oszczędni. gamescom za 2 miechy (premiera za 3 :banana: ) więc będzie więcej materiałów. poza tym oni na targach zazwyczaj robili zajawkę a więcej detali i materiałów wypuszczali do sieci od tak.

Opublikowano

nie no, chuyowo to wygląda :yao: :yao: :yao:

gify zrobione z offscreena w 328p, czego sie spodziewales ? Ja chce Directfeeda!

Opublikowano

Jeżeli chodzi o Drivatary to ciągną je poziom wyżej i dodali taki mały ficzer, że będzie można odgórnie wyłączyć opcję niezbyt ładnych zagrań jak spychanie z toru itp.

Najlepiej jakby ktoś streścił ten byczy artykuł z arstechnica, mi nie chce się czytać tej ściany tekstu :P

Nie wiem czy było, słaby offscreen ale można zobaczyć pełne przejazdy po Rio i Brands Hatch z komentarzem Dan'a:

Mam nadzieję, że te gluty da się wyłączyć.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Na gamersyde sa offscreeny w 60fps w hd. Nie wiem czy to tak wgladalo wfm5 ale zwrocilem uwage ze na trasie w rio na peknieciach szyby padaly cienie zotoczenia.