Opublikowano 19 czerwca 20159 l Oj będzie grane W sumie niepotrzebnie FM5 kupowałem. Jeszcze nie ruszone
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Wygląda tylko "ok" a to przecież gameplay z e3 więc pewnie będzie downgorad. Project Cars starczy jak narazie, napewno tnowa Forza system sellerem nie zostanie. Od poczatku mowilem, ze bedzie bardzo trudno przebic CARSy i mam podobne odczucia do Oriona po prezentacji E3. Gra w nocy i podczas deszczu prezentuje sie slabo, wiellka szkoda, ze warunki pogodowe nie sa dynamiczne, bo nie ma nic lepszego jak zmieniajaca sie pogdoa podczas dluzszego wyscigu, samochody i kolory sa jeszcze bardziej cukierkowe niz w 5tce. Fakt, ze CARS na dzien dzisiejszy na Xie podobno chodza zenujaco, ale obilo mi sie o uszy, ze z najblizsza aktualizacja wiele rzeczy ma zostac poprawionych i jezeli ktos jest naprawde fanem symulacji, to zdecydowanie polecam mu je sprawdzic. PS. Piszecie, ze tras w Forza jest zdecydowanie mniej - jest juz informacja ile ich zobaczymy w 6tce ? Edytowane 19 czerwca 20159 l przez easye
Opublikowano 19 czerwca 20159 l 26 lokacji i ponad 100 tras. Fani symulacji na Xone mogą ogrywać obie gry. Nie są skazani tylko na jedną.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l No dokładnie jakbym miał xone to napewno bym zagrał, największą wadą dla mnie w PC jest skopany tryb kariery - ten z Forzy mi bardziej odpowiada
Opublikowano 19 czerwca 20159 l widac po profilach jak ogrywaja 26 lokacji to wcale nie jest malo!, w Carsach jest ich raptem 4 wiecej ? Edytowane 19 czerwca 20159 l przez easye
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Widac jak ci co kreca nosem interesuja sie ta gra Od poczatku FM6 jest reklamowana iloscia tras i samochodow, dodatkowo jak napisal Don - na XO sa obie scigalki wiec mozna sobie pograc w to co kto woli
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Forza 6 ma jedną zaletę, której PC nie przeskoczy - gigantyczną różnorodność aut co przekłada się na różnorodność samych wyścigów.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Fajna fizyka opon http://i.imgur.com/FjCJytF.gif Edytowane 19 czerwca 20159 l przez hav3n
Opublikowano 19 czerwca 20159 l easy w hejterskim amoku wymysla niestworzone rzeczy jak 4x więcej tras w pcars i cukiergowa grafikę...
Opublikowano 19 czerwca 20159 l PCars mi nie podeszło zbytnio, głownie ze względu na karierę, która tylko przez kilka pierwszych wyścigów jest ciekawa. Na pewno lepiej bawię się przy FM5 - więc szóstkę będę brał na premierę lub zaraz po. Póki co to co zobaczyłem w zapowiedziach FM 6 w zupełności mi odpowiada i pozytywnie nastawia na grę. Wiem, że to pierdoła i raczej się nie spełni, ale marzy mi się w menu muzyka z czwórki, która na kinie domowym z odpowiednim basem okrutnie gniecie. Edytowane 19 czerwca 20159 l przez Hum
Opublikowano 19 czerwca 20159 l easy w hejterskim amoku wymysla niestworzone rzeczy jak 4x więcej tras w pcars i cukiergowa grafikę... Ty wymyslasz niestworzone posty. https://youtu.be/0rUdXnI3tuM?t=53s Do arcadowego Horizon pasuje jak ulal, ale porownując nawet do tego wyglada bardzo cukierkowo. Edytowane 19 czerwca 20159 l przez easye
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Bo to zasługa systemu oświetlenia który nigdy nie był mocną stroną FM, ten w PC jest świetny. Forza nadrabia za to bardziej szczegółowym wykonaniem aut.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Po cichu liczę że po premierze wrzucą do DLC jeszcze ze 2-3 lokacje. Trochę więcej lokacji (nie to, że w FM6 będzie mało), to jedyne czego mi brakuje do pełnego spełnienia
Opublikowano 19 czerwca 20159 l jak dla mnie to wlasnie Forza wygląda realistyczniej, a pcars jakby miało szary filtr nalozony
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Don, to akurat jest niemal pewne. LB i Norda dodali do 5 więc czemu i 6 nie rozszerzać. profesjonalne tory spoko ale chętnie przytuliłbym miejsce trasy. mogliby NY przywrócić, Seattle też fajny. no i Maple Valley ^_^
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Brak Maple Valley, to w ogóle tragedia dla mnie. I to drugi raz z rzędu
Opublikowano 19 czerwca 20159 l jak dla mnie to wlasnie Forza wygląda realistyczniej, a pcars jakby miało szary filtr nalozony No bo przecież jak jest pochmurno i w dodatku leje, to świat jest kolorowy
Opublikowano 19 czerwca 20159 l gra zarzadzi ale kazdy kolejny obejrzany gameplay utwierdza mnie tylko w przekonananiu, ze jesli chodzi o oswietlenie to studio jeszcze musi sie wiele nauczyc autka wykonanie porzadnie, trasy tez z tego co widze bogate w detale ale co z tego jak na serio miejscami to wyglada jak jakas kreskowka, musza przebudowac ten engine pod przyszle czesci, nie wspominajac juz o KONIECZNOSCI wprowadzenia realtimowego cyklu dnia i zmiennych warunkow pogodowych, tym bardziej ze wrzucaja (i niektorzy tu sie tym jaraja) endurance