Opublikowano 23 lipca 20159 l U mnie podobnie, kupiłem edycję która pozwala grać 5 dni przed premierą
Opublikowano 23 lipca 20159 l trasy-srasy, grafa, deszcz, noc, itp ale dla mnie najlepsza zaleta tej odsłony to te 450 autek i po liście jaka aktualizują widać że świetnie dobierają fury
Opublikowano 23 lipca 20159 l Zawsze świetnie dobierali zestaw aut, więc to akurat żadne zaskoczenie.
Opublikowano 23 lipca 20159 l Gdzie składacie preordery na wersję fizyczną? Chciałem na cdp.pl, bo wysyłka zawsze na czas, ale nie widzę FORZY na ich stronie
Opublikowano 28 lipca 20159 l auta BTCC http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_forza_garage_week_5 jakby tak dali jeszcze DTM i Super GT to bym
Opublikowano 2 sierpnia 20159 l Baa na Xbox tylko FM się liczy. PGR to historia, a FH nie moje klimaty(wręcz gardze) . Do preordera coś ekstra dokładają?, jeśli nie, to przy 5-ciu łoniakach na Podlasiu idę do MM i biorę swoją kopię w dniu premiery.
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Zależy jaki preorder. Najtańszy zwykły i cyfrowy to parę aut, a najdroższy cyfrowy to vip, auta na start oraz co miesiąc pół roku i możesz grać 5 dni przed premierą
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Ale mnie wku%wia takie rozbicie gry. Nie dość, że cena podstawowej wersji gry w najtańszej wersji to jakieś 229zł, to za kilka dodatkowych samochodów trzeba wybulić ponad 3stówki.
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Ale mnie wku%wia takie rozbicie gry. Nie dość, że cena podstawowej wersji gry w najtańszej wersji to jakieś 229zł, to za kilka dodatkowych samochodów trzeba wybulić ponad 3stówki. Nie wystarczą ci auta z podstawowej wersji? każdą paczkę będziesz mógł kupić osobno. Do tego z czasem dojdą przeceny, darmowe samochody. Nie dramatyzuj
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Mnie bardziej denerwuje fakt, że bez odpowiedniej fury z dlc możesz zapomnieć o topowych czasach w LB. Tak bynajmniej jest w FM5.
Opublikowano 3 sierpnia 20159 l Ja już pisałem gdzieś wyżej, że kupiłem za 200 zł zdrapkę 300 zł + 70 zł i za 270 mam Ultimate Forza to jedyna gra która mogę kupić cyfrowo za więcej niż 150 zł bo dla niej zawsze kupuje konsole Edytowane 3 sierpnia 20159 l przez PiPoLiNiO
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Wysyp nowych informacji - nie kopiuję, bo nie wiem co zrobić z formatowaniem, heh: http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_gamescom_2015 Lokacje: Circuit of the Americas, Monza, Sonoma (Infineon) i Hockenheim Czyli znamy już wszystkie. Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l mój umysł nie ogarnia tych wszystkich pyszności zapodawanych dzisiaj dla xbotów. Dominacja jak za czasów xbox 360 Edytowane 4 sierpnia 20159 l przez MaZZeo
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l brak Suzuki, Camino i Fuji to duży minus, reszta rewelacja sensacja, jeszcze miesiąc Panowie
Opublikowano 4 sierpnia 20159 l Camino i Fuji miały swoje 5 minut w 3 i 4, teraz zastąpiły je takie trasy jak Praga czy Rio. Niestety nie można mieć wszystkiego. Ale może zobaczymy jakieś fikcyjne trasy w DLC, chociaż na to bym specjalnie nie liczył bo w FM5 były nowe trasy tylko dlatego, że było ich na starcie mało, a tu jest jednak 26 lokacji.
Opublikowano 5 sierpnia 20159 l Tyle, że ja nie lubię tras z dlc, bo nie ma ich w trybie kariery. Co dla mnie jest kompletnie bezsensu.