Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Featured Replies

Opublikowano

A co ty kółko za 3tys chciałeś kupować? Ten pad jest tańszy raptem o jakieś 400zł od Thrustmastera TX.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 99,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Właśnie obczaiłem że w grze jest tryb Photo Mode, więc strzeliłem na szybko parę fot         Fajnie że dali możliwość włączania i wyłączania świateł

• Dobrze, że w końcu ogłosili, dzieki walce z Sony GT7 wszyscy na tym skorzystamy

• No właśnie. Czasem wypadało by zagrać w coś innego jak FM, żeby mieć punkt odniesienia       Czyli to jest temat, tylko do fapowania nad FM6?       Tak właśnie działa Turn 10. Dodamy fruwaj

Opublikowano

-wrazenie jazdy na niedogrzanych oponach ciagle (w FM startuje sie na optymalnych)

To plus czy minus bo nie rozumiem? Czy jak zmienimy opony to jest moment niedogrzania i to czuć, czy prowadzi się zawsze samochód jakby opony były niedogrzane... ?

Opublikowano

A co ty kółko za 3tys chciałeś kupować? Ten pad jest tańszy raptem o jakieś 400zł od Thrustmastera TX.

Kółko + fotel :)

Forza już na dysku. 44GB.

Opublikowano

Na stronie Empiku jest preorder za 219,99zł i dostawa za friko. Chyba najtańszy jaki do tej pory widziałem...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez prz3mus

Opublikowano

Dobrze z tym demem, że budziet przed premierą. Ciekawią mnie ewentualne zmiany w modelu jazdy. 

Opublikowano

Fajnie, że będzie demko i to już we wtorek :)

Opublikowano

Pudełkowa to standard + dodatek ten year anniversary car pack. Jeżeli chcesz pozostałe DLC z edycji ultimate, to będziesz je musiał kupić osobno.

Opublikowano

Tak, wszystkie dodatki będzie można zakupić osobno, sam chcę tak zrobić.

Opublikowano

marcin33 kraj xbotow liczy na ciebie w temacie Kacik Zdjeciowy FM6 :D

Opublikowano

Będzie u nas ta limitowana konsola? Jeśli tak, to jaka cena?

Opublikowano

Też właśnie znalazłem taką cenę na mediaexpert. Czyli raczej nigdzie nie będzie taniej? Jeszcze pytanie czy ten pad będzie działał z innymi wyścigami? W sensie manetki. Pewnie tak, ale wolę się upewnić. No i doczytałem, że w zestawie jest postawowa wersja gry. Zgadza się? Ogólnie ktoś kupuje tą konsolę?

Opublikowano

1699 zł to jak za darmo za taką edycję.

Opublikowano

Nie przeczę, ale zawsze warto zapytać. Czasem ktoś znajdzie jakąś promocję :) Ktoś zna odpowiedzi na moje pozostałe pytania?

Opublikowano

W tej edycji jest ten pad elite czy zwykły ?

Opublikowano

Elite - ze skrzydełkami :) Dla mnie ważny argument przed zakupem. Dlatego też pytam czy obsłuży też inne racery np. Carsy - w sensie obsługa manetek.