Opublikowano 21 sierpnia 20159 l A co ty kółko za 3tys chciałeś kupować? Ten pad jest tańszy raptem o jakieś 400zł od Thrustmastera TX.
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l -wrazenie jazdy na niedogrzanych oponach ciagle (w FM startuje sie na optymalnych) To plus czy minus bo nie rozumiem? Czy jak zmienimy opony to jest moment niedogrzania i to czuć, czy prowadzi się zawsze samochód jakby opony były niedogrzane... ?
Opublikowano 21 sierpnia 20159 l A co ty kółko za 3tys chciałeś kupować? Ten pad jest tańszy raptem o jakieś 400zł od Thrustmastera TX.Kółko + fotel Forza już na dysku. 44GB.
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l MS wystawil na allegro bundle z Forza 6, ale kusi ta limitowana konsolka
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Na stronie Empiku jest preorder za 219,99zł i dostawa za friko. Chyba najtańszy jaki do tej pory widziałem... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 26 sierpnia 20159 l przez prz3mus
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Gra w złocie, dodatkowo we wtorek, 1 września udostępnią demo każdy kto zagra z automatu dostanie Forda GT w grze za free. http://www.forzamotorsport.net/en-us/news/fm6_gone_gold
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Dobrze z tym demem, że budziet przed premierą. Ciekawią mnie ewentualne zmiany w modelu jazdy.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Panowie, można gdzieś kupić pudełkową wersję Ultimate Edition ? czy tylko cyfrówka ?
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Czyli pudelkowa edycja to tylko standardowa ? A mozna kupic standardowa i pozniej ulepszyc cyfrowo do ultimate?
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Pudełkowa to standard + dodatek ten year anniversary car pack. Jeżeli chcesz pozostałe DLC z edycji ultimate, to będziesz je musiał kupić osobno.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Czyli ta wersję biorę http://www.euro.com.pl/gry-xbox-one/microsoft-forza-motorsport-6.bhtml?from=ceneo&p=239.00&cr=0 i później dokupuje do niej cyfrowe dodatki z wersji ultimate ?
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Tak, wszystkie dodatki będzie można zakupić osobno, sam chcę tak zrobić.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Też właśnie znalazłem taką cenę na mediaexpert. Czyli raczej nigdzie nie będzie taniej? Jeszcze pytanie czy ten pad będzie działał z innymi wyścigami? W sensie manetki. Pewnie tak, ale wolę się upewnić. No i doczytałem, że w zestawie jest postawowa wersja gry. Zgadza się? Ogólnie ktoś kupuje tą konsolę?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Nie przeczę, ale zawsze warto zapytać. Czasem ktoś znajdzie jakąś promocję Ktoś zna odpowiedzi na moje pozostałe pytania?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Elite - ze skrzydełkami Dla mnie ważny argument przed zakupem. Dlatego też pytam czy obsłuży też inne racery np. Carsy - w sensie obsługa manetek.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l To nie jest elite, nie wprowadzaj ludzi w blad. http://www.xbox.com/pl-PL/xbox-one/accessories/controllers/forza-6-wireless-controller Ja chyba wymienie mojego klocka na tego, bardzo mi sie podoba. Edytowane 28 sierpnia 20159 l przez Copper