Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elite - ze skrzydełkami :) Dla mnie ważny argument przed zakupem. Dlatego też pytam czy obsłuży też inne racery np. Carsy - w sensie obsługa manetek.

Jaki Elite?? Zwykły, ale ten nowszy. Z wejściem słuchawkowym i lepszymi bumperami. Tyle że niebieski.

Opublikowano

No właśnie dlatego pytałem ;) więc czemu cena 1699zł to jak za darmo skoro ostatnio gołego One'a można było wyrwać za 1150zł? No chyba że ktoś lubi płacić sporo za kolor konsolki :P

Opublikowano

To przepraszam, byłem przekonany że będzie pad z manetkami. W takim razie trochę lipa :( Wolałbym dać parę złotych więcej za full wypas. Ktoś wie ile będzie kosztował i czy będzie dostępny w barwach limitki?

Opublikowano

Kto z Was bierze gre i gdzie dokladnie zamawiacie ?

Chyba empik albo cyfra.

Mam nadzieje że w demie dadzą nowy build i przetestowanie gry na ''mokro i ciemno''.

Opublikowano

Z torów podejrzewam że dadzą mokry Brands Hatch, Rio i może nocny Sebring. Tak jak na targach. Z aut ma być C7.R, Merc AMG, i pewnie modeleczka z okładki Ford GT.

Opublikowano

nie pisałem że wszystkie na raz :teehee: chociaż bardzo bym chciał bo w obecnych czasach takie demo to nie problem. pewnie zobaczymy coś z tego, co prezentowali na targach, w końcu to też były dema :) Rio wraca i się nim chwalą więc obstawiam na 99% biorąc pod uwagę że w FM3 dali Camino Viejo a w FM4 Alpy. szczycą się też nocą i deszczem więc czemu by nie dać i tych wariantów. jeszcze troszkę i sami się przekonamy. doczekać się nie mogę.