Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Ja się zastanawiam czy nie pogonić PS4 i nie wziąć tego Xa. Cena za ten zestaw bardzo spoko
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Elite - ze skrzydełkami Dla mnie ważny argument przed zakupem. Dlatego też pytam czy obsłuży też inne racery np. Carsy - w sensie obsługa manetek. Jaki Elite?? Zwykły, ale ten nowszy. Z wejściem słuchawkowym i lepszymi bumperami. Tyle że niebieski.
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l No właśnie dlatego pytałem więc czemu cena 1699zł to jak za darmo skoro ostatnio gołego One'a można było wyrwać za 1150zł? No chyba że ktoś lubi płacić sporo za kolor konsolki
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l To przepraszam, byłem przekonany że będzie pad z manetkami. W takim razie trochę lipa Wolałbym dać parę złotych więcej za full wypas. Ktoś wie ile będzie kosztował i czy będzie dostępny w barwach limitki?
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l Gdy patrze na tego molocha to pierwszy raz w zyciu zaluje ze nie lubie symulatorow. Ale demko sciagne
Opublikowano 28 sierpnia 20159 l U mnie hajp coraz bardziej rośnie i zapewne nie będę mógł się oprzeć pełnej wersji na premierę, zwłaszcza po sprawdzeniu dema.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l W jakim sklepie internetowym jest ta limitka z FM6? Patrzyłem na mediaexpert i markt ale nic nie znalazłem. Widzę, że coś jest na electro ale wolałbym sprawdzony sklep.
Opublikowano 29 sierpnia 20159 l Na mediaexpert jest w ofercie, ale jako chwilowo niedostępny. Przynajmniej tak było wczoraj.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Kto z Was bierze gre i gdzie dokladnie zamawiacie ? Chyba empik albo cyfra. Mam nadzieje że w demie dadzą nowy build i przetestowanie gry na ''mokro i ciemno''.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l Z torów podejrzewam że dadzą mokry Brands Hatch, Rio i może nocny Sebring. Tak jak na targach. Z aut ma być C7.R, Merc AMG, i pewnie modeleczka z okładki Ford GT.
Opublikowano 30 sierpnia 20159 l nie pisałem że wszystkie na raz chociaż bardzo bym chciał bo w obecnych czasach takie demo to nie problem. pewnie zobaczymy coś z tego, co prezentowali na targach, w końcu to też były dema Rio wraca i się nim chwalą więc obstawiam na 99% biorąc pod uwagę że w FM3 dali Camino Viejo a w FM4 Alpy. szczycą się też nocą i deszczem więc czemu by nie dać i tych wariantów. jeszcze troszkę i sami się przekonamy. doczekać się nie mogę.
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l W jakim sklepie internetowym jest ta limitka z FM6? Patrzyłem na mediaexpert i markt ale nic nie znalazłem. Widzę, że coś jest na electro ale wolałbym sprawdzony sklep. Tu znalazłem --> http://www.avans.pl/konsole-stacjonarne/konsola-microsoft-xboxone-1tb-forza-motorsport-6-edycja-limitowana,id-558757?gclid=CKq--dvj0scCFUkUwwodWvsFxw&gclsrc=aw.ds
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Czy w odróżnieniu od piątki M$ planuje spolszczyć szóstkę? Tak, podobno będzie "ełna polska wersja, więc rozumiem, że nawet o dubbing/lektora się pokuszą jak w FH ?!
Opublikowano 31 sierpnia 20159 l Jeden z twórców zasugerował, że taki wariant trasy może pojawić się w przyszłości.