Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Featured Replies

Opublikowano

... w Forzie 7 :kaz:

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 99,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Właśnie obczaiłem że w grze jest tryb Photo Mode, więc strzeliłem na szybko parę fot         Fajnie że dali możliwość włączania i wyłączania świateł

• Dobrze, że w końcu ogłosili, dzieki walce z Sony GT7 wszyscy na tym skorzystamy

• No właśnie. Czasem wypadało by zagrać w coś innego jak FM, żeby mieć punkt odniesienia       Czyli to jest temat, tylko do fapowania nad FM6?       Tak właśnie działa Turn 10. Dodamy fruwaj

Opublikowano

Oby tylko soundtrack byl dobry, bo w ostatnich czesciach FM byly lipne

Opublikowano

O której dema pokazują się na Live? O jakiejś stałej godzinie? No czekam ;)

Opublikowano

A nie ma już w innych regionach?? W Austalii już jest 1.09 ;)

Muza by się przydała jakaś fajna. Pamiętam jak mnie Insomnia zaskoczyła w FM2! Oczywiście liczę na dobre dźwięki w menu bo podczas jazdy tylko muzyka wygrywana przez silnik. W FM5 te pompatyczne plumkanie czasem irytowało.

Opublikowano

szczerze to teraz nie ma chyba reguły. kiedyś była większa przewidywalność. koło południa myślę że będzie, jak nie to nieco po. dodatki do FH2 zawsze pojawiały się popołudniami ale demo powinno być wcześniej

Opublikowano

Muzyka w menu czwórki była mega. Ta z piątki też w końcu wpadła w ucho. Tu liczę na podobny poziom.

Opublikowano

Update sklepiku jest u nas ok. 9 rano(północ w USA) więc obstawiałbym wtedy dostępność demka. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

(hehe pewnie mysleliscie ze demko juz rzucili)

Edytowane przez kermit

Opublikowano

(hehe

(pipi)ku

:P)

zaraz odpalam zerknąć czy już jest i przy okazji jelenia z golda ściągnąć.

Opublikowano

ni ma. znając życie to pewnie po południu. no nic, rozporek zapięty i ćwiczymy tantrę dalej.

Opublikowano

dzisiaj

hehe :P

Gram w trzeci epizod LiS i co chwilę wychodzę do Sklepu zobaczyć czy już jest. Te 10 GB i tak będzie mi się ściągać dobre 3h. Wieczorem mnie nie ma, a konsoli nie zostawię uśpionej , bo mają być burze. Więc lepiej dla nich żeby to demo pojawiło się do 15  :shotgun:

Opublikowano
The First 18 Minutes of Forza Motorsport 6

Opublikowano

:obama:

edit

Muzyka podczas wyścigu  znowu pompatyczno- dramatyczna :/

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Muza, no niestety. Dali by dobry OST jak w Horizon :)

Opublikowano

dat trailer. nie ma dema ale i do tego można 

LNzFNVf.gif

muza... to jest sim. horizon to wesołe śmiganie po burakach więc radia ok. w motorsport wydech robi ost.

Opublikowano

No trailer świetny.

GDZIE TO DEMO?! 

Opublikowano

kraje 3 świata, czyli i my, dostaniemy raczej po południu.

Opublikowano

Już jest po południu. Dawać

Opublikowano

xd

chodzi pewnie o to ze jak w stanach bedzie rano to u nas bedzie poznym popoludniem