Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Featured Replies

Opublikowano

poranek dopiero mają. pewnie jeszcze john mohammed lee nie wstał i nie wrzucił pliku na serwery. to samo było z dodatkami do horiozn 2. czy to car packi czy większe dodatki to były późnym popołudniem/pod wieczór.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 99,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Właśnie obczaiłem że w grze jest tryb Photo Mode, więc strzeliłem na szybko parę fot         Fajnie że dali możliwość włączania i wyłączania świateł

• Dobrze, że w końcu ogłosili, dzieki walce z Sony GT7 wszyscy na tym skorzystamy

• No właśnie. Czasem wypadało by zagrać w coś innego jak FM, żeby mieć punkt odniesienia       Czyli to jest temat, tylko do fapowania nad FM6?       Tak właśnie działa Turn 10. Dodamy fruwaj

Opublikowano

Nie śpię, czekam na demo.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Takie trailery sprzedają gry :) Gdzie to demo...

Opublikowano

kurna myślałem że wszedłeś napisać że już jest :/

w oczekiwaniu obadałem marketplace i co mnie bardzo ucieszyło to to, że już za tydzień w czwartek po obiadku pogram :sir:

Opis Pakietu:GRA NA XBOX ONE. PLANOWANA DATA PREMIERY - 10 WRZEŚNIA 2015 R. MOŻESZ POBRAĆ GRĘ Z XBOX LIVE WCZEŚNIEJ, ALE BĘDZIE ONA GRYWALNA DOPIERO O GODZINIE 13:01 CZASU UTC (15:01 CZASU ŚRODKOWOEUROPEJSKIEGO)
Opublikowano

jak dostać takie cudo Colin? jaki to jest pakiet itp? 9 mam urodzinki więc dobrze by się złożyło 

Opublikowano

:D

c470460dea00e.jpg

Wybieranie aut teraz dużo lepiej wygląda.

Opublikowano

cała forza to autovista. idę ściągać. jak nie będzie to w ryj.

Opublikowano

Ja nie moge pobrać z www. Chcę opcje płatności... mam ustawiąna karte ocb?

Opublikowano

w dashu też już jest normalnie w sekcji nowych dem. 

2%, zaraz zagram  :banana:

Opublikowano

Ale chce kartę. Przełączyłem się na konto UK do, którego mam podlinkowaną kartę debit a tam... dema brak oO

Opublikowano

w smartglassie dodane, wroce z pracy a xbox na mnie czeka z mesjaszem : U

Opublikowano

u mnie się pojawiło w demach, nie wiem, może przez to że przez stronę pobrałem z linka hav3na. u mnie o płatność nie szczekało, nie mam nic podpiętego, tylko prepaidami ładuję i spokój.

Opublikowano

Ale smrut, trzeba czekać aż pojawi się w konsoli

Opublikowano

na onlinecenter pisali że zmienili region i poszło :dunno: 8%. spauzujcie swoje pobieranie to moje szybciej pójdzie :dynia: