Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj pomęczyłem demko, dźwięk ferrari to jest orgazm dla uszu, poezja

wykręćcie jakieś dobre czasy bez TCS

nCT0sDX.jpg

R4JDSCC.jpg

szybciej zleci do premiery xd

Gość DonSterydo
Opublikowano

Wcześniej nie widziałem trybu rywali, był od samego początku w demie?

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

No właśnie dlatego wcześniej nie widziałem.

Mega, poczułem ponownie to co grając w FM4 i do znudzenia cisnąc jedno okrążenie na Hockenheim :D Teraz to dopiero hype mi skoczył i mogłem faktycznie poznać Rio - które wcale takie łatwe nie jest, ten tunel jadąc Fordem jest mega zdradliwy.

Pograłbym dłużej, ale muszę się na jutro do roboty przygotować :/

PS. Powyłączajcie całkowicie TCS i ABS i jeździjcie jak na mężczyzn przystało ;)

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

Rio jest mega. zdradliwy jest też zakręt w lewo, nieco za tunelem. później są szykany z opon. jak tam dobrze dohamuje i wbiję się to lecę jak dziki. złe hamowanie i po mnie. jeszcze 3 dni i pełna gra. TRZY DNI PANOWIE :sir:

Gość DonSterydo
Opublikowano

Jak tak się zastanowię, to tam 50% zakrętów jest uber zdradliwych :D 

Opublikowano

jakby się tak zagłębić to każdy zakręt na każdej trasie bywa zdradliwy :oscar:

a na poważnie to Rio jest bardzo przyjemne ale trzeba uważać nawet na szybkich partiach. chociażby "parabolica" przed metą. można przelecieć z pedałem gazem w podłodze ale wystarczy źle obrać wejście i zostawia się farbę na bandach. bożeszty mój ale tam będę śmigał autami GT3 :ohboy:

Opublikowano

vip to inna bajka, car pass to inna :) vip daje 2x hajs i rp, dodatkowe auta i parę gadżetów, car pass ileś tam paczek aut. zanim kupiłem ultimate to oba były tylko w pakiecie z grą i albo niezbyt dokładnie patrzyłem albo nie można kupić osobno. ale dramatu nie ma bo nawet jeśli teraz sprzedają tylko w pakiecie to na premierę na bank będzie opcja dla tych, co kupili na płycie. ceny trudno powiedzieć. vip pewnie koło 60 zł, car pass ponad 100 patrząc na ceny z FM5 czy FH2.

Opublikowano (edytowane)

Te wszystkie DLC z ultimate będą dostępne do kupienia po premierze, przynajmniej tak było napisane na oficjalnej stronie.

Edytowane przez marcin33