Gość DonSterydo Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 (edytowane) fajne te podmuchy piasku modele podczas gameplayu fm6 potrafią wyglądać lepiej niż modele forzavista z fm5, w końcu je poprawili, oby wszystkie. Też mi się podoba ten efekt, analogiczny do tych podmuchów wiatru z wodą na Sebring podczas deszczu. Dobrze oddaje pustynny charakter toru. Jedyne co mi przeszkadza w grze pod względem oprawy to te migotanie na załamaniach lakieru podczas jazdy na Yas Marina nocą. PS. Czy ktoś jeszcze zakochał się w tym charakterystycznym świście ?turbiny? nowego GT? Na słuchawkach PS2. Przydałoby się żeby w pełnej wersji w Rywalach przy ustawianiu eventu można było odgórnie zablokować konkretne asysty. Nie wiem jak było w FM5, będę musiał w domu sprawdzić. Edytowane 9 września 2015 przez DonSterydo Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Dobra, też uznałem, że mam ochotę wystartować jutro o 15. Będą dwie gierki Ultimate na najbliższe tygodnie. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 9 września 2015 Opublikowano 9 września 2015 Oglądam stream i w Rio jest aż 10 tras. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 pany, dobrze w necie widzę że 15.01 CET to u nas obecnie będzie 14.01 czy cyferki mi skaczą bo za dużo titanfalla o 2 w nocy? Cytuj
LukaszM 26 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Także się zdecydowałem na wersję Ultimate. Zazwyczaj na gry szkoda mi wydać nawet 150 zł, ale Forza to gra która szybko się nie nudzi i mogę w nią grać miesiącami. Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Ja zawsze z maski jeździłem i czasem zza kierownicy. Widok zewnętrzny w Forzy mi nie spasował, wolę lepiej czuć reakcje samochodu, a widok z zewnątrz tego nie daje, kamera reaguje na ruchy autka ze spowolnieniem. Z wyczuciem obrysu samochodu nie mam problemu. Pewnie do każdego widoku mózg się potrafi przyzwyczaić. Ultimate mam od ponad miesiąca zamówione. Urlop na dzisiaj i jutro wzięty. Edytowane 10 września 2015 przez Wieslaw Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 3h i lecimy z tematem Panowie Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Mam prośbę do posiadaczy Ultimate - nagra ktoś dzisiaj filmik w menu lokacji jakie są trasy? 1 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 + zeby bylo widac jaka trasa ma dodatkowo noc / deszcz Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 panowie, TORY. trasę to sobie możecie w gps ustawić kermit, już teraz mogę ci to zaprezentować z grubsza. podejrzewam że odcinki danych lokacji też będą miały warunki. jak odpalę to postaram się zrobić, chociaż screeny, ale niczego nie mogę obiecać bo jak odpalę pierwszy wyścig, to później drugi, trzeci, pięćdziesiąty a później mama będzie krzyczała że późno i spać. Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Lol, 15.01 i to się zaczęło ściągać dopiero! Co za porażka... A niby od 3 tyg pokazywało, że ściągnięte... Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ale wiesz ze w ostatnich tygodniach trza bylo wywalic z dysku te niby sciagnieta wersje (bo to sie wcale nie sciagalo jakis czas temu) i zainstalować jeszcze raz? Fakt, że mogli lepiej poinformować. U mnie po pobraniu update 92MB wszystko śmiga z predownloadu. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) I jak, jest dobrze ? PS. Grę kupuję na 100% z mocnym nastawieniem na ściganie się online więc, jeśli ktoś byłby chętny to zapraszam do dodania do znajomych GT: SIIK BOZZ Edytowane 10 września 2015 przez JJeday Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Dzięki Wiesiek że dopiero teraz o tym piszesz... chce pograc i (pipi). Wywala do dasha sciagam jeszcze raz całość. Skąd było wiadomo że trzeba wywaliśc całość? Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Pełno materiałów http://www.gamersyde.com/news_our_1080p_60fps_videos_of_forza_6-17086_en.html http://www.gamersyde.com/hqstream_forza_motorsport_6_audi_tt_laguna_seca-35639_en.html jak to wygląda Odpaliłem filmik z Pragi i roślinność wygląda duuużo lepiej niż w FM5, tak samo trochę detali zyskała trasa. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Turn 10 zawsze dopieszcza swoje trasy nawet jak dodają te same kilka razy. Dlatego zawsze każda kolejna FM prezentuje równy poziom jako całość. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Jest jedno ale... auta ciszej buczą niż w FM5 poza tym gierka miodzio! Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Bogactwo już gra, a ja muszę czekać do 18. Wczoraj tak długo stream oglądałem, że zasnąłem z odpaloną konsolą i twitchem Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ja czekam na konsole z gra, mam nadzieje ze przyjdzie na premiere bo po demie sie strasznie najaralem Cytuj
Emtebe 2 553 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ja pierdziele, ale skurczysyny Niektórzy już grają a ja nadal nie wiem gdzie zamówić grę by mieć na premierę Ultima nigdy mnie nie zawiodła z dostawami na czas, ale teraz cenę za F6 mają srogą więc szukam alternatywy. Empik ma najtaniej, ale oni nigdy na premierę nie dostarczają. Co robić? Ratujcie Zieloni Bracia! PS. Wersja cyfrowa odpada. Raz, że tylko pudełko. Dwa, nie powaliło mnie by tyle płacić za cyfrę Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Empik ostatnio z Girsem nie zawiódł. Chyba wszyscy mieli Day One. Cytuj
marbel007 857 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Dajcie znać jakie długie są zawody? Podobno są też jakieś Endurance. Czyli? Jakie wyścigi. Minimum 5 okrążeń w Zielonym Piekle by mi się marzyło. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Ktoś wrzucił właśnie filmik ze wszystkimi trasami: 2 Cytuj
Wieslaw 2 360 Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 (edytowane) Dzięki Wiesiek że dopiero teraz o tym piszesz... chce pograc i (pipi). Wywala do dasha sciagam jeszcze raz całość. Skąd było wiadomo że trzeba wywaliśc całość?Problem w tym, że pisali o tym w internecie, a nie np. w sklepie, mi o tym kolega powiedział tydzień temu. Współczuję Ci ale z żalami to do mamy bo ja nie jestem Turn 10 drogi koleżko. Nie dziwiło Cię, że 45GB gra pojawiła się nagle w menu bez ściągania? Mnie zdziwiło i zapytałem kolegę. Mam nadzieję, że szybko Ci się pobierze i zapomnisz o tym małym pstryczku w jąderko ze strony Turn10. Gra jest świetna, w FM5 grałem niecałe 200h i czuję, że tutaj będzie sporo więcej zabawy. Podoba mi się bardzo loteryjka nagród przy wbijaniu następnego poziomu. Trzy razy z rzędu główną wygraną trafiłem :-) Polonizacja gry jest bardzo słaba niestety. Widać bardzo wyraźnie, że tłumacz nie miał dostępu do gry. Niektóre teksty są żenujące. No ale w wyścigu to bez znaczenia. Edytowane 10 września 2015 przez Wieslaw 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 10 września 2015 Opublikowano 10 września 2015 Mam nadzieję, że nie będzie cyrku z empikiem i dostanę normalnie w dzień premiery bo się już napaliłem trochę tym demem i streamami. Nie mogę się doczekać wyścigów na Sonomie i Pradze. Mam nadzieję, że dzisiaj uda mi się trafić na jakiś stream z tą pierwszą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi