Wieslaw 2 360 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Jestem w pracy i nie wiem jak Toyota, ale sporo aut z DLC przeszło do podstawowej wersji gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Patrze po jakiś spisach aut z sieci, tam niema GT-One, ale jak oglądałem foty z gry (już z pełnej wersji), to była. Toteż zadaję pytanie. Sam swoją grę odbiorę pewnie w piątek dopiero. EDIT: http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postsm355568_The-FM6-Gallery.aspx#post_355568 Edytowane 15 września 2015 przez Emtebe Cytuj Odnośnik do komentarza
bid0n 3 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Dostał ktoś już swoją z ED, ew. jakies info kiedy wysyłają? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Pytanie do tych co już grają. Czy jest Toyota GT-One dostępna? Bo w poprzedniej części była jako DLC. Jest normalnie dostępna 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Czy macie wrażenie, że korzystanie z TCS w tej odsłonie gry jest bardziej kosztowne niż poprzednio? Wydaje mi się, że moc jest przycinana aż do momentu całkowitego wyeliminowania poślizgu wszystkich kół co w ostrych zakrętach często prowadzi do zatrzymania pojazdu, tzn. nie da się ciasnych zakrętów robić w efektownym (za to nieefektywnym) rajdowym stylu. Chyba dzisiaj pojeżdżę bez systemów chociaż nie do końca tak lubię bez kierownicy, a takowej jeszcze nie mam do One. Boli mnie serduszko, że na PC mogę jeździć w nowego Colina używając DFP, a tutaj musiałbym wywalić 1200zł za odpowiednik tej kierownicy na One. No ale to na inny temat ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Również to zauważyłem. Mimo że zawsze jeździłem z włączonym TCS, to teraz postanowiłem to wyłączyć i jest dużo lepiej. Trzeba się tylko nauczyć operować umiejętnie gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Ja tam gram od zawsze z wyłączonymi całkowicie TCS i ABS. Zabija całkowicie przyjemność z prowadzenia auta. Dobitnie się o tym wczoraj przekonałem jak chciałem wieczorem szybko przeskoczyć te wstępne eventy "samouczka" i ustawiłem wszystkie asysty + najniższy poziom drivatarów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Da sie uruchomić zwykly Time Trial ? Jest jazda próbna, ale wtedy startuje się z wolnej ręki i nie ma powtórki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 a tryb rywali to nie jest taki time trial? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Da sie uruchomić zwykly Time Trial ? Jest jazda próbna, ale wtedy startuje się z wolnej ręki i nie ma powtórki. A nie ma tak jak w poprzedniej części, że przy opcjach szybkiego wyścigu jest jakieś ustawienie, które włącza time trial? Coś tam trzeba było poustawiać, wyłączyć rywali - jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Również to zauważyłem. Mimo że zawsze jeździłem z włączonym TCS, to teraz postanowiłem to wyłączyć i jest dużo lepiej. Trzeba się tylko nauczyć operować umiejętnie gazem. Natomiast niektóre najszybsze auta są w zasadzie niegrywalne bez TCS na padzie. Np. odpalcie sobie samochód F1 na mokrym torze bez TCS, dramat. Co nie zmienia faktu, że wolniejsze klasy i auta AWD jest nietrudno opanować nawet bez TCS. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Taka ciekawostka Xbox One is the home for racing this generation. Between Forza Motorsport 5 and Forza Horizon 2, over seven million unique players have joined the Forza community, racing on Xbox One. http://news.xbox.com/2015/09/games-join-seven-million-forza-players?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 (edytowane) Śmiechłem jak dzisiaj zobaczyłem wiadomość od empiku na e-mailu: dziękujemy za zakup gry Forza Motorsport 6. Z uwagi na prośbę skierowaną do empik.com przez firmę Microsoft, wydawcę gry, uprzejmie informujemy, że odbiór paczki, będzie możliwy nie wcześniej niż w dniu premiery tj. 18.09.2015.Za utrudnienia przepraszamy. Edytowane 15 września 2015 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 A propos... Co to za dyskryminacja?? W USA dzień premiery dzisiaj a w Europie za 3 dni. Skoro pudełka już są, nawet w Polsce to na co czekać?? W Marketplace na koncie USA gra już jest. Ciekawe czy by tu działała gdyby kupić w ten sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 zmieniasz region i heja Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 a tryb rywali to nie jest taki time trial? A nie wiem, nie odpalałem nigdy tego trybu. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Śmiechłem jak dzisiaj zobaczyłem wiadomość od empiku na e-mailu: dziękujemy za zakup gry Forza Motorsport 6. Z uwagi na prośbę skierowaną do empik.com przez firmę Microsoft, wydawcę gry, uprzejmie informujemy, że odbiór paczki, będzie możliwy nie wcześniej niż w dniu premiery tj. 18.09.2015. Za utrudnienia przepraszamy . Do mnie dzisiaj miła pani z empiku dzwoniła że paczka już jest, ale do odbioru dopiero w piątek na prośbe Microsoftu. I żebym się nie denerwował bo już mieli klientów którzy robili aferę w sklepie Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 ja kupilem wczoraj rano i caly czas mam status "czeka na kompletacje" :€ Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Co tam sie dzieje xD. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Śmiechłem jak dzisiaj zobaczyłem wiadomość od empiku na e-mailu: dziękujemy za zakup gry Forza Motorsport 6. Z uwagi na prośbę skierowaną do empik.com przez firmę Microsoft, wydawcę gry, uprzejmie informujemy, że odbiór paczki, będzie możliwy nie wcześniej niż w dniu premiery tj. 18.09.2015. Za utrudnienia przepraszamy . Do mnie dzisiaj miła pani z empiku dzwoniła że paczka już jest, ale do odbioru dopiero w piątek na prośbe Microsoftu. I żebym się nie denerwował bo już mieli klientów którzy robili aferę w sklepie Miałem to samo. Powiedziałem w salonie Empik że to jest niepoważne - dostaję SMS że towar do odebrania, dymam pół miasta, i dowiaduję się że nie dostanę paczki. Koleś z obsługi zadzwonił do jakiejś kobitki, a ta stwierdziła że to ich błąd. W końcu grę dostałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 u mnie pisze że wysyłka 18 :> No ale ja zamówiłem wczoraj wieczorem. Kurcze nie grałem w Forze od forzy 3 która mnie znudziła. Mam nadzieję że recenzje nie kłamią i będzie ciekawy tryb kariery. Dodatkowo szukałem gry w którą mógłbym pograć na split screenie bo mario kart nie każdy ziomek chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Co tam sie dzieje xD. Co to, jakiś mod destrukcji? :o Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Nie to tylko publiczne lobby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 To jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 15 września 2015 Udostępnij Opublikowano 15 września 2015 Potwierdzam. Włączone kolizje + wymagający model jazdy (bez wspomagaczy można bardzo łatwo stracić kontrolę nad autem przy wciśnięciu mocniej gazu, na niewielkiej nierówności i przy najmniejszym kontakcie z przeciwnikiem) + do 24, a zwykle ponad 20 graczy, z których część nie umie jeździć, a większość jedzie po trupach do celu = rezultat widoczny na filmiku. Lokacje w stylu Laguna Beach to już kompletny sajgon, podobnie wyścigi w deszczu. Zasadniczo można sobie zadać pytanie o sens wyścigów na 24 osoby, bo przy włączonych kolizjach to element losowości i przetrwania pierwszych zakrętów decyduje o wyniku wyścigu. W kupie jest śmiesznie, ale prawdziwe ściganie zaczyna się kilka zakrętów za startem. Żeby nie było, to multi jest świetne. Wczoraj jeździłem sporo tą nową ligę z klasą B i było naprawdę sympatycznie. Najfajniej oczywiście trafić na kogoś o podobnych umiejętnościach i powalczyć dżentelmeńsko przez parę okrążeń. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi