Opublikowano 15 września 20159 l Może głupie pytanie, ale czy na różnych trasach te same auta faktycznie mają inną przyczepność? Jeździłem w rywalach bez asyst Toyota GT86 w klasie A i np. na Sonomie mega ciężko zapanować nad autem w porównaniu do Rio. Czy może aż tak mocno na prowadzeniu odbija się specyficzna szybka zmiana elewacji trasy na Sonomie?
Opublikowano 15 września 20159 l To drugie zdecydowanie ma duży wpływ. Na tych szybkich zakrętach za startem na Sonomie bardzo łatwo przedobrzyć.
Opublikowano 16 września 20159 l Chyba nawet lektor/ka o tym wspomina jak po raz pierwszy jedziemy w Pradze.
Opublikowano 16 września 20159 l Games4You 41 min · Emotikon grin Właśnie zajechała do nas Forza Motorsport 6 - czyli prawdopodobnie najlepsza gra wyścigowa na XOne! Gra w wersji polskiej - 239zł! Serdecznie zapraszamy! Emotikon grin
Opublikowano 17 września 20159 l Poprzeglądałem na szybko wszystkie auta dostępne w grze. Na pewno jest tam 450 aut? Jakoś mniej mi się wydawało
Opublikowano 17 września 20159 l Zastanawiam się nad edycją Ultimate ze sklepu xbl. Jak myślicie, jakiego rzędu mogą być oszczednosci pomiędzy ta wersja, a zwykłą i dodatkami kupiony mi osobno?
Opublikowano 17 września 20159 l Poprzeglądałem na szybko wszystkie auta dostępne w grze. Na pewno jest tam 450 aut? Jakoś mniej mi się wydawało Jest chyba nawet 460. Edyta: Psychopata Colin juz prawie 60h nabil XD Ja dobilem dzisiaj do 7h imoge powiedziec ze gra miazdzy. Wszystko dopracowane, tory dopieszczone, nawet zabawa z modami calkiem fajna. Model jazdy petarda itd. Edytowane 17 września 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 września 20159 l ciekawa laktura do poczytania doświadczonego simracera http://simrace.pl/index.html/_/simracing/gamenews/10-lat-copypaste-recenzja-forza-motorsport-6-r131 Edytowane 17 września 20159 l przez iDAK
Opublikowano 17 września 20159 l Właśnie ukończyłem dwugodzinny wyścig Le Mans. Jeżeli będziecie go robić, lepiej nie bierzcie Audi R18. Paliwo się kończy już po 4-5 okrążeniach. Konkurencyjny Peugeot daje rade nawet 8, więc mało co nie przegrałem wyścigu
Opublikowano 18 września 20159 l na jakim torze jest najdluzsza prosta do zrobienia veyronowi testu z top gear?
Opublikowano 18 września 20159 l la sarthe circuit wersja sprzed 90 roku Edytowane 18 września 20159 l przez Andżej
Opublikowano 18 września 20159 l Mnie wczoraj wku.rwial drivatar Michaelisa, co jest dosyc dziwne, bo podobno dzisiaj dopiero instalowal Forze <podejrzliwy> Te losowania nagrod tak troche zajezdzaja serbskim lotto - tez trafilem bolid za 1200000kr.
Opublikowano 18 września 20159 l Drivatary sa tez z poprzednich gier. Ja jeszcze ani razu nie trafilem glownej nagrody
Opublikowano 18 września 20159 l Ja w demie trafiłem Veyrona, w pełnej wersji same fordy szmelcaki...
Opublikowano 18 września 20159 l Ciekawe czy moment zatrzymania ruletki ma wpływ na wygraną nagrodę. Czy to jest zupełna loteria.
Opublikowano 18 września 20159 l to jest zupełna loteria Teraz jestem jakoś przed 50 levelem i wylosowałem conajmniej 10 głównych nagród i 10 minimalnie mniej cennych ale też super-carów. Za to po przekroczeniu 40 poziomu na 5 leveli wyciągłem 3 razy po 25 000, raz mody za 150 i raz Forda GT, ale że go już miałem to dostałem 250 tysi. Póki co obstawiam luźno, że na późniejszych levelach nagrody są coraz słabsze. No ale to się okaże bo 5 słabych losowań też jest możliwe statystycznie :-)
Opublikowano 18 września 20159 l Pograłem jakieś 1,5h. Też wygrałem Bugatti. Jestem świeżo po Forzy5... trochę żałuję, że nie pograłem więcej. I tak czuję, że było mi lepiej w tej piątce Ktoś mieszał coś w ustawieniach by "immersja" była większa? Gram na tv (w sensie dźwięku) i padzie.
Opublikowano 18 września 20159 l Tyle czasu gralem nowym Fordem GT w demie na Rio, ze jak dzisiaj odpalilem to samo w grze, to myslalem ze mi abs tcs sie same uruchomily
Opublikowano 18 września 20159 l Mnie wczoraj wku.rwial drivatar Michaelisa, co jest dosyc dziwne, bo podobno dzisiaj dopiero instalowal Forze <podejrzliwy> Te losowania nagrod tak troche zajezdzaja serbskim lotto - tez trafilem bolid za 1200000kr. Pewnie z Horizona. Dzis dowalilem ci na paru trasach Ja bugatti i bolida juz wylosowalem. Szczescie.