Starh 3 168 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Pograłem chwilę u kumpla (przed zakupem chciałem zobaczyć jak to "chodzi"). Już Horizon 2 nisczyła DC, ale ta forza, a mój bożusiu Nie rozumiem w ogóle tych porównań do DC na ps4, przecież ta gra wyprzedza pod każdym względem (oprócz grafy) produkcje na sonke. Gameplay miażdży, a przecież o to chodzi w ścigałkach. Giera zamówiona, live zakupiony - teraz czekam na paczuszkę Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Dopiero co rozpocząłem zasysanie gry. Ile trzeba mieć procent ściągnięcia gry, żeby można było szpilac? Czy muszę poczekać do 100 %. Przy moim necie to ze 20 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Przy ok 15% puściło pierwszy wyścig wstępny Fordem GT. Po 20-25% pierwszą serię wstępną. Pózniej musiałem czekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Nie wiem jak Wam, ale mi podoba się kupowanie paczek z modami i czekanie co wypadnie Mnie nie. Jak dotąd straciłem kilka milionów szukając (licząc na fuksa) modów potrzebnych do dwóch prostych osiągnięć. Po ich znalezieniu wątpię bym kupił jakąkolwiek inną paczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SiuSiu 16 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) a drivatary - miodzio. Nie dość, że faktycznie teraz sporo przeszkadzają, to okazjonalnie lubią sobie łupnąć tu i ówdzie: ps. taki mały bonusik jak mi się toyotka zawadziła o ścianę przy pitlane (akcja pierwsze 7 sekund): Edytowane 21 Września 2015 przez SiuSiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 To jak, może czas zorganizować jakieś forumowe ściganie jutro wieczorem? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 ja bede cisnął wieczorkiem w fm6 na pewno jakos 18-20 wiec jakby ktos gral to chetnie sie poscigam Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Domyślam się, że pewnie wszyscy słuchacie tylko dźwięków silników, pisków opon i odgłosów otoczenia. Ja zawsze w wyścigach lubię sobie posłuchać jakąś fajną muzę. Ta podczas gry w Forzie6 jest zbyt pompatyczna i wzniosła, jakbyśmy walczyli o dobro całej ludzkości. Jest możliwość, żeby zapodać swoją muzę, jakiś program? Cytuj Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Też chętnie się dzisiaj pościgam jakoś około 19:00 Cytuj Odnośnik do komentarza
beny1987 2 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Jakby coś to też jestem chętny na jakieś ściganie dzisiaj wieczorem. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Mi muza w trakcie wyścigów bardzo dobrze leży. Podkreśla, że staję na rzęsach żeby nie wylecieć z trasy SiuSiu: ja wyłączyłem agresywne zachowania drivatarów, wymiękłem po tym jak jeden mnie z toru spychał Fajne motywy, ale dobrze, że można to teraz ograniczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Domyślam się, że pewnie wszyscy słuchacie tylko dźwięków silników, pisków opon i odgłosów otoczenia. Ja zawsze w wyścigach lubię sobie posłuchać jakąś fajną muzę. Ta podczas gry w Forzie6 jest zbyt pompatyczna i wzniosła, jakbyśmy walczyli o dobro całej ludzkości. Jest możliwość, żeby zapodać swoją muzę, jakiś program? No niestety, muzyka z gry jest dokładnie taka jak piszesz, więc wyłączenie jej było pierwszą rzeczą jaką zmieniłem w opcjach. Przynajmniej ta w menu jest udana. Oczywiście jazda bez muzyki nieco pomaga, szczególnie przy wyczuciu momentu zmiany biegu w autach z seryjnym wydechem, ale czasem też ustawiłbym sobie coś do posłuchania. I tutaj wychodzi chyba największa wada interfejsu i brak w stosunku do X360, bo takiej opcji po prostu nie ma, kiedy gra się na pełnym ekranie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 szpencer cos mowil ze nowy dash powinien pozwolic na dodanie muzy w tle, zobaczymy na ile to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 To tylko kwestia czasu kiedy to wprowadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 można puścić muzykę z usb przez odtwarzacz ale niestety trzeba grać w snapie. po powrocie do gry na pełny ekran odtwarzacz wyłącza się. Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Czyli normalnie nie można, istnieją tylko jakieś półśrodki. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 22 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Ostatnio dużo czasu spędzam w Forzavista. Jestem zaskoczony, że aż tyle aut zostało w pełni wymodelowanych. Z 60 posiadanych przeze mnie wozów tylko 6 nie są w pełni. Wszystkie inne mają otwieranie maski, bagażniki, tylne drzwi, spoilery, dachy a niektóre nawet wlewy paliwa czy uchylane okna. Jedynie czego mi w brakuje w tym trybie, to indywidualna historia opowiadana dla każdego auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Niestety, takie historie to tylko w Gran Turismo To chyba będzie jedyna ścigałka, która może zagrozić Forzie.... O ile kiedykolwiek się ukaże. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Kurde gdyby nie FIFA to bralbym w tym tygodniu, a tak to FM musi poczekać. Bardzo mnie cieszy powrót wyścigów endurance (24h w Gt4 zaliczony). Ile jest zawodów wytrzymałościowych ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 ta gra to miażdżator, żadna forza nie miała jeszcze takiej jakości - idealne uczczenie 10 lecia serii wczoraj odpaliłem te wyscigi historyczne, te potwory które dopuszczali do wyścigów w latach 60, 70 do tego to co mówi marcin33 - forzavista to jest jakiś kosmos, złapałem się na tym że z 20 min lizałem lakier ukochanych furek best racer ever (tak, grałem w pcars i gt3,4,5,6 i szanuje te gierki ale to x_x) Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin33 599 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Kurde gdyby nie FIFA to bralbym w tym tygodniu, a tak to FM musi poczekać. Bardzo mnie cieszy powrót wyścigów endurance (24h w Gt4 zaliczony). Ile jest zawodów wytrzymałościowych ? Wytrzymałościowych jest 9, najdłuższy ma 481km. Zauważyliście, że czasami auta w losowaniach odpowiadają numerowi levela? Ostatnio wbiłem 61 poziom i w losowaniu oprócz standardowych premii gotówkowych i modyfikacji, pojawiło się Maserati Tipo z 1961. Wcześniej kiedy wbiłem 57 pojawił się Chevrolet Bel Air z 1957. Fajny smaczek Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 marcin33 jaki ty masz gt? poscigalbym sie z twoim drivatarem Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 ależ te zawody pokazowe niektóre to Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wytłumaczy mi ktoś, jak zrobić w grze normalny kolor metalik lub perłowy (w rodzaju seryjnych lakierów)? Ok, można pomalować sobie niemetalizowanym, a obok jest opcja metal flake, gdzie wybieramy dwa odcienie, ale za bardzo nie wiem jak z tego korzystać. Tzn. coś tam umiem powybierać, ale wychodzą mi kolory jak na festiwal tuningu i nie mam pojęcia, jak odtworzyć np. seryjny piękny ciemnofioletowy lakier Maserati Ghibli. Szkoda, że nie ma opcji kopiowania seryjnych lakierów jednych aut jako malowania opcjonalnego dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi