Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Featured Replies

Opublikowano

Jak jest ze sciaganiem w XO? Czy tak jak Ps4 ściąga szybciej w czuwaniu? Czy bez różnicy? 

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 99,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Właśnie obczaiłem że w grze jest tryb Photo Mode, więc strzeliłem na szybko parę fot         Fajnie że dali możliwość włączania i wyłączania świateł

• Dobrze, że w końcu ogłosili, dzieki walce z Sony GT7 wszyscy na tym skorzystamy

• No właśnie. Czasem wypadało by zagrać w coś innego jak FM, żeby mieć punkt odniesienia       Czyli to jest temat, tylko do fapowania nad FM6?       Tak właśnie działa Turn 10. Dodamy fruwaj

Opublikowano

Mi też wisi na 5%

Przy takim zainteresowaniu i możliwościach serwerów chyba wyłącze XO bo raczej nie będzie różnic w transferze ;)

Opublikowano

Mi też wisi na 5%

Przy takim zainteresowaniu i możliwościach serwerów chyba wyłącze XO bo raczej nie będzie różnic w transferze ;)

wyłącz inne urządzenia. Mój Xone jest ostatni w kolejce po laptopach, smartfonach i telewizorze w kolejce do Wi- Fi :D Wystarczy, że ściągam coś/ oglądam w HD i xboxowy transfer leci na pysk. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Mój ma grubo, po kablu :D A łącze nie zapchane (browser). 

Opublikowano

Demo 14GB tyle to zajmowała cała FM4, ciekawe czy w następnej generacji dostaniemy dema po 50GB   :greeting:

Opublikowano

Mnie przestało to dziwić jak zobaczyłem ile w tej generacji ważą patche  :bad:

Opublikowano

Trailer ok. Do reveal trailera Horizon 2 nie ma startu i długo nic nie będzie miało :)

Opublikowano

Wygląda na to, że w demie są 4 trasy: Rio, Lime Rock Park, Yas Marina (noc) i Sebring (deszcz). Po zainstalowaniu ~60% mogłem pojechać na dwóch pierwszych.

Edit: 5 tras. Jeszcze Indianapolis.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

taki mały przedsmak w oczekiwaniu na zakończenie ściągania. gwiazda nowej odsłony, EcoBoost twin-turbo 3.5L V6 600 kunia

się zrobi porównanie w grze :D

Opublikowano

Bez podania karty kredytowej nie dam rady pobrac gry. Niezla beka,ostatnio usunalem moja karte z konsoli i co tera ?

Opublikowano

Czy to normalne w demach na XO, że trzeba podawać dane ważnej karty??? to jakaś totalna paranoja

Opublikowano

Moze zależy to od regionu na jaki ustawiona jest konsola bo np Colin pobrał bez problemu demo, a nie am żadnej karty dodanej do konta. Z drugiej strony co to za problem dodać kartę lub konto paypal ?

Mam nadzieje ze demko szybko sie ściągnie i obczaje sobie nowa Forze

Opublikowano

Czy to normalne w demach na XO, że trzeba podawać dane ważnej karty??? to jakaś totalna paranoja

Nie normalne. Chyba nigdy wcześniej tak nie było.

Opublikowano

Nie to jest problem z kontami które kiedyś robiły migracje na PL konta na X360, wystarczy podać nowy adres rozliczeniowy i problem zniknie. 

Opublikowano

Dobra, ale już wystarczy o kontach. Ktoś pobrał, pograł i coś powie o grze??  :sorcerer:

Opublikowano

No to choj podam karte ponownie a za jakis czas biere pelna wersje gry bo juz nie dam rady grac w FH2 i DC

Opublikowano

Piękna, płynna, kolorowa. Z najlepszym modelem jazdy na konsolach. Stara dobra Forza.

Opublikowano

Za dnia i w nocy jeździ się bardzo podobnie jak w piątce, ciężko wyczuć zmiany po kilku lapsach. Prawdziwy pazur pojawia się podczas deszczu - fizyka jazdy w tych warunkach została chyba najlepiej oddana ze wszystkich tego typu gier, jeździ się rewelacyjnie dodatkowo naprawdę czuć że jest mokro i pada deszcz a nie że to jakiś padaczny efekt graficzny i kosmetyczna zmiana w modelu jazdy.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

W demie jest 5 tras, jestem w pełni zadowolony, noc/deszcz zajebiście się prezentuje, muzyka lepsza niż w fm5, model jazdy to fm5, samochody wyglądają pięknie, otoczenie ślicznie i pełne detali, jedynie drażni mnie dźwięk wjechanie w wodę na jezdni, dla mnie nienaturalnie to brzmi.