Opublikowano 28 września 20159 l Gram, gram i się nasycić nie mogę. Dobrze, że sobie wolne tydzień od pracy zrobiłem na doleczenie, więc i trochę gry pchnę do przodu Motyw z oponami niby bajer, ale razem z takimi szczegółami jak latające liście na Watkins Glen (i wielu innych trasach), Jumbo Jety przelatujące nad Rio itp. dodają trochę życia do hermetycznych tras. Fajnie jak człowiek robi kolejne okrążenie i którymś miejscu na trasie widzi porozsypywane opony i wie, że ktoś tu miał przed chwilą kraksę
Opublikowano 28 września 20159 l Nowe Camaro ma wyjątkowo rasowy dźwięk silnika, robi wrażenie nawet na postoju.
Opublikowano 28 września 20159 l No, jednak ta ekspertowa liga nie taka straszna. W sumie druga moja sesja z ligą i w drugim wyścigu wygrałem i aczik jest. R18 e-tron w Rio mi mega przypasowało ale walka była zacięta. Ta seria ligowa jest bez kolizji, nie wyobrażam sobie tej trasy i klasy samochodów z kolizjami. Emocje były wspaniałe jak wszystkich zostawiłem w tyle i nagle w połowie wyścigu obrót 360 wkleiłem :-)
Opublikowano 1 października 20159 l Formula E XD Nawet z maksymalnym modem na hamowanie i przyczepnosc ciezko mi bylo utrzymac 3 miejsce Bez dzwieku silnika cholera wie co sie dzieje z autem. Przesiadka z nich do tych historycznych aut wyscigowych z zerowym dociskiem aerodynamicznym = hardcore Edytowane 1 października 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 2 października 20159 l ja perdole wczoraj jezdzilem tymi potworami z lat 60 (chyba odpowiednik f1) bez asyst, ciagle na 2 dojezdzalem, nawet przy 100km/h auto potrafilo przy przyspieszaniu zerwać przyczepność tak jakby miały zerowy docisk do asfaltu, fhuy mocy i były z papieru - masakra
Opublikowano 2 października 20159 l Bo nie mają żadnego docisku aerodynamicznego, nawet przy wprowadzeniu do wyścigu pokazowego lektor o tym mówi, że cała przyczepność opiera się na kontakcie kół z asfaltem. PS. Te opowieści dziennikarzy i zawodowych kierowców są kapitalne.
Opublikowano 2 października 20159 l Zrobilem sobie dzisiaj endurance na Road Atlanta, z modami +220% PD kierowcy 7 spinow i oczywiscie prawie same najnizsze nagrody, a 5 razy mozna bylo trafic po 1 mln KR XD
Opublikowano 2 października 20159 l Zsumowalem 1x 100% + 2x 60%. Maksymalnie mozna dac 300%. Teraz czekam az uzbieram 3x 100% i zrobie ktorys endurance na 470 km. Edytowane 2 października 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 2 października 20159 l Do wytrzymałościowych akurat można używać modów, ale w większości pokazówek nie da rady.
Opublikowano 3 października 20159 l Już oficjalnie potwierdzone Next Tuesday promises to be a big one for Forza 6 players, as that’s the day we’ll post our next content update for Forza Motorsport 6. This update will feature a number of fixes and gameplay improvements; and I’ll have a breakdown of those updates on Tuesday when the content update hits. In addition, Tuesday will also see the release of the first official monthly car pack for Forza Motorsport 6. I don’t want to tease much – but this pack is fantastic one
Opublikowano 5 października 20159 l też multi macie takie lagi? co wyscig mam na dole komunikat ze slabe polaczenie, neta mam 55mb po kablu, kazda gierka halo, girsy, fh2 chodzi jak single bez zacięcia a tu jakby nie było dedyków tylko p2p
Opublikowano 5 października 20159 l lvl1 losowanie i wpada Veyron, a teraz same bryki warte 20.000cr max.....tez tak macie?
Opublikowano 5 października 20159 l Mnie też ostatnio wyskakiwalo slabe połączenie i były "żabki" na torze, co przy debilach na drodze trochę irytowało. Wydaje mi się, że większa kultura panuje w zawodach ligowych. Nie wiem czy też nie są tam lepsze łącza. Brak dedyków byłby niemile widziany Co do losowań to oprócz pierwszego to chyba faktycznie jest to ślepy los.
Opublikowano 5 października 20159 l A mi Multi w ogóle nie działa. Wyskakuje komunikat, że nie może pobrać listy serwerów. Zobaczę co będzie po pierwszym patchu, może to przez zamknięty Nat.