Skocz do zawartości

Forza Motorsport 6

Bansai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak lubisz się ścigać albo po prostu lubisz nascar to bierz, szczególnie na przecenie. kilka godzin kariery, 24 nowe samochody, tor. przyjemnie się jeździło.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak jakoś wyszło, że dopiero rozpoczynam przygodę z Forza 6. Jaki radzicie poziom driveatarów na początek dla średniaka z sim racerów? Dałem na początek ponadprzeciętny i nie jest jakoś trudno. Pewno te pierwsze wyścigi są banalne w porównaniu do końcowego tomu?

Gość DonSterydo
Opublikowano

To kwestia tego jakie masz jeszcze inne ustawienia asyst. Sam musisz pod siebie ustawić.

Opublikowano

No mam linie tylko do hamowania,brak stabilizatorów, abs mam (bo furami którymi jeżdżę na razie w grze jak i w realu go mają:) ), brak cofania czasu. Ogólnie 60% premii za brak asyst. Do tego ponadrzeciętne driveatary.

Opublikowano

Te karambole, na pierwszym łuku, wyglądają komicznie. Jakieś 50% gry za mną i coraz częściej wyłączam uszkodzenia mechaniczne. Taka ta inteligencja, jak by ich coś oślepiało, albo mam zderzaki z magnesu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Łyknąłem ciężarówkę Mercedesa... kurde, ale bieda. Wiem, że to krótka kabina, ale jakiś widok zza zderzaka mogli zrobić. Prezentuje się ślicznie. Tylko dlaczego to się prowadzi jak McLaren. No i Panowie... to ma 12 litra pojemności i wielką turbinę, a ja tu słyszę Golfa 1.6

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Gość DonSterydo
Opublikowano

MS ma 6-letnią umowę marketingową na Prosiaki, obstawiam jakiś nowszy model na okładce Forza Motorsport 7:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jest tu jakaś forumowa ekipa, która lubi pościgać się od czasu do czasu? Z randomami wyścigi są masakryczne. Nikt nie startuje w wyścigach w których każdy ma ten sam pojazd i tune. Endurance są jeszcze spoko, ale tam z kolei często trafiają się ludzie, którzy w d... mają etykietę wyścigową.

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Można by się doszukiwać pewnych wartości jak bardziej podniosła atmosfera która mi dużo bardziej pasuje niż w FM7, inny system progresji czy dodatki jak NASCAR, które wprowadzają coś, czego w FM7 nie ma, no ale... chyba nie ma się co cofać :P . Ja mam obie tak czy siak, bo jestem chory na głowę i zbieram gierki, ale dopóki nie czujesz potrzeby zaliczenia kolejnej Forzy od zera albo bardzo Cię interesują wyścigi NASCAR to chyba nie ma większego sensu.

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

wiem, że gierka sprzed 3 lat ale dla zasady informuję, że 15ego września szóstka znika z marketplace. jeżeli ktoś jakimś cudem jeszcze jej nie ruszył, a chciałby, to wystarczy dodać do biblioteki. od dziś jest w goldzie, będzie właśnie do 15ego a później adios :bye: