blantman 5 780 Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) Serial z duża dawką humoru. Co by powstało z połączenia kreskówki Disneya z Monty Pythonem ? Tutaj znajdziecie odpowiedź. Jestem po 4 odcinkach i serial po prostu mnie zachwycił Jest rycerz bohaterski i waleczny : Jest i zły król Polecam! Odcinki krótkie i ma być chyba tylko 8 więc nie ma usprawiedliwienia dla nikogo Edytowane 13 Stycznia 2015 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 14 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Też polecam, Galavant to największe zaskoczenie zimowego okienka serialowego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Po dwóch odcinkach jest fajnie. Dobra rzecz do obiadu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 będzie drugi sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jest już drugi sezon i pierwsze dwa odcinki naprawdę dają radę. Otwierająca sezon piosenka o tym, że nie zostali anulowani, ale prędzej piekło zamarznie, niż będą mieli dobre ratingi to mistrzostwo świata. No i w drugim odcinku scena rozmowy Galavanta z dupeczką i problemy z połączeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 (edytowane) No też jestem po obejrzeniu obu i serial trzyma poziom. Naprawdę miła odskocznia od seriali na serio. Najlepsze jest to że dla mnie nie galavant jest bohaterem serial a Ryszard Zły król prawiczek co chciałby wreszcie zrobić to co połowa tego forum Edytowane 9 Stycznia 2016 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Dreyes 103 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2016 Też zacząłem oglądać, gdy dowiedziałem się o istnieniu serialu (pierwszy sezon skończony) i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Miła odskocznia od tych wszystkich seriali. Ogólnie ten główny motyw, który przewija się przez cały sezon wpada w ucho :shieet: Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 No to w pierwszym odcinku drugiego sezonu dowiesz się co ci zrobią piraci jak zaczniesz nucić ten motyw Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 (edytowane) Serial oficjalnie został skasowany. ABC w ogóle zrobiło niezłą czystkę - wraz z Galavantem poleciały: Agentka Carter, Castle, Nashville, Muppety, CSI: Cyber, Containment i Rodzina Warrenów. Z tych oglądałem tylko Agent Carter (całkiem spoko klimat lat 50-tych wymieszany z marvelowskim sci-fi) i kiedyś ze 2 sezony Castle, który i tak trzymał się aż 9 sezonów. Do kosza poleciał również projekt Marvel's Most Wanted - spin-off Agentów Tarczy Edytowane 13 Maja 2016 przez Frantik Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 13 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2016 Wielka szkoda. Może Netflix wykupi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Szkoda Carterówny oraz Castle (8 sezonów - choć już ciągnięto to na siłe praktycznie). Galavant tez był całkiem spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Castle został skasowany chyba głównie przez odejście Katic, czyli serialowej Beckett. Chyba nikt nie sądził, że serial się utrzyma gdy jedna z głównych postaci odchodzi po 8 sezonach. To tak jak z Two and a Half Men. Bez Sheena to już dramat nie komedia. Ale skoro Fillion będzie miał więcej czasu teraz to może poszuka sponsorów i reaktywuje Firefly w jakiejś formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi