Skocz do zawartości

Fire Emblem Fates

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamowilem przez tel za pobraniem, najwyzej anuluje pozniej i zmienie sklep bo nie przepadam za ultima. 299zl dobra cena, duzo taniej niz sie spodziewalem.

Opublikowano

Jakby co mam zaklepane, ale jeszcze nie opłacone, jakby ktoś chciał kupić "ode mnie" to piszcie śmiało, jak wieczorem wrócę do siebie to anuluję zamówienie :) Zaklepałem Shenowi, ale jak widać poradził sobie 

Opublikowano (edytowane)

http://www.menago.pl/fire-emblem-fates-limited-edition-3ds-p-6579.html

~340zł

Edit: Jezusku, łapy mi się trzęsły składając zamówienie, pierw tu wchodzę i patrzę, że ultima w 20 min wyprzedała, potem na fb menago 12 minut temu napisało o posiadaniu na sprzedaż, pierw na komórce próbowałem robić, ale w końcu mi się komputer włączył i jak mówiłem drgawki w rękach jak paralityk jakiś

O ja pierniczę, nieludzko tak klientów traktować.

Edit2: Rayos widzę ma jedną dla kogoś na forum, mogłem jednak doczytać temat. Anulować i prosić nie będę, może ktoś będzie bardziej potrzebował.

Edit3: i po zawodach w Menago.

Edytowane przez gkihdghdhj
Opublikowano

HDMarket "Ilość produktów w koszyku przekracza dostępny stan magazynowy. 

Aktualnie dostępna ilość to: Gra Fire Emblem Fates - Edycja Kolekcjoneska (Nintendo 3DS) - 0 szt. ." :frog:

Opublikowano

Niedawno skończyłem Awakening(znakomita gra!) i w naturalny sposób zainteresowałem się Fates i widzę, że są dwie wersje, ale chyba dość mocno się różniące. Jak duże są to różnice? Bo limitka to równowartość dwóch gier w zasadzie. To faktycznie dwie różne gry? 

Opublikowano

To limitka to TRZY różne gry. Różne fabuły ;-) ale już nie ma limitek, więc nie masz problemu xD

No właśnie widzę, że rozchodzą się jak świeże bułeczki. Masakra jakaś.