Skocz do zawartości

Fire Emblem Fates

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Pier nie kupuje tej gry.. człowiek poszedł zrobić kolacje i dupa... ;

A jednak się udało :banderas: RAYOS DZIEKÓWA

KUPIŁEM OSTATNIĄ SZTUKE z KiG :dynia: 

Edytowane przez Starh
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

W skład limitki wchodzą 3 gry na jednym carcie?

Za 300zł grzech nie wziąć, na premierę może być warta z 500 :P

Edytowane przez Dobos
Opublikowano

Też chciałem tam zamówić, od nich brałem EK BSecond, ergo jakaś pewność co do sklepu...

No ale koniec końców zamówione 8)

I życzę powodzenia reszcie.

Info z menago (inne forum) 

Złożyłem zamówienie jak jeszcze było można w menago.pl (teraz już zablokowane), zadzwoniłem, pan powiedzial że uderzyli w sufit jeśli chodzi o ilość egzemplarzy, zweryfikują jeszcze raz ile tego będą mieli i skontaktują się mailowo.

Opublikowano

No k..., jak napisałeś Starh, przysłali mi emaila. Trochę wnerw, zwłaszcza że się napaliłem.

"W związku z tym chciałbym zapytać - czy zapisać Pana na listę rezerwową na tę grę w tym wydaniu? Jeżeli tak, to w momencie kiedy ktokolwiek zrezygnuje otrzyma ją pan."

No już to widzę.

Opublikowano

Szczerze niezły bullshit (bo oczywiście rano sprawdzałem jeszcze wszystkie sklepy i nie było) ale lepiej aby nie zrobili podobnie jak z Project Zero gdzie połowa zamawiających s.rała żarem czy w ogóle limitkę dostaną. Poczekamy zobaczymy, obstawiam że jeszcze się pojawią limitki.

Opublikowano

Szczerze niezły bullshit (bo oczywiście rano sprawdzałem jeszcze wszystkie sklepy i nie było) ale lepiej aby nie zrobili podobnie jak z Project Zero gdzie połowa zamawiających s.rała żarem czy w ogóle limitkę dostaną. Poczekamy zobaczymy, obstawiam że jeszcze się pojawią limitki.

srali żarem, a limitki można do dziś w większości sklepów kupić :yao: pewnie podobnie będzie z Fates

Opublikowano (edytowane)

To podobno pierwszą taka sytuacja w Polszy pod względem tak szybkiej sprzedaży limitek (Nintendo). Podobno rzucili 500 sztuk na nasz kraj, ale zapewne było więcej. Zresztą czytam właśnie, że wiele osób zamówiło dwie w różnych sklpzeach dla "zabezpieczenia" - dlatego pewnie tak szybko zniknęły.

@Rayos nie byłbym tego taki pewien, w USa wiele sklepów przepraszao klientow, bo Nina za mało LE dało.

Edytowane przez Starh
Opublikowano

W USA w ogóle nie dostali fizycznej wersji project zero (o limitce nie wspominająć). Ostatnio  NoA bardzo sceptycznie podchodzi do Japońszczyzny więc nimi bym się nie sugerował bo NoE również ma ich gdzieś i robi rzeczy po swojemu. 

Opublikowano

No moje zamówienie Ultima mi anulowała, LG też obcięło. Podobno straszliwie mały nakład jest, więc niedługo się posypią maile hejtów do wszystkich sklepów zapewne ;)

Opublikowano

Kto by się spodziewał że kupić grę od N w Polsce będzie tak trudno. Oczywiście wszystko mi uciekło jak byłem w pracy :(

Liczę że sklep HD market sobie coś zostawi na 'fizyczna' sprzedaż i jak tam pójdę to kupię od reki ;-)

Tak chciałem mię swojego pierwszego FE w limitce...

Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka