Skocz do zawartości

Fire Emblem Fates

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i chyba na serio po wszystkim, nawet EDreams zadzwonili, że im nie starczy. Nie wiem jak można było taki bałagan zrobić, czy to dystrybutor, czy sklepy zawinili...

Hmm, sprowadzę sobie Strange Journey na dsa i też będzie fajnie.

Opublikowano (edytowane)

Ja dzisiaj złożyłem preorder na edycję specjalną w games4you, mają dostać trochę sztuk więc jest szansa.

ps. cena 299zł

Edytowane przez Wieslaw
Opublikowano

Ja dzisiaj złożyłem preorder na edycję specjalną w games4you, mają dostać trochę sztuk więc jest szansa.

ps. cena 299zł

Na miejscu w sklepie zamówiłeś? Przez net?

Na miejscu.

Opublikowano

ps. cena 299zł

Na miejscu w sklepie zamówiłeś? Przez net?

Na miejscu.

Dzięki za info. Wysłałem do nich maila z zapytaniem o tę grę. Zobaczę co mi odpiszą. Może na Allegro wrzucą i wtedy wezmę.

Opublikowano (edytowane)

Tak na marginesie, jedno mnie zastanawia: tego będzie tak mało, że wszyscy się rzucają, czy jest jakiś mega hajp... Limitkę Xenoblade na Wii U bez łaski można dostać, tak samo limitkę Majora's Mask na 3DS. Może to jakiś chwilowy owczy pęd i na początku czerwca będzie gra leżała w sklepach. 

Edytowane przez Kris77
Opublikowano

To samo było mówione o Limitce Project Zero. Ba pojawiały się newsy gdzie do Hiszpanii zmniejszono dostawę egzemplarzy nawet do 60% bo tak mało miało ich być. Wszelaka panika i s.ranie po krzakach a teraz gdzie nie wejdę tam Project Zero za parę złociszy więcej niż na samym początku w pierwszych pre-orderach. Osobiście mam wygrzane na takie coś, nasze sklepy wstydu nie mają i sami próbują doić z graczy kasę (tak mówię o Tobie Electronic Dreams). Jak pojawią się limitki przed premierą w owych sklepach za 300zł to biorę jak nie to nic nie stracę bo mogę kupić całą edycję tyle że osobno a nie będę wydawał 400zł czy więcej tylko po to aby mieć artbook wielkości pudełek od gier na Wii U i dwustronny plakat. 

Opublikowano (edytowane)

Jak zawsze, nikt Ci nic nie zagwarantuje. Może będą leżały, a może nie. Ja obstawiam w tym przypadku konkretnym, że nie.

Też raczej się trzeba skłaniać do tego, że na serio mało zrobili, inaczej w Stanach by nie powstawały petycje o dodruk :]

Chociaż fajnie by było aby jednak, no.

Edytowane przez gkihdghdhj
Opublikowano

Jak zawsze, nikt Ci nic nie zagwarantuje. Może będą leżały, a może nie. Ja obstawiam w tym przypadku konkretnym, że nie.

Też raczej się trzeba skłaniać do tego, że na serio mało zrobili, inaczej w Stanach by nie powstawały petycje o dodruk :]

Chociaż fajnie by było aby jednak, no.

W przypadku NIntendo nie polecam sugerować się Stanami. Raz iż PZ w ogóle w fizycznej formie nie dostali, dwa u nich w ogóle nawet jeszcze z czasów Wii musieli się prosić o Xenoblade'a i The Last Story gdzie u nas nawet na spokojnie limitki zapowiedzieli. Z kolei Europejski oddział dość mocno skupia się na JRPG w Europie co nawet obecnie reklamuje Angielski wydział Big N reklamując już wydane i nadchodzące RPGi w tym roku na 3DS'ie. 

Opublikowano (edytowane)

Limitki nawet jak sa latwo dostepne to i tak cene zazwyczaj trzymaja, po co ryzykowac?

No i są takie limitki jak Final Fantasy Explorers czy Legend of legacy których nie kupisz w cenie premierowej, jesli juz znajdziesz.

Edytowane przez Shen
Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Mam pytanie, czy Fates to osobne historie czy lepiej przejść wcześniej poprzednią część z 3DS'a? Są jakoś fabularnie powiązane?

Edytowane przez DonSterydo
Gość DonSterydo
Opublikowano

Fates już obie części zamówiłem. Lecę trochę w ciemno, ale kij z tym ;)

Opublikowano

Kupiłem na starcie Conquest i się wciągnąłem. Myślałem, że fabularnie będą mega pomyje ale jak się z lekkim przymrużeniem oka spojrzy to jest naprawdę fajnie. Gameplay póki co prosty ale też mega daleko w grze jeszcze nie jestem.