Opublikowano 14 marca 20169 l Na konsoleigry pojawiła się limitka!! Uległem hajpowi i zamówiłem. Skąd ja na to będę miał czas, to nie wiem.
Opublikowano 14 marca 20169 l Pier nie kupuje tej gry.. człowiek poszedł zrobić kolacje i dupa... ; A jednak się udało RAYOS DZIEKÓWA KUPIŁEM OSTATNIĄ SZTUKE z KiG Edytowane 14 marca 20169 l przez Starh
Opublikowano 14 marca 20169 l W skład limitki wchodzą 3 gry na jednym carcie? Za 300zł grzech nie wziąć, na premierę może być warta z 500 Edytowane 14 marca 20169 l przez Dobos
Opublikowano 14 marca 20169 l Pier nie kupuje tej gry.. człowiek poszedł zrobić kolacje i dupa... ; A jednak się udało RAYOS DZIEKÓWA :exact:
Opublikowano 14 marca 20169 l Też chciałem tam zamówić, od nich brałem EK BSecond, ergo jakaś pewność co do sklepu... No ale koniec końców zamówione 8) I życzę powodzenia reszcie. Info z menago (inne forum) Złożyłem zamówienie jak jeszcze było można w menago.pl (teraz już zablokowane), zadzwoniłem, pan powiedzial że uderzyli w sufit jeśli chodzi o ilość egzemplarzy, zweryfikują jeszcze raz ile tego będą mieli i skontaktują się mailowo.
Opublikowano 14 marca 20169 l No kurwa akurat dzisiaj jak dostępu do kompa nie miałem.. Jakby ktoś się rozmyślił ze swoim preorderem to niech da znać na PW, chętnie przejmę
Opublikowano 14 marca 20169 l No k..., jak napisałeś Starh, przysłali mi emaila. Trochę wnerw, zwłaszcza że się napaliłem. "W związku z tym chciałbym zapytać - czy zapisać Pana na listę rezerwową na tę grę w tym wydaniu? Jeżeli tak, to w momencie kiedy ktokolwiek zrezygnuje otrzyma ją pan." No już to widzę.
Opublikowano 14 marca 20169 l Szczerze niezły bullshit (bo oczywiście rano sprawdzałem jeszcze wszystkie sklepy i nie było) ale lepiej aby nie zrobili podobnie jak z Project Zero gdzie połowa zamawiających s.rała żarem czy w ogóle limitkę dostaną. Poczekamy zobaczymy, obstawiam że jeszcze się pojawią limitki.
Opublikowano 14 marca 20169 l Szczerze niezły bullshit (bo oczywiście rano sprawdzałem jeszcze wszystkie sklepy i nie było) ale lepiej aby nie zrobili podobnie jak z Project Zero gdzie połowa zamawiających s.rała żarem czy w ogóle limitkę dostaną. Poczekamy zobaczymy, obstawiam że jeszcze się pojawią limitki. srali żarem, a limitki można do dziś w większości sklepów kupić pewnie podobnie będzie z Fates
Opublikowano 14 marca 20169 l To podobno pierwszą taka sytuacja w Polszy pod względem tak szybkiej sprzedaży limitek (Nintendo). Podobno rzucili 500 sztuk na nasz kraj, ale zapewne było więcej. Zresztą czytam właśnie, że wiele osób zamówiło dwie w różnych sklpzeach dla "zabezpieczenia" - dlatego pewnie tak szybko zniknęły. @Rayos nie byłbym tego taki pewien, w USa wiele sklepów przepraszao klientow, bo Nina za mało LE dało. Edytowane 14 marca 20169 l przez Starh
Opublikowano 14 marca 20169 l W USA w ogóle nie dostali fizycznej wersji project zero (o limitce nie wspominająć). Ostatnio NoA bardzo sceptycznie podchodzi do Japońszczyzny więc nimi bym się nie sugerował bo NoE również ma ich gdzieś i robi rzeczy po swojemu.
Opublikowano 15 marca 20169 l Właśnie zaczyna się cyrk z tymi edycjami - właśnie dostałem mail do Ultimy, że maja obcięte ilości i moje zostało anulowane... Tak że tego...
Opublikowano 15 marca 20169 l Nie dość ze polskie sklepy dostaly pewnie z 50 sztuk na sklep, to teraz obcinka
Opublikowano 15 marca 20169 l No moje zamówienie Ultima mi anulowała, LG też obcięło. Podobno straszliwie mały nakład jest, więc niedługo się posypią maile hejtów do wszystkich sklepów zapewne
Opublikowano 15 marca 20169 l Kto by się spodziewał że kupić grę od N w Polsce będzie tak trudno. Oczywiście wszystko mi uciekło jak byłem w pracy Liczę że sklep HD market sobie coś zostawi na 'fizyczna' sprzedaż i jak tam pójdę to kupię od reki ;-) Tak chciałem mię swojego pierwszego FE w limitce... Wysłane z mojego ONE E1003 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 marca 20169 l Mike dostałem dzis maila z hd marketu, ze nie maja juz nic i jeszcze "walczą"z dystrybutorem o dodatkowe sztuki.
Opublikowano 15 marca 20169 l No i się zaczyna, za niedługo sklepy zwęszą interes i limitki będą sprzedawać po 400/500 zł bo jest "bardzo mały nakład".