Skocz do zawartości

New 3DS - temat informacyjny

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Chcialem zamowic new 3ds majora mask limited edition z usa...no ale...juz...SOLD OUT :facepalmz:

Ciekawe czy to samo bedzie w EU, rzuca sie ludzie a potem albo kup na ebayu 2x tyle albo sobie daruj ta edycje. Mam kolege z Australli ktory twierdzi ze jego lokalny shop sie wyprzedal w 5 minut z pre ordera, a to przeciez juz PAL jest.

Edytowane przez Velius
Opublikowano (edytowane)

Exy exami, ale konsolka piękna w prównianiu do mojego pierwszego, garbatego dsa, który leży w szafie. Dodatkowo ze starości dostał z 50 martwych pikseli (ekran dolny).

Jak przesiądę się z takiego DSa na tego nowego new3dsa to mi oczy wypadną. Nie mogę się doczekać. :)

Edytowane przez ireniqs
Opublikowano

Wolę jednolicie pokolorowaną obudowę, więc pewnie skończy się na niebieskim XL + pudełkowy MonHun.

Opublikowano

Stare gry beda obslugiwaly 2galke? Czy tylko nowe tytuly? Zastanawialem sie nad wii a teraz znowu mysle o n3ds ze wzgledu na kompatybilnosc z ds i brak region locka. Mogliby zdjac region locka z 3dsa tez

Opublikowano

Stare gry beda obslugiwaly 2galke? Czy tylko nowe tytuly? Zastanawialem sie nad wii a teraz znowu mysle o n3ds ze wzgledu na kompatybilnosc z ds i brak region locka. Mogliby zdjac region locka z 3dsa tez

Stare gry nie będą obsługiwać gałki chyba, że obsługiwały Circle Pad Pro.

Opublikowano

No o te mi chodzilo wlasnie bo i tak wiekszosc nie potrzebuje 2 galki. Teraz jedyny minus 3dsa to bedzie region lock poza tym konsolka idealna praktycznie. Tylko xlki sa metalic teraz a male sa matowr czy cos przekrecilem?

Opublikowano

Kilka gier jak RE Mercenaries jednak tego analoga by mogło obsługiwać. Ja mam CPP od prawie 2 lat. Kupiłem jak by wychodziło więcej gier bo np MH jest dla mnie dużo wygodniejszy na dwa analogi i dodatkowe przyciski. Moze po premierze nowego modelu 3DS będzie więcej gier które będą to wykorzystywać.

Opublikowano

No wlasnie pisalem ze gdyby go nie mial byloby idealnie a tak zostaje biblioteka z dsa na ktora nie ma locka

Opublikowano

Ja czekam na ceny i sklepy w jakich sie pojawia wtedy rozwaze czy 3dsa malego lub xl czy WiiU

Opublikowano (edytowane)

Na game.co.uk sa juz preordery. £180 za XL, £150 za mniejsza wersje. Wersja XL dostepna w kolorze czarnym i niebieskim ale ja chyba poczekam na bundle z MH4. 

Edytowane przez hav3n