Skocz do zawartości

New 3DS - temat informacyjny

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

VGP wyprzedalo sie z New 3DS XL Black, zostaly tylko RED. Na maila kiedy bedzie wiecej dostalem info ze nie wiadomo bo Nintendo wypuscilo dosc male ilosci narazie konsol na rynek. Zainteresowanie podobno wieksze niz przewidywano lol.

Opublikowano

Ja pewnie będę celował w ultimę. XL ładnie mi wysłali tydzień przed premierą.

Opublikowano (edytowane)

Electronic Dreams zbiera pre ordery na Zelde 3ds bundle.

1149zl :reggie:

Chyba maja 10 sztuk u nich (wnioskujac na ilosci wystawionej na allegro), ja juz zlozylem pre order w razie czego.

Edytowane przez Velius
Opublikowano

Rayosa trzeba pytac, ma wtyki

Znam ceny już mniej więcej, ale nie mogę powiedzieć :reggie:

Ale wiem, że na 90% lovegame w Krakowie będzie miał obie limitki po 999 

Opublikowano (edytowane)

@Velius - drogo panie, ale też złożyłem pre-order :) Miałem brać białego malucha, ale ta limitka strasznie mi się podoba.

O, widzę że może być dużo taniej u Rayosa, spox.

Edytowane przez aux
Opublikowano (edytowane)

Mnie nie stać na żadną wersję, to żadnej nie kupuję :frog:

jeszcze w ramach formalności: w lovegame:

classic - 700 - 730

xl - 900-950

limitki xl - 999

przypominam, że są to ceny orientacyjne, które mogą być większe, podaję przedział wstępny tylko.

I chociaż nie mogę powiedzieć o cenach od dystrybutora, to mogę powiedzieć, że te ceny nie różnią się znacząco od podanych mi cen ;) 

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 2
Opublikowano

Biały mały czy niebieski XL? Kuuuuuuuuu,rwa nie wiem :smutnazaba:

Opublikowano

Ja mam wiekszy dylemat.

1) Maly czy XL?

2) Mam w chooj gier NTSC ale...limitka zeldy w usa prawie nie do uzyskania, a bym ja chcial. ALe znowu 1000zl zeby tylko miec jest bez sensu.

CO ROBIC :beksa:

Opublikowano

@Rayos - nakręć filmik o tym że Cię nie stać :) Zrób zbiórkę na jakimś soszjalcośtam, chętnie rzucę kilka złotych.

@Velius - yyy, nie zrozumiałem :) Chcesz powiedzieć że figurka jest w limitce ze złotą konsolą z Majory? :)

@Ragus - hehe, dokładnie. Nie wiadomo co kupić, tyle fajnych opcji. Kolorowe guziczki kuszą. Z drugiej strony XL to XL, czysta zaje.bistość.