Gość Orzeszek Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 z ciekawości, zrobili już coś z odciskaniem się dolnego ekranu na górnym? pamiętam jak miałem swoje aqua blue i sie ostro wkurzałem na to Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 z ciekawości, zrobili już coś z odciskaniem się dolnego ekranu na górnym? pamiętam jak miałem swoje aqua blue i sie ostro wkurzałem na to Fix na ten problem był już obecny w XL. Pytanie do tych co mają już 3DSy: polecicie jakieś fajne akcesoria np. folie ochronne, futerały itd.? Co warto kupić czego nie? Takie rzeczy będę dokupywał najwcześniej w przyszłym miesiącu, ale nie zaszkodzi zapytać już teraz speców. Folijka z DealExtreme na dolny ekran + futeralik od Amazona. Polecam oba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 @chmurqab nie ma to, jak polecać zachodzenie sklepy kiedy pod nosem ma się super akcesoria do 3dsa. @ireniqs, w Ultimie masz fajniutki futeralik od HORI oraz fajniutką folię od Hori. Nie muszę chyba mówić, że produkty Hori, to najwyższa jakość. Za futerał plus folia wychodzi 90zł plus wysyłka. Wyjdzie ponad sto zł, ale się opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ja bym w ultimie zamowil tego new 3dsa ale nie maja ladowarek lol chyba poczekam za konsoleigry i wezme omega ruby do tego Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Z tymi ładowarkami, to w ogóle cyrk jest jakiś. Jakby nie mogli zrobić zestwu z ładowarką i bez. Posiadacze systemu byliby usatysfakcjonowani, że nie przepłacają za ładowarkę, a nowi użytkownicy nie musieliby się partolić z dokupowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 @chmurqab nie ma to, jak polecać zachodzenie sklepy kiedy pod nosem ma się super akcesoria do 3dsa. @ireniqs, w Ultimie masz fajniutki futeralik od HORI oraz fajniutką folię od Hori. Nie muszę chyba mówić, że produkty Hori, to najwyższa jakość. Za futerał plus folia wychodzi 90zł plus wysyłka. Wyjdzie ponad sto zł, ale się opłaca. No sorki, że polecam to co brałem i używam osobiście. Futeralik wziąłem razem z konsolą jak było promo Black Friday na XL w 2013, a pierdółki typu właśnie folijki zawsze zamawiam z DX'a, bo jest bardzo tanio, a jednocześnie dobrze (folie nałożyłem od razu po kupnie i do dzisiaj nie było potrzeby zmiany). Cytuj Odnośnik do komentarza
markusGDA 2 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Czy ładowarka od zwykłego DS ( druga generacja, nie pierwszy szarak) pasuje do 3dsa Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Walcze ze soba, zeby nie kupic tej nowej wersji... Czuje, ze przegrywam. Pewnie gdyby sklepy stacjonarne mialy ja w sprzedazy pobieglbym po minucie namyslu a tak to zajmie to troche wiecej czasu. Z ta ladowarka tylko znowu leca w chu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Czy ładowarka od zwykłego DS ( druga generacja, nie pierwszy szarak) pasuje do 3dsa nie, od DSi w górę Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Ładowarki nie ma w komplecie?!?! WTF?! Pierwsze słyszę o takim cyrku. :facepalmz: A ładowarka z padleta od WiiU będzie działać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Czyli generalnie tylko takie coś: http://allegro.pl/oryginalna-ladowarka-nintendo-do-konsol-3ds-3ds-xl-i4971084457.html ? Edytowane 16 Stycznia 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 (edytowane) Dobra czyli w przyszłym miesiącu zakup folii, futerałka i ładowarki czeka + jakaś gierka coby mieć w co pograć oprócz Zeldy (o ile załapałem się na zamówienie). Edytowane 16 Stycznia 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Na ultimie chyba już się wyprzedał bundle z monster hunter 4, bo widzę tylko ten z zelda ;/ musze poszukac innego sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Aż dziwne że pakiet z MH4 sprzedał się przed Zeldowym. Ultima ma całkiem znośne ceny widzę, 1060 ze edycję MM a XL za 900. Niestety dla mnie to nadal za drogo Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 W Konsole i Gry też są, i ceny też mają trochę niższe. Za małego 729 zł i 1049 zł za limitowanego z Zeldą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 No i maja ladowarki wiec chyba tam sobie kupie bo gry tez taiej niz ultima przewaznie mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Niestety KiG jest już ciut droższym sklepem niż był parę miesięcy temu bo zyskał na popularności 729zł za zwykłego New to chyba najniższa cena w polsce na tą chwilę ale w przypadku XL ceny są porównywalne z Ultimą a liczyłem że będzie taniej Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Dobos Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 ktoś chce kupić nerkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Pisałem do ultimy i serio limitka z mh4 tak szybko zeszła i nie bedzie nowych dostaw. Konsol jest mało, wiec jak ktos jest zdecydowany to nie ma co czekac. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez Guernica Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 No cóż u mnie decyzja już zapadła biorę białego n3dsa z ładowarką z konsoleigry jeszcze mam jakis rabacik za punkty to wpadnie. Teraz tylko dylemat jaka gre sobie wziac na start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Powiedz jaki gatunek lubisz, to coś się doradzi. Jak rpg to fire emblem i bravely default beda dobrym wyborem, tak samo jakies pokemony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Wygląda na to że załapałem się jeszcze na limitkę z Zeldą w Ultimie. Ufff. Edytowane 17 Stycznia 2015 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Boli mnie fakt ze nie bede mial amerykanskiej limitki Zeldy...europejska mi srednio potrzebna bo prawie gierek w PAL'u nie mam, ale nie miec takiego cuda w kolekcji to tez nie wypada. Nie wiem co robic, no nie wiem. Jakby dolar stał po ludzku to bym mogl z ebaya strzelic i trudno, a z ultimy malego palowego zeby rynek wesprzec i sobie faceplty wymieniac jak bede gral z palowskiego e-shop'a. Gdyby nie region lock zycie byloby prostsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi