Shen 9 636 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Szczerze to tez myslalem o amerykanskiej konsoli. Tylko by mi pewnie przepadlo wszytsko co kupilem na starej, bo watpie ze zakupy ze sklepu eu przejda. Z vgp gry ida max tydzien i jest wiekszy wybor niz w europie. Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) Pokemony dadza rade, wczesniej ogralem do polowy X ale na pewno jeszcze je kupie kiedys teraz sie zastanawiam wlasnie nad bravely default, pokemon ruby i fire emblem. Kazda gra i tak kiedys do mnie trafi ale na ten moment juz nie chce szalec z kupowaniem po 3 na raz tylko na spokojnie 1 ogrywac na raz i ewentualnie dokupywal bede sukcesywnie jak wychacze jakies dobre ceny:) Co do region locka coś takiego wyczytałem: https://github.com/smealum/regionthree/ Nei wiem ile w tym prawdy jeszcze chyba niewiele osob stestowalo. Edytowane 17 stycznia 2015 przez Gość Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Jak dla mnie Fire Emblem > Bravely, ale wiadomo, gusta. Nie zycze 3ds zlamania, ale gdyby chociaz szara strefa obeszła tego region locka. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Jakie Pokemony najpierw lepiej kupić? X/Y czy Ruby/Sapphire. Z tego co wiem to te drugie to remake, czyli są w nim te klasyczne stworki typu Pikachu itd? Te X i Y to już pewnie tylko nowe? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 (edytowane) Dla mnie Bravely > Fire Emblem, ale wiadomo, gusta. Edytowane 17 stycznia 2015 przez Velius Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 W X i Y sa i nowe i stare(ale nie wszystkie z tego co pamietam). Ps guernica w linku ktory dalem wyzej niby jest zlamany sam region i robi z konsolki region free ale mowie nie jest to potwierdzone chyba jeszcze przez uzytkownikow. Cytuj
kypq 718 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Przed chwilą sprawdziłem te regionthree. Dział dobrze do momentu gdy chcemy nacisnąć Home- wiesza konsole . Do gier wydaje się dobre ( jak długo w trakcie uruchamiania ma się podłączony internet). Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 17 stycznia 2015 Opublikowano 17 stycznia 2015 Przed chwilą sprawdziłem te regionthree. Dział dobrze do momentu gdy chcemy nacisnąć Home- wiesza konsole . Do gier wydaje się dobre ( jak długo w trakcie uruchamiania ma się podłączony internet). Net wystarczy że jest odpalony do załadowania exploita. Żeby wyjść do menu trzeba nacisnąć klawisz power a potem dopiero do Home wrócić. Cytuj
Septh 0 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Damn you Nintendo. Myśle sobie - wychodzi new 3ds xl, kupie go tak za pół roku/rok, bo obecnie aż nadto do ogrania na WiiU/PS4/Vitę, a na granie czasu niewiele. <a wild new 3ds xl zelda edition appears> W USA wykupiony od razu. Ale bez parcia, bo przecież to złota edycja - a Zeldowy 3ds xl miał też złoty środek, który by mi przeszkadzał (nie lubie jaskrawych elementów obok ekranu). Okazuje się, że konsola ma ciemne wnętrze. Damn you Nintendo, złożyłem preordera Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 new3DS dostane w stacjonarnym sklepie typu MM, ME itp? Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 (edytowane) Srał pies ich limitki (aczkolwiek wyglądają prześlicznie), od kiedy Nintendo zaczęło bawić się w Europie w Preinstalowane gry to(pipi) na nich rzadkim kałem pod tym względem (a w US dalej do limitek dorzucają pudełkowe gry i gdzie tu sprawiedliwość?) Najpewniej łyknę białego N3DS'a (idealnie będzie pasował do białego Wii U), teraz wyszukuje gdzieś tanio ładowarki bo przecież nawet i mniejszy model jest jej pozbawiony co mnie bawi do tej pory (Nintendo nadal robi dwa kroki do przodu i jeden w tył). Edytowane 18 stycznia 2015 przez chrno-x Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 (edytowane) Ultima.pl w tym momencie nie ma już limitek wcale. Konsoleigry.pl ma obydwie, do tego ta z Zeldą jest za 999zł (MH normalnie). To tak w ramach informacji dla tych co jeszcze chcą kupić. Edytowane 19 stycznia 2015 przez ireniqs Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Ciekawostka - Monster Hunter 4 na nowym 3DSie ma delikatnie lepsze tekstury i cienie. Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Ciekawe czy inne gry beda lepiej chodzic, np pokemony? Moglyby miec lepszy frame rate jak konsolka mocniejsza Cytuj
Gość ragus Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 GameFreak to takie beztalencia jeżeli chodzi o wykorzystywanie mocy konsol, że wątpię. Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Mogliby sie nauczyć od innych ekip jak wyciskac ostatnie soczki z konsoli. Bo poza tym to nie ma sie do czego u nich przyczepic w sumie. Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Wszystko będzie zależało od silnika graficznego. Nowe gry powinny wyglądać i działać lepiej skoro konsolka mocniejsza. Starsze tytuły raczej nagle nie wypieknieją. Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Nie mowie ze mialyby piekniec tylko mocniejsza konsole powinna zapewnic im wieksza plynnosc. Co do oprawy nie mam zastrzezen ale czytalem ze potrafia chrupnac zwlaszcza na wlaczonym 3d (W sumie nie gram na 3d wiec mnie to malo interesuje) Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Niby powinna, ale to zależy od silnika graficznego i jak on jest zoptymalizowany. Sam mocniejszy sprzęt to nie wszystko. Cytuj
methodment 31 Opublikowano 19 stycznia 2015 Opublikowano 19 stycznia 2015 Na nowym 3DSie poksy dalej tną przy włączonym 3D. Podwójne walki dalej odpalane są w 2D. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Jak tak sobie w glowie robie liste gier ktore chce ograc na 3dsie wlacznie z tymi z dsa to nie wiem czy mi pol zycia starczy na to. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Ja juz kupilem co chcialem, nie ogralem chyba nawet 20%. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 Ja zanim to kupie i ogram to pewnie wiekszosc bedzie nie do dostania wiec trzeba zaczac zbierac poki niektore tytuly maja niezle ceny. Chociaz i tak lepiej wychodza wydania usa za pol ceny mniej niz nasze:) Cytuj
ireniqs 3 025 Opublikowano 20 stycznia 2015 Opublikowano 20 stycznia 2015 (edytowane) Przydałaby się jakaś lista gier które warto ograć. W moim przypadku tylko tych z 3DSa bo na DSie większość gier które chciałem ograć to ograłem. Pokusi się ktoś żeby taką listę zrobić? A może jest gdzieś w internetach (nie, nie interesuje mnie metacritic)? Edytowane 20 stycznia 2015 przez ireniqs Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi