Velius 5 698 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Konsolka limitowana Zelda do odbioru w Ultimie czeka ale sam nie wiem, chyba jednak zrezygnuje. Jak juz brac europejczyka to classic bo tego w USA nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Przy okazji - widział ktoś pokrowiec i folie na New 3ds ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Chłopaki jakie 3d ". Tak to powinno działać od początku. Ja już nie wyłącze. Jakość wykonania konsoli super, nic nie trzeszczy. Nowe guziki są takie jakby bardziej miękkie i zaje,biste. Wracam się do niego przytulać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Konsolka w tym momencie się ładuję. Odpaliłem na chwilkę Pokemony Y i Zeldę. Efekt 3D jest świetny, lepszy niż się spodziewałem, szczególnie w Zeldzie. Kolor złoty konsolki limitowanej jest lepszy w rzeczywistości niż na zdjęciach. Świetnie to wszystko wygląda. Jestem bardzo zadowolony z wyboru. Zdjęcia podeślę w późniejszym czasie do tematu z zakupami growymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Az taka roznica w 3D? VGP nadal ma out of stock....moze wezme konsolke EU, wkoncu jest exploit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Machasz konsolą, obracasz ma boki i obraz ciagle jest taki sam. Tylko informacja dla okularników - efekt może się lekko sypać jeżeli mamy za sobą źródło silnego światła. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Az taka roznica w 3D? VGP nadal ma out of stock....moze wezme konsolke EU, wkoncu jest exploit Ja tam nie wiem jaka jest różnica bo to mój pierwszy 3DS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Co do nowego cycka, to przy Monster Hunterze sprawdza się dobrze, ale już przy Zeldzie jest słabo. Jakoś taki mało responsywny jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 779 zł za gołego New 3DSa, to cena ok? Za tyle widzę na ultimie, hej panowie pomózcie, gdzie mogę kupić konsolkę Nintendo najtaniej:( Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Na konsole Nintendo nie powinno się szczędzić - tylko i wyłącznie w najlepszym zestawie i do tego kilka gierek najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Dobos 83 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 KonsoleiGry ma za 729zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Przemokniety karton lezy obok drzwi. Pusty. Notatka od glupiego angielskiego liston...o przepraszam, nieudolnego dostarczyciela przesylek, glosi, ze zostawil paczke nad drzwiami. Jakis zlamas capnal mojego NNDSa i sie bawi. Jutro telefon, a w poniedzialek rozpetam pieklo na poczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 NA Allegro najtaniej za 769,00, ale z kartą 4GB, to takiej karty nie ma domyłśnie w pudełku? Kurde i ładowarki i karty... wszystko na raty Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Przemokniety karton lezy obok drzwi. Pusty. Notatka od glupiego angielskiego liston...o przepraszam, nieudolnego dostarczyciela przesylek, glosi, ze zostawil paczke nad drzwiami. Jakis zlamas capnal mojego NNDSa i sie bawi. Jutro telefon, a w poniedzialek rozpetam pieklo na poczcie. Współczuje z całego serca. Tez mi z powodu glupiego listonosza zayebali paczke, ale tam była tylko gra, a u Ciebie to grubsza sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 NA Allegro najtaniej za 769,00, ale z kartą 4GB, to takiej karty nie ma domyłśnie w pudełku? Kurde i ładowarki i karty... wszystko na raty Karta 4GB jest w zestawie. Ale fakt faktem ładowarki już nie dają Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Przemokniety karton lezy obok drzwi. Pusty. Notatka od glupiego angielskiego liston...o przepraszam, nieudolnego dostarczyciela przesylek, glosi, ze zostawil paczke nad drzwiami. Jakis zlamas capnal mojego NNDSa i sie bawi. Jutro telefon, a w poniedzialek rozpetam pieklo na poczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 To nie trzeba podpisu? 100' tivika tez pod drzwi polozy? Anglia taka dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Ja nie wiem jakim trzeba byc zyebem malinowym, zeby taka kiche odstawic. Kolo postapil niezgodnie z prawem wiec zrobie wszystko, zeby poniosl konsekwencje. Odzyskam kase, albo zazadam odkupienia towaru. Mam to yebane "awizo". Wysmaruje nim twarz kobity na poczcie, zeby nie miala watpliwosci. Najgorsze jest to, ze jutro i w niedziele pracuje po 12h wiec nic nie wskóram procz telefonu wyrazajacego moja chec mordu i zniszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 W stanach to normalka, masa reklamacji ze towar nie dotarł, a potem wychodzi ze kurier na wycieraczce zostawil przesylke ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 (edytowane) Może zamówiłeś "zwykłym"? Współczuje, aż mi żyłka podskoczyła jak czytałem Twojego posta. Edytowane 13 lutego 2015 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 lutego 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 O cholera Wyrazy współczucia ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 Porównałem ekranu w starym i nowym XL. W nowym kolory są o wiele bardziej nasycone. Porządna konsola, tak powinien wyglądać XL od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 Pograłem wczoraj godzinę w Zeldę. Świetnie się gra. Super konsola, jeszcze lepsza gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 14 lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 14 lutego 2015 Kto z Państwa ma classica new 3ds i mial wczesniej classic i / lub XL i moze sie wypowiedziec na temat różnic w ekranie oraz wygodzie korzystania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi