blantman 5 780 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Total War na jaki czekałem od 2001 roku. To się musi udać Na razie oficjalnej zapowiedzi brak ale na kilku portalach pojawił się news. Informacja pochodzi z oficjalnego artbooka który premierę ma mieć pod koniec stycznia Na dniach będzie zapowiedź. Zastanawiam się czy będą 2 total war w jednym roku czy w tym Atylla a Warhammer za rok. Warhammer i Game of Thrones to dwie gry z total war w nazwie które zawsze chciałem zobaczyć. Jak wy się zapatrujecie na taką grę? Jak myślicie ile nacji będzie można kontrolować ? Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 To nie jest prima aprilis jakis? Warhammer w Total War? wow. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Jak by to była prawda, i odwalą kawał dobrej roboty jak Relic z Dawn of Warem, to upgraduje kompa, pod to coś! Cytuj
Sezo 1 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Czekam z niecierpliwością na to, co pokażą, o ile coś z tego będzie. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Wolałbym jednak kolejny Dawn of War niż Total War Cytuj
Ukukuki 6 996 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Ciekawe jak z miodnością rozgrywki i modelami jednostek. Może to być jedna z najlepszych odsłon Total War, potencjał jest. A co lepsze jeśli ta część odniesie sukces to może i doczekamy się oficjalnego Total War Władca Pierścieni:P A co do Warhammera 40,000 to nie pasuje do tej serii, musieli by znacznie zmienić mechanikę gry. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 14 stycznia 2015 Autor Opublikowano 14 stycznia 2015 Mi się dawn of war przejadł. Kampania była zacna w jedynce i dwójce oraz gra miała multum dodatków czas na zmiane podejścia. Co nie znaczy że dawn of war 3 nie mógłby wyjść za kilka lat. Uwielbiam Warhammera. Kiedyś nawet figurki zbierałem. Growo łykałem wszystko z tego świata. Total War mam wszystkie. Uwielbiam od pierwszego Shoguna. Tylko Empire i pierwszy medieval mi się mniej podobał a tak wszystkie to must have. To jest wg mnie mariaż doskonały. Tak bogate uniwersum plus nie trzeba się opierać na realiach historycznych. Mogą autorzy nieźle odlecieć. Creative Assembly raczej nie wydaje gniotów. W tym roku zaskoczyli wszystkich Alien Isolation. Nie wierzyłem że ta gra może się udać. Kolesie od strategii robią horror fps Alien to jedna z moich ulubionych gier tamtego roku i jedno z nielicznych pozytywnych zaskoczeń. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 16 stycznia 2015 Opublikowano 16 stycznia 2015 Może być ciekawie - Nie przypominam sobie żadnej udanej gry w uniwersum fantasy Warhammera w ostatnim czasie (mark of chaos to była porażka niestety). Cytuj
linhael 0 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Przydałoby sie to Warhammerowi 40k. Fantasy już miał Total War pod tytułem Mark of Chaos. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 O jezu, czekam z ręką w majtach 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Jak fantasy sie przyjmie, to mysle ze "czterdziestka" bedzie kwestia czasu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 kwietnia 2015 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2015 A nie mówiłem ! Ja już to chcę ! Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 sierpnia 2015 Opublikowano 1 sierpnia 2015 (edytowane) Nie no jestem zachwycony. W końcu jakaś porządna gra na licencji Fantasy Warhammera od czasu Shadow of the Hornet Rat (napisałem wcześniej Mark Of Chaos ale miałem na myśli w negatywnym sensie). Te jednostki i lokacje są po prostu prześliczne. Edytowane 1 sierpnia 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 Jak mnie już w.k.u.r.w.i.l.i. 2ga najważniejsza nacja w świecie WFB, jako pre order bonus. W rzopie mam powoli tę grę. Kiedyś zeżrą własny ogon taką praktyką... Jeśli gierka już na dzień dobry jest wykastrowana, to trzeba będzie poczekać na zakup oryginału jak będzie -75% na steamie. Cytuj
ornit 2 956 Opublikowano 23 października 2015 Opublikowano 23 października 2015 Jak mnie już w.k.u.r.w.i.l.i. 2ga najważniejsza nacja w świecie WFB, jako pre order bonus. Jesli chodzi o swiat WH to tak naprawdę można to napisać o każdej innej frakcji Cytuj
akadyjczyk 14 Opublikowano 25 października 2015 Opublikowano 25 października 2015 Grałem wczoraj na WGW. Do ogrania była ta bitwa z trailerów(krasnale kontra orki). Bardzo podoba mi się różnorodność jednostek - miotacze ognia, karabiny, żyrokoptery. Bohaterowie są na chwile obecną mocno op w starciach z normalnymi oddziałami, ale inni herosi spuszczają im również srogi w(pipi). 1 krasnalem udało mi się rozwalić 4 baterie artylerii i 3 oddziały włóczników bez żadnego wsparcia. Teraz pozostaje czekać na prezentację mapy świata i rozgrywki na niej, bo bitwy są IMO dużo ciekawsze niż w starych Total Warach. Cytuj
Canaris 304 Opublikowano 27 października 2015 Opublikowano 27 października 2015 Chaos jako pre-order bonus .... Ha ha ha już moge sie śmiac CA ?? Po tej tragedii zwanej Rome 2 to CA powinno zrobić WSZYSTKO żeby tylko zatrzeć te niekorzystne wrażenia w tym Grecje i Sparte jako pre-order bonus.A tymczasem wycinają oni NAJWAZNIESZJĄ po Imperium frakcje z gry ... No (pipi)a nie wiadomo czy sie smiać czy w ryj walić z punktu. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2016 Autor Opublikowano 22 maja 2016 Odkopuje. Hype rośnie. Pierwsze opinie na necie same pozytywne. We wtorek ruszam do sklepu mimo braku czasu na granie. Ktoś jeszcze na forum chętny do total wara w świecie fantasy. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 22 maja 2016 Opublikowano 22 maja 2016 (edytowane) Walcze ze sobą żeby odłożyć ten zakup na później bo mam za dużo gier do ogrania ale hype urósł bardzo po obejrzeniu gameplayu Edytowane 22 maja 2016 przez UberAdi Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 22 maja 2016 Autor Opublikowano 22 maja 2016 no ja właśnie preoreder złożyłem z powodu dlc chaosu... w(pipi)ia mnie ta polityka że jak nie zamówisz przed premierą to część gry mi wytną. No ale i tak miałem fire emblem brać w konsole i gry to zamiast fire emblem conquest wziąłem total wara. Jak skończę jedne fates to sobie conquesta kupie a teraz w tej same cenie warhammer był. Swoją drogą tam chyba najtańsza wersja pudełkowa na necie. Kiedyś gry na pc kosztowały ok 100 zł. Za kolekcjonerkę empire total war płaciłem 170 zł .... Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Yyy a to nie tak, że twórcy wycofali się z tego pomysłu i chaos jest dla wszystkich? Cytuj
Dante 433 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Tylko zakup w pre-orderze lub w przeciągu pierwszego tygodnia od premiery gry. Trochę dziwne to rozwiązanie bo Chaos jest integralną częścią gry. Nawet jest w durnym intro obok pozostałych frakcji. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 no ja właśnie preoreder złożyłem z powodu dlc chaosu... w(pipi)ia mnie ta polityka że jak nie zamówisz przed premierą to część gry mi wytną. Bardzo logiczne zachowanie Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 23 maja 2016 Opublikowano 23 maja 2016 Ja tam przestałem się interesować gierkami na PC po takiej cenie. 180 zł za zwykłe wyd na PC bez jaj jak za gry Blizzarda a w środku pewnie 2x dvd i karteczka z kodem na steama bez instrukcji. Tak sobie walczcie z piractwem ale beze mnie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi