Shen 9 625 Opublikowano 29 stycznia 2015 Opublikowano 29 stycznia 2015 Nie rozumiem pytania, skoro chcesz grac online w mh4 to masz chyba wifi w domu? 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 stycznia 2015 Autor Opublikowano 29 stycznia 2015 aaa sory, zapomniałem o wifi bo nigdy nie używam wifi na komorce. rzeczywiście wifi rozwiązuje sprawe i oczywiście je mam, chociaż pewnie i tak bede z laptopa odpalał skypa Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 a co ma wifi do transferu danych? tak sie sklada ze ja korzystam z neta lte z plusa i tam jest niestety limit danych ( w reklamach pisza ze jest bez limitu, ale to zwykle farmazony i pjerdolenie zeby zwabic klienta). W kazdym razie ja mam wifi w domu i tak zamierzam grac oraz korzystac ze skype na pc. Mysle ze skype wciaga malo pakietow, tak samo jak granie online. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 ja sie zamotałem słysząc o skypie na komórce bo wziąłem pod uwage wykorzystanie pakietów w abonamencie komorkowym które mają limity. zapominiałem że mając w domu wifi można net w komorce właśnie z tego wifi brać, z kolei mam net z UPC po kablu i bez limitów, więc kolejny raz nie wzialem pod uwagę że ktoś może miec mobilny internet w domu i wifi w domu też ma limity, w takiej sytuacji troche lipa, nie wiem ile skype tego bierze ale przesył głosu pewnie troche jednak waży Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 mozna miec net po kablu i router wifi 1 Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 stycznia 2015 Opublikowano 30 stycznia 2015 mozna miec net po kablu i router wifi No tak, ale rozmawiamy o czyms innym. Ja mam internet w domu LTE, ktory ma limit danych i jest internetem radiowym. Kiedys mialem Neostrade, ktora byla po kablu i bez limitow. No niestety, tu gdzie mieszkam teraz moge sobie o internecie po kablu tylko pomazyc. Wy macie z tego co sie zorientowalem "normalnego" neta po kablu. I to taka roznica. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 30 stycznia 2015 Autor Opublikowano 30 stycznia 2015 mozna miec net po kablu i router wifi no ja właśnie tak mam Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 lutego 2015 Autor Opublikowano 3 lutego 2015 hej koledzy łowcy dodałem chyba wszystkich do znajomych, ale sam nie wiem, zapodajcie swoje kody - łowcy łączmy się Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 3 lutego 2015 Opublikowano 3 lutego 2015 Przyjdzie nowa konsola, to wy(pipi)e wszystkich znajomych z listy i dodam od nowa, bo nie wiem kto jest kto. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lutego 2015 Autor Opublikowano 4 lutego 2015 Rayos mnie jeszcze nie dodał jak by co Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 4 lutego 2015 Opublikowano 4 lutego 2015 Też chyba zabiorę się za dodawanie po premierze, nie wiem jak to działa na 3dsie, ale nic mi na razie nie wyskoczyło, niemniej dodam wszystkich tutaj. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lutego 2015 Autor Opublikowano 4 lutego 2015 (edytowane) działa debilnie jak całe nintendo musisz wejść w ikonke znajomych i wpisać ręcznie ich numer - jak wpiszesz to tej osobie nic sie nie pojawia, musisz jej tutaj na forum o tym powiedzieć, albo zadzownić xD (lol) i jak jej powiesz "wpisałem cie, wpisz mnie też" i ta osoba cie wpisze to wtedy widzicie się w znajomych. kombinatoryka i debilizm tego rozwiązania do dziś mnie załamuje, ale takie jest nintendo, co zrobisz? nic nie zrobisz gdy na innych konsolach wystarczy znać czyjś login, albo zobaczyć sobie liste loginów "spotkanych" w grach online - i na tej podstawe wysłać wiadomość zapraszającą, a osoba zapraszana naciska zgode i już jesteśmy znajomymi. ale to zbyt wygodne rozwiązanie dla nintendo. nie da sie wyszukać znajomych, trzeba dostać od nich numer, i nie można go dostać poprzez konsole tylko komunikując się np przez forum. i jak się wpisze ten kod to osoba wpisana nie ma pojęcia że próbujesz ją dodać do znajomych. musisz jej na forum o tym powiedziec... nie wiem co oni ćpali Edytowane 4 lutego 2015 przez Yano 3 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 lutego 2015 Autor Opublikowano 4 lutego 2015 w nowym firefoxie pojawiła sie opcja rozmów głosowych i wideo https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-hello-video-and-voice-conversations-online być może będzie to nawet prostrzy sposób niż skype Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Kto chetny do napierdalania w sobote i niedziele? 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 ta? ja moge w niedziele w sumie, tak mi się wydaje, ale bez skajpa Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Za jakiś czas zabiorę się za dodawanie znajomych, jutro powinno dojść. Osobiście liczyłem na zabranie się do tego w poniedziałek, przedtem dość trenując i prezentować się na serwerze, ale możemy porobić low rankowe questy. Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Mozna wlasnie potrenowac razem na latwiejszych questach. 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Czyli prawilnie idziemy zbierać grzybki? Cytuj
Gość Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Ja bym nie mógł grać multi questów/bić potworów których wcześniej nie skończyłem solo, jakieś zboczenie xD W wielu aspektach mnie wnerwia Nintendo ale MH4 tak kusi... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 lutego 2015 Autor Opublikowano 12 lutego 2015 ja moge pograć w weekend, ale serio prosze nie rzucajcie sie odrazu na multi, trzeba sie troche obejść z grą na solo, multi potrafi być niezłym rushem - leci sie jak tornado zabijajac wszysktko po drodze - znika wtedy klimat monstera i jego wyzwanie Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Nie bedziesz mi mowil jak ma żyć. Ograłem setki godzin solo jak i w multi i mam ochote pograc z zywymi graczami. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 lutego 2015 Autor Opublikowano 12 lutego 2015 dobra jak sobie chcesz, bez spiny, jeszcze brakuje żebyśmy sie zaczeli kłócić w jedynej nieskalanej wojenkami tablicy ;p chociaż dla formalności - ja też nabiłem grube setki solo i online a mimo to mam ochote zacząć na spokojnie od wioski btw przypominam że w firefoxie jest nowy komunikator głosowy - https://support.mozilla.org/en-US/kb/firefox-hello-video-and-voice-conversations-online#w_start-a-conversation być może będzie wygodniejszy niż skype, można by go wypróbować Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 12 lutego 2015 Opublikowano 12 lutego 2015 Ja przy kompie nie bede siedzial, a skype mam na telefonie. 1 Cytuj
Shen 9 625 Opublikowano 14 lutego 2015 Opublikowano 14 lutego 2015 Zrobiłem czystki i liste wyzerowałem bo mialem mase randomow. 2852-7543-3009 Dac znac kto mnie dodal 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi