Skocz do zawartości

Monster Hunter 4 Ultimate ONLINE (ustawki, kody, rozmowy itp)

Yano

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj miałem w koncu taka prawdziwa sesyjke w monhuna online, boże jakei to dobre <3 piwo, skajp, monhun i jest goty <3 co prawda grlaismy tylko troche ponad 2 godziny ale zabawa przeogromna i chyba przestane pisac #(pipi)acMulti

Opublikowano

jak odstawisz piwo to sesyjki będą jeszcze lepsze, mh wymaga skupienia i fajniej sie gra jak nie lamisz mając zmysły osłabione alkoholem

Opublikowano

przy monhunie było jedno, 2h przed były 3 :P nie piję jak gram w monhuna, bo faktycznie wieksza ilosc(albo zmeczenie) sprawia, ze byle (pipi) traktuje Cie jak (pipi) :wujaszek:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

eh dopiero za miesiąc ta za(pipi)ista zbroja (pokazana na samym końcu), chociaz ja już mam jej część bo udalo mi sie dorwać questa kiedyś

za szybko zrushowaliśmy tego monstera

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

w sumeie słabe

mylisz się i to bardzo - najlepsze DLC ze wszystkich jakie wyszły

po pierwsze w końcu dostajemy g-rankowego silver losa i gold ian - i w końcu można dokończyć bronie i zbroje z nich (wcześniej ich nie było wcale na g-ranku)

a po drugie w koncu dostajemy questy USJ - zino+ser = ten quest daje jedną z najlepszych zbroi w grze jeśli chodzi o podstawowy zestaw skilli i możliwość jej dopakowania (niestety dopiero 17 czerwca)

Star Knight Helm ooo

Star Knight Mail o--

Star Knight Vambraces ooo

Star Knight Coil o--

Star Knight Greaves ooo

aż 3 razy 3 sloty!!

bazowe skille

Mounting +15  - ogromnie ułatwia ujeżdzanie, można to robić co chwile, zwłaszcza kijkiem

Spirit +15  - daje atak UP L i zwieksza szanse na krytyka gdy potwor jest w rage

Edge Lore +10   - anty odbijanie+podwójna ostrość

Handicraft +4 z odpowiednim talizmanem można bez problemu dopchać artisana

i zostaje jeszcze 11 slotów z czego aż 3 potrójne co pozwala dopchać jeszcze conajmniej 2 dobre skille (zależnie od talizmanu) albo jakiś nowy skill nawet do +20

ta zbroja jest niesamowita

a ty mowisz ze słabe dlc :P

Edytowane przez Yano
Opublikowano

wole isc na jakiegos grilla albo browar w plener ;p  Przyszly tydzien mam caly czas na rano, to moge grac 17-23, Yanusz pewnie chetny, to jest nas juz trzech. Tylko zardzewialem, nie gralem od dawna.

• Minusik 1