Skocz do zawartości

Jaki masz dzwonek w telefonie?

Featured Replies

Opublikowano

Drogi forumku.

Nie znalazłem takiego tematu (przejrzałem cały dział Mobile, bo wyszukiwarka na forumku ssie pałkę) więc robię swój temat.

Wczoraj chyba z 2 godziny spędziłem w programie Zedge (programik na androida gdzie za free masz pełno dzwonków, tapet, itp.) żeby zmienić sobie dzwonek na coś innego. Mój już mi się strasznie przejadł a mam to: 

Oczywiście odpowiedni moment wycięty.

Nie mogłem znaleźć niczego co by mi bardziej podpasowało więc, drogi forumku, pokażcie co tam u Was dzwoni.

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 53,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• U mnie od lat bzyczy codec theme z MGS. Coś w tym stylu:

• główny dzownek zmieniam co pare tygodni-miesięcy obecnie mam muzyczke monster huntera (kawałek od 16 sekundy)   oprócz tego mam kilka stałych dzownków na pare osób np na ojca   a na brat

• fajny temat, ja mam taki:  

Opublikowano

mam od 6 lat jakoś jungle jam z gry Contra.

Opublikowano

SMS - domyślny dźwięk powiadomień ajfona

Dzwonienie- Stary Telefon

Opublikowano

Dźwięk starego telefonu, piosenek już nie ustawiam, bo potem mnie w(pipi)iają te kawałki.

Opublikowano

Zalezy kto dzwoni, ale generalny to plynacy strumyk. Sms - "In the end there will be only chaos!"

Opublikowano

Jak szefu dzwoni to mam inny dzwonek (żebym już zawczasu się przygotował, albo po prostu nie odbierał na fazie, nie wyciągając z kieszeni) No More Tears, Ozzy'ego. A jak dzwoni reszta, to jakiś domyślny dzwonek Sony.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Dźwięk starego telefonu, piosenek już nie ustawiam, bo potem mnie w(pipi)iają te kawałki.

Nom, nie tylko mnie ale wszystkich dookoła  :Coolface:

Opublikowano

Standard z ajfona.

gdybys mial inny, to by wszyscy wokol ciebie nie wiedzili ze masz ajfona.

ja mam jakies gunvo kitore sie przez przypadek rok temu wstawilo, i nie chce mi sie zmieniac.

wczesniej bylo to

Opublikowano

U mnie dwa, Prelude z FF7 i dzwonek z blackberyy jak w house of cards

Opublikowano

główny dzownek zmieniam co pare tygodni-miesięcy

obecnie mam muzyczke monster huntera (kawałek od 16 sekundy)

oprócz tego mam kilka stałych dzownków na pare osób

np na ojca

a na brata który lubi samochody

kiedyś dawno temu po zobaczeniu filmu final fantasy advent children gdzie jednemu gościowi dzowniła komórka muzyczką zwycięztwa w ff7 to bardzo długo to miałem ustawione (ale tylko zapętlony początkowy 3 sekundowy fragment)

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Standard z ajfona.

gdybys mial inny, to by wszyscy wokol ciebie nie wiedzili ze masz ajfona.

No tak, bo posiadanie ajfona, którego można dostać już pewnie od 300zł to wielki prestiż ;)

Edytowane przez MrNorbi

Opublikowano

W jednym telefonie:

A w drugim jakiś stary telefon.Ostatnio się wkurzałem że ileś osób ma taki sam i czasem łapię za telefon mimo że nie dzwoni.

Wreszcie czas zmienić to.

Opublikowano

U mnie od lat bzyczy codec theme z MGS.

Coś w tym stylu:

Mam taki sam.

Opublikowano

apropo, moj kumpel swego czasu mial to ustawione na dzownek, gdy jego matka dzownila

:teehee:

Opublikowano

Też kiedyś miałem Codec Call :D.

Aktualnie:

:fsg:

Zawsze sobie myślę, że powinienem niektórym osobom ustawić indywidualne dzwonki, ale nigdy nie czuję na tyle dużej potrzeby, by faktycznie to zrobić.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie, od początków mp3 w telefonach, dzwoni opening theme z pierwszego Silent Hilla. Otwierające 20 sek idealnie nadaje sie na dzwonek, miło sie kojarzy i jednoczesnie nie brzmi infantylnie dzwoniąc w "poważnych" sytuacjach.